2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar demin doktordan geldim kan tahlili yapılde ve alerji testi yapıldı alerji test 2 gün sonmra alıcam kan tahlilinde deerli güzel çıktı fakat kanında mikrop çıktı yüksek derecede ellerini ağzına alıyo die dedi doktor ama çok üzüldüm .dikkat edn sizde ellerine suyuna inş bundan dolayıdır antibiyotik verdi bakalım geçicek inş 10 gün onra

ben ıstnbuldyım 3 gun 1 e kadar 2 gunde 11.30 kdr bakıyo 600 tl alıyo ben fazla vermısım herhalde hıc arastrmdım oncesınde ama

yaşadığımız yerlere göre değişiyo fiyatlar..dün ünyedeki arkadaşımla konuştum.onun da arkadaşının bakıcısı hem bebeğe bakıyomuş hemde yemek mutfak toplama ve ütü 2 buçuğa kadar 450 alıyomuş.:26:

dişleriniz hayırlı olsun..güle güle kullanın ya benim de kızımın dişleriçıksın artık

çok geçmiş olsun üzüldüm ((

valla benimki de fena değil.öğleye kadar 2 kere 10ar dk kadar, öğleden sonra bir saat kesintisiz uyursa şanslıyız, yine kısa kısa 2 belki 3 uyku. gece uykusu için 9 gibi zar zor yatırıyoruz, sabaha kadar fix 5 kere kalkıyoruz. ve sabah kalkmamız saat 6 gibi. nasıl ama:)) dua ediyorum böyle gitmesin hep diye ama korkuyorum da. çok zor.

Kizlar sizdede oluyomu bilmiyorum ama benim ameliyat yerimde yada yakınlarında gun icinde sanki karnimin icinden bisey geçiyo gibi hissediyorum acaba ic dikislermiddüzeliyor sizde de bole hisseden varmi acaba

Ne güzelmiş.. ohh hem yemek, hem ütü, hem de çocuğa bakıyo :)

biz bugün hem çocuk doktoruna, hem de ortopediye gidttik, elhamdülillah kalça çıkığımız geçmiş. çok mutlu olduk, inş. en büyük sıkıntımız bu olur, çocuk doktorunda da herşeyimiz iyiydi, yarın kahvaltıya başlıyoruz inş. mama sandalyemizi de aldık, inş. iyi olur :)

Son düzenleme:
arkadaşlar bebeğim 2 temmuzlu altı ayı bitecek 10 gün sonra bu son 2 gündür gözlerinde çapaklanma vardı şimdi sol gözü kanlı bebeğimin gözü çok fena yorgun gibi hep belkide ağrıyo huysuz bu aralar randevu alıcam ama göz doktorunamı çocuk doktoruna mı alsam birde pendik civarında devlet hastanelerinde dr önerisi olan var mı çocuk dr.u

Görümcem sabah kalkınca çocukta göz çapağı olursa ya meme emerken hızla çocuk memeyi bırakmadan biz çektiysek yada üşümüş olabilir demişti.

Cnm ben 3 aylıkken fln aynı dertten götürmüştüm. Gözyaşı kanalı tıkanıklığından olurmuş normalmiş. Masaj vermişti bi de damla. Kanlanma da varsı ona da verdi. 1 hafta olmadan geçti. Göz doktoruna gitmen lazım.

benimkide hiç uyumuyor gece 1 de yatıyor bütün gece saat başı uyanıyor. 7 de de kalkıyor gün içinde hiç uyumuyor.

benimde annem bakıyor içi rahat oluyor ya insanın kardeşim ve babamı bıraktı geldi yanımıza ikişer ay kv ile dönüşümlü bakacaklar

- 4 mu memelketim işte konya :) sabah -25 di gece -45 öğlen -15 o derece :)

benimkide çok terliyor senin hesap yanında olursam uyuyor olmazsam 1 saatte uyanıyor

benım oğlum 9 dan önce uyumuyo bende uyusun ıstemıyorum babasıyla topluca oynuyoruz sonra yoruluyo kalıyo
benimki cins 1 den önce uyumaz ya maşallah seninkine
bizimde vardı kanında mikrop kullandık augmentin sonra bağırsakta amip çıktı bir dahada götürmedim tahlile ilaç bittikten sonra

Kizlar sizdede oluyomu bilmiyorum ama benim ameliyat yerimde yada yakınlarında gun icinde sanki karnimin icinden bisey geçiyo gibi hissediyorum acaba ic dikislermiddüzeliyor sizde de bole hisseden varmi acaba
benim sadece dikiş üstünde uyuşma var hafif işe giderken felan devamlı korse giyiyorum etkisi olur mu bilmem üşütmemek için
Kızlar yogurt mayalarken sutun icine kattiginiz yogurt ne yoğurdu acaba
hazır yoğurttan canım benim maya

kızlar günaydın geremiyorum 2 gündür yıl sonu müfetişler var derken evde de fırsat olmuyor. ya bizimde aşı 27 sinde ama bir kaç gün sonra götürsem ne olur acaba ?

hadi canım sevindim düzelmesine kahvaltıda ne vereceksin

kanında mikrop olmasının bi belirtisi var mı? benim kızım önce ellerini her yere dürüyo sonra ağzına götürüyo, herkesin elini tutup ağzına götürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…