benim doktorum fitil verdi 5. gün de yapmazsa kulan dedi 4. güne kadar bekliyorum 4. gün zeytinyağı sürüyorum pamukla içiriyoum biraz kulak çöpü ile içine tam sokmuyorum bira kenarlarına sürüyorum 5. güne gerek kalmıyo
aynısından bizde de var. memeye yapışıkız aşı gününden beri. kucağımda uyuyo emerken bıraktığım gibi gözleri açıp ağlamaya başlıyor. yeni bir büyüme atağı mı ne bu anlamadım kiBizimki de öyle, önceleri hiç böyle sebepsiz ağlamazdı, şimdi bazen özellikle de akşamları öyle bi ağlıyo ki korkuyorum, zor sakinleştiriyoruz, gündüz de güzel güzel uyurdu, şimdi iki dakika uyuyo uyanıyo, yemek düzeni de değişti mama veriyoruz biz, mamayı almak istemiyo, sürekli emmek istiyo bi acayipleşti, gazı mı var, başka bişeyi mi anlamadık..
emziği ağzına koyduğum gibi basıyor çığlığı sanki bişey yapmışım gibi. elini yalayıp duruyor. doktor elini emen çocuk emzik almaz normal dediAsidan sonra huy degistirir derlerdi dogruymus:44: ali kaan emzigi birakti demistin hala emmiyormu?
3-6 ay alıyorum canım ben artık kıyafetlerini. birazcık büyük oluyor ama diğerleride çok çabuk küçülüyor. birde yıkayıncada biraz çekiyor zaten.kıyafetler süper oğluş daha da süper tatlım yaaa maşşaallaaahhh :))) bu eşofman takımlarını 3-6 ay mı aldın canım? yav 3-6 takımlar bizimkinin belinden düşüyor üst tarafları da büyük geliyor gibi, sizinkine tam olmuş çok da yakışmış:)
benimki de kırmızı
canım doktor bize 1 aya kadar olur dedi. hemen olmayabilir yani.kızlar benim oğlan da huy değiştirdi aşıdan sonra.. özellikle kol aşısında feci ağladı..
şimdi bu kol aşısı yara olup kabuk bağlayacakmış hemşire öyle demişti ama ben bakıyorum hafif kırmızılık var orda öyle yara felan olmadı acaba aşı tutmadı mı yaaa sizinkiler nasıl kızlar??????
Esn 84 bize bant falan demediler yapmadılar da zaten ebe beceremedi 2 kere yaptı bende şüphelendim tutmadı mi diye zaten kendi ebemızde değildi soran arkadaşlar olursa bize de söylesin olmaz mı kabuk ne zaman olacakmış
LovelyPink ben doktora sordum gerek yok suya dedi 20 30 ml baya da veriyorsun annem deyip duruyor ama ben vermiyorum
Ya birde birkaç gündür annem emzige bal batırıp veriyor kaynana duyunca tepki gösterdi 1 yaşından önce verilmez dedi duydunuz mu bir zararını
canım konyada göstericem diyordun ne yaptın.inşallah geçer artık neden oluyor acababayanlar benim kızın kakası düzelmedi.halen ishal,yeşil ve balgamlı...tahlilleri temiz çıkıyor.
20 gündür süt ürünleri almıyorum halen aynı.
iki gündür bifiform diye ilaç kullanıyorum.ilaçtan mıdır nedir felaket yapıyor.üst baş batıyor.bez filan dayanmıyor.
inşallah inek ve anne sütüne alerjisi yoktur.süt ürünleri almıyorum değişmedi ama anne sütüne de alerjisi yoktur inşaallah.yüzbinkere maşallah bebeğim ne güzel emiyor...
tabi yeterince emiyorsa belki suyun bir zararı olmaz ama ben de vermiyorum.yalnız verirken kaynamış ılımış su ver mutlaka,olur ya allah korusun bir mikrop falan kapmasın.bebeği kaka yapma sorunu olan anneler bebeğinize günlük su veriyormusunuz.ben doğduğundan beri içiriyorum hatta artık 20-30 ml su içiyor.ne kadar su içerse o kadar rahat kaka yapar.ayrıca regl olmayla bebeğe ek gıda vermenin ilişkisi yok.benim oğlum 75 günlük oldu doğdugundan beri rezene çayı,kimyon azıcık,su,kabız olduğunda çay kaşığıyla kayısı kompostosu verdim hiç bişey olmadı.bebeğe suyu ihmal etmeyin.oğlum 2 aylık bittiğinde 6 kg olmuştu.süt yetmeme durumu bende olmadı.sık sık emzirdim.gece bile emzirmeyi ihmal etmedim.ne kadar sık emerse o kadar sık süt artar.benim gögüslerim bebek 3 saat emmeyince çok sertleşiyor pompayla çekmek zorunda kalıyorum.yememe bazen öyle dikkat etmiyorum evde ne bulursam onu yiyorum en önemlisi stresten uzak ve uykusuz kalmamaya dikkat ediyorum.bana en çok süt yapan şey kayısı kompostosu,üzüm,incir ve incir reçeli,su,ayran,sütümü gece bebek emmesede sağmak,bu aralar uçları bile gündüzde sağdığım için kızardı.bol güzel
moral depolayın ki sütünüz artsın.benim hala 10 kg fazlalığım var.kocacım kızıyor bile ama ne yapım oğlumu sütten kesince koşu bandında zayıflayacam.şimdilik zor zayıflamak.yazık bebişe poposuna bişey sokmayın.
canım kesinlikle verme bir daha.çok zararlı.allah korusun zehirlenebilir.bal oluşurken içinde bir madde oluyormuş ve o madde bebeği zehirlermiş.tabi balın her yerinde homojen olarak dağılmıyormuş yani bebeğin yediği bölüme denk gelirse allah korusun zehirlermiş.zaten artık ballarda 1 yaşından küçüklere verilmez yazacakmış,çalışma varmış ama daha yazmaya başlanmamış.Esn 84 bize bant falan demediler yapmadılar da zaten ebe beceremedi 2 kere yaptı bende şüphelendim tutmadı mi diye zaten kendi ebemızde değildi soran arkadaşlar olursa bize de söylesin olmaz mı kabuk ne zaman olacakmış
LovelyPink ben doktora sordum gerek yok suya dedi 20 30 ml baya da veriyorsun annem deyip duruyor ama ben vermiyorum
Ya birde birkaç gündür annem emzige bal batırıp veriyor kaynana duyunca tepki gösterdi 1 yaşından önce verilmez dedi duydunuz mu bir zararını
Esn 84 bize bant falan demediler yapmadılar da zaten ebe beceremedi 2 kere yaptı bende şüphelendim tutmadı mi diye zaten kendi ebemızde değildi soran arkadaşlar olursa bize de söylesin olmaz mı kabuk ne zaman olacakmış
canım konyada göstericem diyordun ne yaptın.inşallah geçer artık neden oluyor acaba
tabi yeterince emiyorsa belki suyun bir zararı olmaz ama ben de vermiyorum.yalnız verirken kaynamış ılımış su ver mutlaka,olur ya allah korusun bir mikrop falan kapmasın.
canım kesinlikle verme bir daha.çok zararlı.allah korusun zehirlenebilir.bal oluşurken içinde bir madde oluyormuş ve o madde bebeği zehirlermiş.tabi balın her yerinde homojen olarak dağılmıyormuş yani bebeğin yediği bölüme denk gelirse allah korusun zehirlermiş.zaten artık ballarda 1 yaşından küçüklere verilmez yazacakmış,çalışma varmış ama daha yazmaya başlanmamış.
geçmişi okuyamadım inşallah herkesin bebişleri iyidir.ben de annemlerdeyim 1 hafta burdayız bakalım.kızlar oğlumun pipisinin tam ucu yüzülmüş gibi ufak bir yara olmuş.ne olabilirki.acaba pişik olabilir mi dedim ama bilemiyorum.yazık çiş yapınca acıyo heralde arada bir ağlıyor
canım nası yaptılar aşıyı normal mi ağızdan mı? ben de yaptıracağım 3. ay kontrolünde kesin karar verdik eşimle.. yaptırmassam pişman olurum belki ilerde diye yaptırcam.. bizim buraların suları da pek güvenli değil, erken yaşta kreşe de başlıcak ayrıca bi arkadaş yazmış
gece ben de boğaz ağrısıyla uyandım şuanda da burnumun içi yanıyorrrumarım hastalanmadan geçer gider
Bugün adet oldum 40 ım dan sonra ilk defa kanamm oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?