2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım geçici bir şeydir merak etme...
6-9 ay arası bebeklerle yapılan eylemleri konuşarak anlatmak gerekiyormuş beyin gelişimi için..
şimdi bebeğimin (adını söyleyerek) gömleğini giydiriyorum, şimdi pantolonunu giydiriyorum, oyuncağını veriyorum, yemeğini yediriyorum gibi..

canım benimki elimde bi şey yersemm o da kucağındaysa saldırıyo tutup ağzına götürmeye çalışıo mandalinayı falan ben de elma armut veriyorum artık

Bizim sıpa hep ağlayarak uyanıo gündüzleri normal mi acaba? Diyorum acaba uyanıo bakınıo kimse yok sonra mı ağlamaya başlıyor ama salonda yatırıyorum bazen orda da aniden ağlmamaya başlıo uyanıo

iyi akşamlar herkese.benim oğlan şu an ablasıyla oynuyor ben de oturdum bilgisayar başına.ablası düşüyormuş gibi yapıyor,cee yapıyor.nasıl gülüyor kahkahalarla anlatamam.her geçen gün değişiyorlar ya ne tatlılar ya bunlar

ya kızlar kızımın başının arkasındaki bıngıldağı kapanmadı, var mı böyle olan

evet hatta 2 den de fazla bıngıldak var diye biliyorum . bizler ön ve arkadakini farkedebilirmişiz. öndeki 1 yılda filan kapanıyor galiba. ama arkadakinin kapanmış olması gerekiyor diye biliyorum... çünkü kontrollerde hep öndekine bakılıyor...

konuşma meselesinde ne yazıkki muzdarip olacağım herhalde... baba garip sesler çıkarttığı için heceleme yapmıyor oğlan gibime geliyor... neyse bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek...

kucak meselesini benim oğlan da yapıyor :) babasının kucağındayken beni görünce yüzünde güller açıyor resmen :) gelecek misin deyince de hemen kolları uzatıp atılıyor bana :)) kuzum yaaa özledim keratayı şimdi :) gidip uyandırsam mıki
yüzüstüne 2 saniyede dönüyor artık kolum altımda kaldı bağırtıları da yok :)) karnının üzerinde ilerliyor da :) ama memnun olmuyor küçük bey :)) sırt üstü 1 kere döndü yüzüstünden. bir daha da yapmadı daha...

yüzüstündeyken arada öksürüyor normal mi kızlar ya ??

bir de bu bebişlerin göz renkleri ne zaman tam oturmuş olacak ? ben 6 ay diye duymuştum doğru mu ?

bir de "ben" ler ne zaman çıkıyor ??

ısırasım var ya kendimi zor tutuyorum severken canını acıtmamak için :))

ayrıca benim oğlan bugün rekor kırdı inanılmazdı yaaa :) kuzum öğlen 11 gibi uyumayı adet haline getirdi. öncesinde sadece 1 kere yarım saat uyuyor . neyse 11 de uyuttum 3,5 saat uyudu yaaa inanamadım. sadece 1 kere 2 saat sonrasında emzirdim tekrar uyudu :)) maşallah inşallah gündüz uykumuz da düzene giriyordur :)

kızımın bandajını yeni çıkardık onun için daha dm-önemiyo, ama sırtüstü yatırınca belini filan bi kaldırıyo, az daha zorlasa kalkıp oturacak...

Bizimki sırtüstü yatarken pırt die dönüo da hiç yüzüstüyken sırt üstü dönmedi. Dönebilse bence uyurken de rahat edecek...

Kizlar bisey sorucam ogluma kabak havuc patates ispanak haslayip pure yapiyorum ama nerdeyse iki tas falan cikiyo tabi yarisi cope gidiyo acaba yarisini dolaba koysam yarin yedirsem icine az sicak su kâtip bisey olurmu her yapisimda yarisi ziyan oluyo diye uzuluyorum

benim oğlumda beni görünce heycan yapıyor :)

canım benimkide çok konuşmuyor.
bence bir günden bişey olmaz canım

ben ayın 15 inde göreve başlamak istiyodum, okulda benim yerime bi ücretli öğretmen görevlendirmişler, biz okulla görüştük ayın 15inde okula başlayacağım diye, okuldakiler de istediğiniz zaman başlayabilirsiniz ama o arkadaş yazılıyı yapmış, performansı vermiş son hafta gelirseniz onun açısından pek iyi olmaz dediler.. Ben de hiç istemiyorum birini son hafta yerinden etmeyi ama başlamazsam da bir hafta beklersem de maaşımın 3te birinden bile daha azını alıyorum, o zaman da bize sıkıntı olacak.. ne yapsam karar veremedim..:18:

kızlaaaar benim oğluşum bugün geri vitese taktııı :))) 2 kere yakaladım onu minderin sonuna gelmişken :) ay çok sevindim yaaaaa :)

ama bu arada nedense gece hiç şaşmadan 2 saatte bir uyanıyor yorucu oluyor yaa bir de 5.30 da kesin uyanıyoruz yine uykusu var mızmız ama uyumuyor

kızlar bizim mama sandalyesi geldi ben beğendim tepsisi büyük olanlardan içindeki minderi çok güzel bebeği güzel sardı o olmaadan otursa sağa sola giderdi

cok kotü denk gelmiş canım maasının ucte bırınden azı ıse gelecek ay baslasan oluyo mu vıcdanın rahat etmeyecegı ıcın dedım

Bizimde öyle üst tarafta, arka taraftaki de hissediliyor, dün 5. ay kontrolü ve rotavirüs aşısı için gittik doktora ayına göre normal bu açıklık dedi.

ay cevabın için sağol bende dr soruyom normai diyo her çocuğun kemik gelişimi farklıdır diyo ama ben rahat edemedim. içim rahatladı.bizimkinde hiç dönme faaliyeti yok. koca poposunu dönderemiyo:))

Arkadaşlar bebeğiniz kendi kendine oynayayabiliyomu bide uyuturken ağlıyomu kendimi kötü annegibi hissediyorumda. Kızım sürekli kucağımda bırakırsam ağlıyo bazen bırakmasamfa ağlıyo

Arkadaşlar bebeğiniz kendi kendine oynayayabiliyomu bide uyuturken ağlıyomu kendimi kötü annegibi hissediyorumda. Kızım sürekli kucağımda bırakırsam ağlıyo bazen bırakmasamfa ağlıyo

yok canımoynasa bile illa kucağımda olcak nbugün mama sandalyesigeldi orda yarım saat oynadı sevinçten göbek atacaktım o derece düşün yani ama ikinci denemede orda da durmADI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…