ben ıstnbuldyım 3 gun 1 e kadar 2 gunde 11.30 kdr bakıyo 600 tl alıyoben fazla vermısım herhalde hıc arastrmdım oncesınde ama
kızlar dün akşam yokladım hiçbir şey yoktu,
bu sabah oğluşumun dişleri pırtlamış...
sevindirik olduk... bayağı bayağı gözüküyor...
6 aylık olmamıza tam 1 hafta var..
hemen hızla ek gıdaya da giriş yaptım test aşaması..
hani babanneye bırakır da hafta sonu gezeriz belki..
kızlar demin doktordan geldim kan tahlili yapılde ve alerji testi yapıldı alerji test 2 gün sonmra alıcam kan tahlilinde deerli güzel çıktı fakat kanında mikrop çıktı yüksek derecede ellerini ağzına alıyo die dedi doktor ama çok üzüldüm .dikkat edn sizde ellerine suyuna inş bundan dolayıdır antibiyotik verdi bakalım geçicek inş 10 gün onra
kızlar benimki uyku konusunda en fenanız 22.30 da uyudu 23.30da uyandı sonra 00.30 sonra 1.30 sonra 2.00 sonra 2.30 sonra 4.30 ki iki buçuk saat mükemmel benim için son bi haftadır en iyi uykumuz bu 4.30dan dsonra da 3 kere kalktı
yaşadığımız yerlere göre değişiyo fiyatlar..dün ünyedeki arkadaşımla konuştum.onun da arkadaşının bakıcısı hem bebeğe bakıyomuş hemde yemek mutfak toplama ve ütü 2 buçuğa kadar 450 alıyomuş.:26:
arkadaşlar bebeğim 2 temmuzlu altı ayı bitecek 10 gün sonra bu son 2 gündür gözlerinde çapaklanma vardı şimdi sol gözü kanlı bebeğimin gözü çok fena yorgun gibi hep belkide ağrıyo huysuz bu aralar randevu alıcam ama göz doktorunamı çocuk doktoruna mı alsam birde pendik civarında devlet hastanelerinde dr önerisi olan var mı çocuk dr.u
arkadaşlar bebeğim 2 temmuzlu altı ayı bitecek 10 gün sonra bu son 2 gündür gözlerinde çapaklanma vardı şimdi sol gözü kanlı bebeğimin gözü çok fena yorgun gibi hep belkide ağrıyo huysuz bu aralar randevu alıcam ama göz doktorunamı çocuk doktoruna mı alsam birde pendik civarında devlet hastanelerinde dr önerisi olan var mı çocuk dr.u
Kızlar yogurt mayalarken sutun icine kattiginiz yogurt ne yoğurdu acaba
benimkide hiç uyumuyor gece 1 de yatıyor bütün gece saat başı uyanıyor. 7 de de kalkıyor gün içinde hiç uyumuyor.Arkadaşlar bebeğinizin uyku düzeni nasıl? Bizimki son 1 haftadır şaştı. Gündüzleri kucakta olursa bi kerede 2 saate kdr uyuyo. Yatağına bırakınca en fazla yarım saat. Ağlayarak uyanıyor sonra onu oyalicam die canım çıkıyoruyumadığı her an ağlıo. bütün gün çok yoruluyorum. Kucağımda uyutmak istemiyorum alışmasın die ama çok sıkışınca mecbur kalıyorum. Akşamları da yatırır yatırmaz uyanmalara başladı. 3-4 kez uyanıo. Acaba diş mi çıkarıo diyorum herşeyi ona yoruyorum yoksa hep annemlerin dediği gibi hergün huyumu değişio bu çocuğun tam düzene girdi uykusu demiştim şaştı işte !
benimde annem bakıyor içi rahat oluyor ya insanın kardeşim ve babamı bıraktı geldi yanımıza ikişer ay kv ile dönüşümlü bakacaklarkızlar nası deldiriyonuz bebişlerin kulaklarını yaa :26:
valla bnm yüreğim dayanmaz ben olsam deldiremezdim, kendi büyüyünce deldirsin isterse
uyku düzeni bizim de 2-3 gündür şaştı diyebilirim, halbuki çok düzenliydi gndüz uykuları.. gece yine düzenli de gündüzleri bi hal oldu çocuğa:)
buarada oğluma annem bakacak seneye çok mutlu oldum öğrenince canım annem
- 4 mu memelketim işte konya :) sabah -25 di gece -45 öğlen -15 o derece :)benimki de şaştı biraz ya.ben de hemen dişe yoruyorum.belki de büyüdükçe değişiyordur bilemiyorum.
günaydın herkese.havalar çok soğuk burda.sabah araba eksi 4 ü gösteriyordu.neyseki evimiz sıcacık.eve gidince ısınıyorum.
benimkide çok terliyor senin hesap yanında olursam uyuyor olmazsam 1 saatte uyanıyorgünaydıııınnn:) benim oğlanı dün akşam yıkadık uyuttum kendi yorganımla örtmüştüm. 2 saat sonra öksürüğüne koştum bir de ne göreyim kuzum terden sırılsıklam olmuşhemen üzerindekileri değiştirdim daha ince bir örtüyle örttüm. canım benim hiç sorun çıkartmadı üzerini değiştirirken uyku mahmuruydu... peteği kısmıştım ama yorgan yine de fazla gelmiş anlaşılan. ayyy hasta olacak diye ödüm patlıyor... gündüz uykuları hala düzensiz benim oğlanın ama 1 kere 2 saat kadar uyumaya başladı...
haftasonu görümcemde uyuttum dalana kadar yanında kalayım dedim :) beni kontrol ediyor sıpam :) dönüyor gözünü aralayıp bakıyor yanında mıyım sonra tekrar uyuyor :) 2 saat beni esir aldı valla :))) hatta görümcem diğer odaları süpürüyordu sese uyanır normalde. ama yanındayım diye hiç oralı bile olmadı :))
benimki cins 1 den önce uyumaz ya maşallah seninkinebenım oğlum 9 dan önce uyumuyo bende uyusun ıstemıyorum babasıyla topluca oynuyoruzsonra yoruluyo kalıyo
bizimde vardı kanında mikrop kullandık augmentin sonra bağırsakta amip çıktı bir dahada götürmedim tahlile ilaç bittikten sonrakızlar demin doktordan geldim kan tahlili yapılde ve alerji testi yapıldı alerji test 2 gün sonmra alıcam kan tahlilinde deerli güzel çıktı fakat kanında mikrop çıktı yüksek derecede ellerini ağzına alıyo die dedi doktor ama çok üzüldüm .dikkat edn sizde ellerine suyuna inş bundan dolayıdır antibiyotik verdi bakalım geçicek inş 10 gün onra
benim sadece dikiş üstünde uyuşma var hafif işe giderken felan devamlı korse giyiyorum etkisi olur mu bilmem üşütmemek içinKizlar sizdede oluyomu bilmiyorum ama benim ameliyat yerimde yada yakınlarında gun icinde sanki karnimin icinden bisey geçiyo gibi hissediyorum acaba ic dikislermiddüzeliyor sizde de bole hisseden varmi acaba
hazır yoğurttan canım benim mayaKızlar yogurt mayalarken sutun icine kattiginiz yogurt ne yoğurdu acaba
biz bugün hem çocuk doktoruna, hem de ortopediye gidttik, elhamdülillah kalça çıkığımız geçmiş. çok mutlu olduk, inş. en büyük sıkıntımız bu olur, çocuk doktorunda da herşeyimiz iyiydi, yarın kahvaltıya başlıyoruz inş. mama sandalyemizi de aldık, inş. iyi olur :)
internette gezerken sezeryan yapan ünlüleri gördüm, moralim düzeldii :) bizim de göbeğimiz gider inş. :)
Sezaryenle doğum yapan ünlüler - Pudra.com
kızlar demin doktordan geldim kan tahlili yapılde ve alerji testi yapıldı alerji test 2 gün sonmra alıcam kan tahlilinde deerli güzel çıktı fakat kanında mikrop çıktı yüksek derecede ellerini ağzına alıyo die dedi doktor ama çok üzüldüm .dikkat edn sizde ellerine suyuna inş bundan dolayıdır antibiyotik verdi bakalım geçicek inş 10 gün onra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?