Benim kız 1 ay öncesine kadar konuşuyordu resmen dilini döndüre döndüre bişiler anlatıyordu ama son zamanlar parmak emdirmediğim için heralde bana küstü hiç konuşmuyor hiç ses çıkarmıyor kahkaha atmıyor sadece sabahları yatağındayken çığlıklar atıyo kendi kendine beni görünce yine susuyor napıcam çok konuşuoyorum öpüyorum gıdıklıyorum jimnasstik yaptırıyorum oturtuyorum yüzüstü yatırıyorum oyun halısına koyuyorum oyuncaklarla oynasın diye yürütmeye çalışıyoruz adım atıyor filan ama kızımın sesi kesildi çok üzülüyorum.babamla nasıl konuşurdu babam susardı o başlardı agulaırına ama artık yok babam diyorki çocucğu tırsıtmışsın korkuyo senden konuşmuyor diyor.geçen akşam erkek kardeşim geldi bize bayadırda görmüyordu nisayı aaa dayıya çığlıklar attı cilvelendi ama yine sustu kaç gündür hiç tık yok.yoksa benmi takıyorum çok...bu arada 5 aylık oldu dün ama uzun uzun bişeyi tutmuyor elinde hemen bırakıyor.uzanmasıda yok hiçbişeye sadece oyun halısının çıngırak civcivine vuruyor birde sallanan kuzuyu tutuyor o kadar...
benim de moralim düzeldi
işte böyle şeyler paylaşalım arkadaşlar
arkada nerde bıngıldak var? bnmkinin kafasının arkası baya sert yumuşak bi yeri yok gibi..
kızlar benim bebiş ek gıdaya hazır sanırım çünkü bize asla yemek yedirmiyor ya önceden biz yemek yerken anadizine koyardık oynardı şimdi gözü masada yediklerimizde.. masaya gelecek illa asla anadizinde durmuyor yemekteyken bağırıp duruyor beni alın diyeçatalı tabağı ekmeği herşeyi tutmak istiyor çıldırıyor masaya gelince sevinç çığlıkları atıyo deli ya
napsam karar veremedim, kaşıkla bişey yemeğe bayılıyor, kaşıkla su içiriyorum hergün şapur şupur yalaya yalaya içiyor acaba yoğurda felan başlasam mı ki, doktor da verme demişti:44:
biz emziğimizi de değiştirdik buarada 6-18 ay emziğe geçtik, arada büyüklük olarak fazla bi fark yok bunu da hemen aldı zaten
ya kızlar kızımın başının arkasındaki bıngıldağı kapanmadı, var mı böyle olan
biz hecelemeye de başladık sanırım, "da da" diyor arada bir, geçen gün de "bi" dedi
dün de "ga ga" dedi
bi de dün, oğlan benim kucağımdayken kayınvalidem gel gel yaptı kucağına almak için, benimki her defasında kayınvalideme arkasını dönüp benim boynuma sarıldıı yaaaaa öyle güzeldi kiiiiii
nerden nası öğrenmiş bunu bilmiyorum ama artık başka kucağa gitmek istediği zaman ellerini uzatarak kendini o kucağa atıyor, gitmek istemediği zamanda arkasını dönüyor
ya kızlar kızımın başının arkasındaki bıngıldağı kapanmadı, var mı böyle olan
benim oğlumda beni görünce heycan yapıyor :)biz hecelemeye de başladık sanırım, "da da" diyor arada bir, geçen gün de "bi" dedi
dün de "ga ga" dedi
bi de dün, oğlan benim kucağımdayken kayınvalidem gel gel yaptı kucağına almak için, benimki her defasında kayınvalideme arkasını dönüp benim boynuma sarıldıı yaaaaa öyle güzeldi kiiiiii
nerden nası öğrenmiş bunu bilmiyorum ama artık başka kucağa gitmek istediği zaman ellerini uzatarak kendini o kucağa atıyor, gitmek istemediği zamanda arkasını dönüyor
canım benimkide çok konuşmuyor.Benim kız 1 ay öncesine kadar konuşuyordu resmen dilini döndüre döndüre bişiler anlatıyordu ama son zamanlar parmak emdirmediğim için heralde bana küstü hiç konuşmuyor hiç ses çıkarmıyor kahkaha atmıyor sadece sabahları yatağındayken çığlıklar atıyo kendi kendine beni görünce yine susuyor napıcam çok konuşuoyorum öpüyorum gıdıklıyorum jimnasstik yaptırıyorum oturtuyorum yüzüstü yatırıyorum oyun halısına koyuyorum oyuncaklarla oynasın diye yürütmeye çalışıyoruz adım atıyor filan ama kızımın sesi kesildi çok üzülüyorum.babamla nasıl konuşurdu babam susardı o başlardı agulaırına ama artık yok babam diyorki çocucğu tırsıtmışsın korkuyo senden konuşmuyor diyor.geçen akşam erkek kardeşim geldi bize bayadırda görmüyordu nisayı aaa dayıya çığlıklar attı cilvelendi ama yine sustu kaç gündür hiç tık yok.yoksa benmi takıyorum çok...bu arada 5 aylık oldu dün ama uzun uzun bişeyi tutmuyor elinde hemen bırakıyor.uzanmasıda yok hiçbişeye sadece oyun halısının çıngırak civcivine vuruyor birde sallanan kuzuyu tutuyor o kadar...
bence bir günden bişey olmaz canımKizlar bisey sorucam ogluma kabak havuc patates ispanak haslayip pure yapiyorum ama nerdeyse iki tas falan cikiyo tabi yarisi cope gidiyo acaba yarisini dolaba koysam yarin yedirsem icine az sicak su kâtip bisey olurmu her yapisimda yarisi ziyan oluyo diye uzuluyorum
ben ayın 15 inde göreve başlamak istiyodum, okulda benim yerime bi ücretli öğretmen görevlendirmişler, biz okulla görüştük ayın 15inde okula başlayacağım diye, okuldakiler de istediğiniz zaman başlayabilirsiniz ama o arkadaş yazılıyı yapmış, performansı vermiş son hafta gelirseniz onun açısından pek iyi olmaz dediler.. Ben de hiç istemiyorum birini son hafta yerinden etmeyi ama başlamazsam da bir hafta beklersem de maaşımın 3te birinden bile daha azını alıyorum, o zaman da bize sıkıntı olacak.. ne yapsam karar veremedim..:18:
Bizimde öyle üst tarafta, arka taraftaki de hissediliyor, dün 5. ay kontrolü ve rotavirüs aşısı için gittik doktora ayına göre normal bu açıklık dedi.
Arkadaşlar bebeğiniz kendi kendine oynayayabiliyomu bide uyuturken ağlıyomu kendimi kötü annegibi hissediyorumda. Kızım sürekli kucağımda bırakırsam ağlıyo bazen bırakmasamfa ağlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?