2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar emzirirken daha fazla kilo vermek istemiyorum bekarlık kilomdayım şuan bir akıl verin ne kilo yapar,ne yiyeyim içeyim ben aklıma birşey de gelmiyor

Dilini yerim nen senin. Maşallahhhhhhh

maşallah sizeeee

çok çokkk tatliii çokkkk , masallahhh

cok tesekkr edrız teyselerı temmuz bebeklerı cok tatlı yha

aman tatlımmm verme sakın arkads gercı acıklmasnı cok guzel yapmış

ben hıc bse vermıorum tatlı fln bı su oda hıckırıgı gecsın dıe gunde 3 4 kasık ıcıo hıckırık sayesınde

3-6 ay alıyorum canım ben artık kıyafetlerini. birazcık büyük oluyor ama diğerleride çok çabuk küçülüyor. birde yıkayıncada biraz çekiyor zaten.

bende bnde pantln gomlek aldım oğlşma bırascık buyuyk ama oldu pntlnnda lastık ayarı var oldu oyuzden patıklı kyftlermızıde bıraktık artk ayaksız seyler gıyıyoruz

ben atrk kenme bse almayı unutuyorum yha drek bebek kyftlerne bakıorum butun paramı verıorum cıkıorum lc de adam gbı guzel seyler yok yha kız reyonu masallahhh erkk reyonnda 3 5 tane cok cn sıkıcı valla heee

bnm oğlşmda ole yha yerm bn onların ellerınııı eldıvenlerı cıkarmakta ıyı etmısız 3 aylıkken cıkartıolarmıs genelde

bnm oğlşm cok el emıo yha cok cok dıe bde ses cıkartıo salyaları akıo dıslerı smdıden kaşnrmı yhaonlk kullnmaya basladım bn havalarda soguk ust degsmekten hasta olucaklar vala :2::2::2:

kızlar emzirirken daha fazla kilo vermek istemiyorum bekarlık kilomdayım şuan bir akıl verin ne kilo yapar,ne yiyeyim içeyim ben aklıma birşey de gelmiyor

valla cnm bz kılo vermnn derdındeız sen klo almnn oda guzel :) hıc kılo almya ugrasmadm valla 60 ıyıydı herzmn bol bol ye cnm pastalar fln ye tatlılar yapar ıns

slm kızlar bız asımızı olduk geldık bugun ve butun hastane ayaga kalktı aglamasından oglumu ıns bı huzursuzluk cıkma suanda uyyor
ay gremedım kac gundur dugun vardı yıne ardından mısafır smdi de temzlik vaktı aksam yıne bı mısafır gelcek gıdenlern pslıgını arndrym gelenlere temız olsun bıde onların arksndan temzlik yaparım:)
bu aarada bıızım doktor yaptırın rotavurusu dedı 3.ayda yaptrcm

Yaz melekleri geçmiş olsun aman dikkat bebeğe de kendine de
Lyre maşallah oğluşuna
teskkr ederm tatlım

bız geldıkkk hepınıze mucuxxxxxxxxx teyselerım kardeslermmm
oyyy nasıl akıllı akıllı bakmıs masallah

Kızlar sezeryan dikişlerimde kıpkırmızı sizinkilerin rengi nasıl beyazmı kırmızımı...
benımde kırmızı bazende sızluor neden blmyrm

saol cnm. bzde yenı olduk asımızı eve geldm uyyna kdr benmkıde oleydı kıpırdatsan aglyodu baklm bugunu nasl gecrcez

hyr sakın sut yapcam dıye yeme.. ben ne buldysam yyorm sutum yınede olyor fazlasyla ben cıklatadan vazgcmyorm sdce

smdi tebrikmi etsemmm yoksa adaletmız bu desem karrsız kaldım kız 48 ne yaaaaaaa:)) bnde eskı kyafetlermı gymek ıstyorm dar kotlarımı ustne dar gomleklermı gymke ıstyormm

nkdr guzel yaa. tabı cok zayıf olmakda ıyı degıl. ben su ıcsem yaragı ııcın bı onerım yok

Kızlar ben bugün biraz daha iyiyim zencefilli meyve çayımı yaptım yeniden kızımada içirdim 5 tatlı kaşığı kadar öyle bir içiyorki maaşallah dudaklarını şaplata şaplata...

yha sız bu cayları nası yapıonuz bı tarf versenıze bnde yapayım bnde usuttm galıba karnm agrıo usuorum halsızm :2::2:

Helva yesen bol bol :) Ben nedense hamilelikteki gibi aşeriyorum sanki :) bu arada bol bol helva yiyorum, ben de her zaman iştahım açık olsun, kilo alıyım isterdim, alıyorum galiba ama hepsini göbeğime mi alıyorum bilemedim :)

kızçeler su konusunda bende çok kararsız kalanlardanım.
geçen gün oğluşumun dudakları çok kuruydu kabuklu gibiydi. susayınca bizimde olur ya öyle. bende dayanamadım verdim biraz su. arada veriyorum bende çok az. 2-3 çay kaşığı kadar
keşke doktora gidince sorsaydım.
gerçi onun verdiği beslenme kitapçığında zorunlu bir durum olmadıkça ve çok aşırı kavurucu sıcaklar olmadıkça bebeğe su vermeyin yazıyordu. suyun ne gibi zararı olur ki acaba versek

slm canlar kaç gündür misafirim vardı giremedim de geçmişi bititrdim şükür :)

oğlum 4. gün bititimi kakasını yaptı ama ne kaka başına kadar çıkmış afedersiniz

hergün ben daha çok aşık oluyorum oğluşuma ya nasıl güzel bi duyguymuş şükürler olsun...

eski kilosuna dönen canlarada şaşkınlık ve kıskançlıkla selamlarımı iletiyorum
benim 6 kilom daha duruor ama göbeğim daha çok rahatsız ediiyor inş. toparlanır bu iştahla kiloyu zor veririm zaten

Hafta sonu ilk kez bebeğimizle çarşıya çıktık. Belediye otobüsüne bindik, yarım saat sürüyor çarşıya gitmek otobüsle. Çok güzel geçti, sürekli uyudu yavrum. Ama gelirken sinirlerim alt üst oldu. Otobüse arka kapıdan bebek arabasıyla bindik. Şoför aynadan bakarak bağırdı, hanımefendi arabasından bebeği çıkarır mısınız. Bebeği kucağınızda taşımanız gerekiyor. Eşim müdahale etti, el kadar bebeği kucakta nasıl güvenelim, fren sıksan ne olacak, dedi. Arabasının emniyet kilitleri, kemeri var, özel arabada dahi bebek koltuğu var. Asıl senin yaptığın saçmalık. Senin yaptığın suç, dedi. Adam yok dinlemiyor! Kucağına al bebeği, yasak arabasında gitmesi. Kavga büyüdü tabi. Yolcular şoföre kızdı, nasıl kucakta gidecek bu bebek insafsız diye. Ortalık iyice gerildi, eşim nasıl bağırıyor adama.. Şoför de eşime bağırıyor. Inemiyorum da.. Tamam sussun artık dedim aldım kucağıma. Uykusu olduğu için ağlamaya başladı yavrum. Yolcular iyice şoföre söylenmeye başladı. Eşim ayaktaydı. Sonra bebeği o aldı kucağına ve inene kadar ayakta tek koluyla taşıdı bebeğimi. Araba fren sıkıyor iki de bir. Stresten helak oldum!

bugün butikbebe de çok güzel erkek kıyafetleri gördüm canım. bi bak derim. ben çok beğendim.

geçmiş olsun canım. ali kaan aşıdan sonra memeye ve bana yapışık kucak bağımlısı bir bebek oldu emzikte almıyor.kucağımda uyuyor bırakınca uyanıyor gece uykusu kısaldı. aşıda hiç ağlamadı ama sonrası çok fena oldu bizim inşallah emir böyle huy değiştirmez

Öyle büyük bir yerde de oturmuyoruz. Giderken hiç bir sıkıntı olmamıştı. Ki ablam yeğenlerimi hep bebek arabasında tutardı. O gerilimi hatırladıkça içim titriyor sinirden. Bir de kuzucum uyudu öylece babasını tek kolunda yamuk yumuk.

çok geçmiş olsun... ama emin ol arabada daha güvensiz... sadece otobüsün hareketleri olarak düşünme, bi dünya hayvan var... allah korusun çarpar - üzerine bişey düşürür... en güvenilir yer anakucağı... korkma tutamam diye onu en güzel sen korursun... bak babası tek eliyle ayakta taşıyabilmiş... bununla gçmiş olsun...

canım, porsiyon miktarını arttır; eğer ben önceki gibi yeseydim çoktan eski kiloma dönmüştüm; benimki dayanamamak 1 dilim ıslak kek yerine 3 dilim yiyorum azkaldı ama yine de eski kiloma dönmüş değilim..
hiç öyle bir şey duymamıştım demek ki o şoförlere böyle bir şey sebepleriyle söylenmiştir öyle dediğine göre..

Sağol.. Annelik hakikaten çok farklı! Olabilecek en kötü ihtimalleri sıralıyor beynim sanki otomatik olarak.. Ya kafası vursaydı, ya dengesini kaybetseydi eşim! Iyice hassaslaşıyoruz..

Kızlar,
kaka yapamayan bebişler var ya;
ben de şaşıyorum bizimki nerdeyse her emme sonrası kaka yapıyor.
sabah 7 de emdi yaptı,
10 gibi emdi yaptı.
3 gibi emdi yaptı.
Var mı böyle hep yapan bebiş:44:

Benimki aşıdan sonra üç gün baya kötü oldu,,hatta reflü oldu sandık. Yazık üç aşı birden yapılmamalı bence. sonra düzeldi.ama dediğin gibi memede uyuyo falan artık. gündüz uykumuz hiç yoktu önceden ,bende aman uyusun nerde olursa olsun diye hiçbaşka yere yatırmıyorum.Anında açıo çünkü gözleri.
Tüm günüm bi kanepenin üzerinde geçio:):):)

Sağol.. Annelik hakikaten çok farklı! Olabilecek en kötü ihtimalleri sıralıyor beynim sanki otomatik olarak.. Ya kafası vursaydı, ya dengesini kaybetseydi eşim! Iyice hassaslaşıyoruz..

allah korusun... aklına öyle kötü şeyler getirirsen bebeğini büyütmek ok daha zor olur... daha pozitif olmaya çalış... miniğinin herşeyden çok senden alacağı enerjiye çok ihtiyacı var... yıpratma kendini...meleklerimizin herbiri allaha emanet...

Kızlar,
sabah 7 de emdi yaptı,
10 gibi emdi yaptı.
3 gibi emdi yaptı.

canım benşm bş on güne kadar böyleydi günde 3-4 kere yapardı ama ne olduysa birden azaldı yine şükür şu 3 gündür 2-3 kere yapmaya başladı bu galiba annenin yedikleri ile alakalı diye düşündüm bende

Kızlar,
sabah 7 de emdi yaptı,
10 gibi emdi yaptı.
3 gibi emdi yaptı.

oyyyy 41 kere maşallahbiz 2 günde bir yapıyoruz... dün yaptı... bugün bi ara ıkınıydu... babası diyo ki ahanda kaka geliyo... yok dedim yapmaz pırtlıycak.... ki; öyle de oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…