kızlar günaydın geremiyorum 2 gündür yıl sonu müfetişler var derken evde de fırsat olmuyor. ya bizimde aşı 27 sinde ama bir kaç gün sonra götürsem ne olur acaba ?
kızlar günaydın geremiyorum 2 gündür yıl sonu müfetişler var derken evde de fırsat olmuyor. ya bizimde aşı 27 sinde ama bir kaç gün sonra götürsem ne olur acaba ?
biz bugün hem çocuk doktoruna, hem de ortopediye gidttik, elhamdülillah kalça çıkığımız geçmiş. çok mutlu olduk, inş. en büyük sıkıntımız bu olur, çocuk doktorunda da herşeyimiz iyiydi, yarın kahvaltıya başlıyoruz inş. mama sandalyemizi de aldık, inş. iyi olur :)
geçmiş olsun...çok rahatlamışsınızdır..
ben de merak ediyorum kahvaltıda ne veriyosunuz ya da vereceksiniz?ben yumurta sarısı peynir veriyorum bi kaç sabahtır az az...çok az da zeytin yağı veriyorum kabız olmaması için..bi de memlekete gidicezz bu haftasonu.ordan üzüm pekmezi alıcam ondan da vericem az az...
geçmiş olsun canım.ateş yapmıyor mu ki mikrop.kızlar demin doktordan geldim kan tahlili yapılde ve alerji testi yapıldı alerji test 2 gün sonmra alıcam kan tahlilinde deerli güzel çıktı fakat kanında mikrop çıktı yüksek derecede ellerini ağzına alıyo die dedi doktor ama çok üzüldüm .dikkat edn sizde ellerine suyuna inş bundan dolayıdır antibiyotik verdi bakalım geçicek inş 10 gün onra
benimkide hiç uyumuyor gece 1 de yatıyor bütün gece saat başı uyanıyor. 7 de de kalkıyor gün içinde hiç uyumuyor.
benimde annem bakıyor içi rahat oluyor ya insanın kardeşim ve babamı bıraktı geldi yanımıza ikişer ay kv ile dönüşümlü bakacaklar
- 4 mu memelketim işte konya :) sabah -25 di gece -45 öğlen -15 o derece :)
benimkide çok terliyor senin hesap yanında olursam uyuyor olmazsam 1 saatte uyanıyor
benimki cins 1 den önce uyumaz ya maşallah seninkine
bizimde vardı kanında mikrop kullandık augmentin sonra bağırsakta amip çıktı bir dahada götürmedim tahlile ilaç bittikten sonra
benim sadece dikiş üstünde uyuşma var hafif işe giderken felan devamlı korse giyiyorum etkisi olur mu bilmem üşütmemek için
hazır yoğurttan canım benim maya
kızarıklık bence alerjik olabilir çünkü bizimde kanda mikrop çıktı bi belirtisi yoktu canım kızarıklık vs gibi. huzursuzdu tesadüfi öğrencikcanım benim bebeğimin sürekli yüzü kızarıyo sonralarda boynuna doğru inen çok belirtili şekilde isilikler oldu süt alerjisi die götürdüm test yapıldı yarın alıcam ama kanında mikrop çıktı belki bu belirtiler ondardır diye düşünüyorum bakıp sonuçlara göre haber veririm size.bizde dün gece 4 te kalktık sabah 6 ya kadar oturduk zar zor uyudu saat 8 de işe geldim(
yinede sen bilirsin canım ama pirnç unu vermeyin diyolarbirde bende 2 gündür geçtim ek gıdalara işe gelmeden sabah 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı pirinç unu 3 ölçekte mama koydum 3 tane bebe bisküvisi ezdim bi güzel yedi baya doyurdu karnını sanırım 3 saat sonra hiç ağlamamış normal de acıkır çok ağlar :) öğlende yine pirinç unumu yedirsem die düşünüyorum ek olarak.dün akşam patates havuç haşladım zeytinyağı damlattım.biraz suyla verdim 3 kaşık sonra böğürmeye başladı :) vermedim daha
geçmiş olsun canım.ateş yapmıyor mu ki mikrop.
ne kadar soğukmuş ya biz -4 e bile dayanamıyoruz.doğudaydın sen değil mi?hangi şehirdesin canım
Bi bıngıldak var sanıyodum ben doktoru baktı dün kapanmadı dahada kapanmasına var zaten yavaş yavaş dedi.
internette gezerken sezeryan yapan ünlüleri gördüm, moralim düzeldii :) bizim de göbeğimiz gider inş. :)
Sezaryenle doğum yapan ünlüler - Pudra.com
arkadaki içinmi dedi öndeki içinmi? öndeki zaten geç kapanıomuş.arkadaki ise nette 2 yda kapanır yazıyo ama içime kurt düştü.
canım benim bebeğimin sürekli yüzü kızarıyo sonralarda boynuna doğru inen çok belirtili şekilde isilikler oldu süt alerjisi die götürdüm test yapıldı yarın alıcam ama kanında mikrop çıktı belki bu belirtiler ondardır diye düşünüyorum bakıp sonuçlara göre haber veririm size.bizde dün gece 4 te kalktık sabah 6 ya kadar oturduk zar zor uyudu saat 8 de işe geldim(
yaşadığımız yerlere göre değişiyo fiyatlar..dün ünyedeki arkadaşımla konuştum.onun da arkadaşının bakıcısı hem bebeğe bakıyomuş hemde yemek mutfak toplama ve ütü 2 buçuğa kadar 450 alıyomuş.:26:
Kızlar yogurt mayalarken sutun icine kattiginiz yogurt ne yoğurdu acaba
arkadaşlar bebeğim 2 temmuzlu altı ayı bitecek 10 gün sonra bu son 2 gündür gözlerinde çapaklanma vardı şimdi sol gözü kanlı bebeğimin gözü çok fena yorgun gibi hep belkide ağrıyo huysuz bu aralar randevu alıcam ama göz doktorunamı çocuk doktoruna mı alsam birde pendik civarında devlet hastanelerinde dr önerisi olan var mı çocuk dr.u
yaşadığımız yerlere göre değişiyo fiyatlar..dün ünyedeki arkadaşımla konuştum.onun da arkadaşının bakıcısı hem bebeğe bakıyomuş hemde yemek mutfak toplama ve ütü 2 buçuğa kadar 450 alıyomuş.:26:
Kizlar sizdede oluyomu bilmiyorum ama benim ameliyat yerimde yada yakınlarında gun icinde sanki karnimin icinden bisey geçiyo gibi hissediyorum acaba ic dikislermiddüzeliyor sizde de bole hisseden varmi acaba
internette gezerken sezeryan yapan ünlüleri gördüm, moralim düzeldii :) bizim de göbeğimiz gider inş. :)
Sezaryenle doğum yapan ünlüler - Pudra.com
benim de moralim düzeldi
işte böyle şeyler paylaşalım arkadaşlar
arkada nerde bıngıldak var? bnmkinin kafasının arkası baya sert yumuşak bi yeri yok gibi..
kızlar benim bebiş ek gıdaya hazır sanırım çünkü bize asla yemek yedirmiyor ya önceden biz yemek yerken anadizine koyardık oynardı şimdi gözü masada yediklerimizde.. masaya gelecek illa asla anadizinde durmuyor yemekteyken bağırıp duruyor beni alın diyeçatalı tabağı ekmeği herşeyi tutmak istiyor çıldırıyor masaya gelince sevinç çığlıkları atıyo deli ya
napsam karar veremedim, kaşıkla bişey yemeğe bayılıyor, kaşıkla su içiriyorum hergün şapur şupur yalaya yalaya içiyor acaba yoğurda felan başlasam mı ki, doktor da verme demişti:44:
biz emziğimizi de değiştirdik buarada 6-18 ay emziğe geçtik, arada büyüklük olarak fazla bi fark yok bunu da hemen aldı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?