Dilini yerim nen senin. Maşallahhhhhhh
maşallah sizeeee
çok çokkk tatliii çokkkk , masallahhh
Esn 84 bize bant falan demediler yapmadılar da zaten ebe beceremedi 2 kere yaptı bende şüphelendim tutmadı mi diye zaten kendi ebemızde değildi soran arkadaşlar olursa bize de söylesin olmaz mı kabuk ne zaman olacakmış
LovelyPink ben doktora sordum gerek yok suya dedi 20 30 ml baya da veriyorsun annem deyip duruyor ama ben vermiyorum
Ya birde birkaç gündür annem emzige bal batırıp veriyor kaynana duyunca tepki gösterdi 1 yaşından önce verilmez dedi duydunuz mu bir zararını
3-6 ay alıyorum canım ben artık kıyafetlerini. birazcık büyük oluyor ama diğerleride çok çabuk küçülüyor. birde yıkayıncada biraz çekiyor zaten.
bi de kızlar benim oğlan 3 gündür ellerini incelemeye başladı. bi de kolları kısa olduğu için çok uzağa götüremiyor ellerime bakacam diye gözleri şaşı gibi oluyorama çok güzel bişey ya, gün gün değişip büyüyorlar... her ay yeni bir heyecan yeni bir değişim..
kızlar emzirirken daha fazla kilo vermek istemiyorum bekarlık kilomdayım şuan bir akıl verin ne kilo yapar,ne yiyeyim içeyim ben aklıma birşey de gelmiyor
teskkr ederm tatlımYaz melekleri geçmiş olsun aman dikkat bebeğe de kendine de
Lyre maşallah oğluşuna
oyyy nasıl akıllı akıllı bakmıs masallahbız geldıkkk hepınıze mucuxxxxxxxxx teyselerım kardeslermmm
benımde kırmızı bazende sızluor neden blmyrmKızlar sezeryan dikişlerimde kıpkırmızı sizinkilerin rengi nasıl beyazmı kırmızımı...
saol cnm. bzde yenı olduk asımızı eve geldm uyyna kdr benmkıde oleydı kıpırdatsan aglyodu baklm bugunu nasl gecrcezİyi aksamlar kizlar... bizim kiz asidan sonra huy degistirdi guzel guzel etrafi izlerken dudak bukerek aglamaya basliyor sanki bir yerini cimdiklemisler gibi..gunduz hic uyumuyor desem yeridir az once zorla uyuttum bakalim ne zaman kalkacak gece en az 5 saat uyurdu simdi cabuk uyaniyorkardes istemiyor bizim kiz fotograf paylasan anneler melekleriniz cok tatli hepsini opuyorum...NDD ..PC OGRETMENi..YAZ MELEKLERİ gecmis olsun canlarim ..alinti yapamadim yaff... BEBİSİM52 benim sezeryan yerim kkahverengi
Selam kızlar kilo konusu açılmış
Ben çok dertliyimi iştahım çok açıldı.Doğumda 16 kilo almıştım,
Doğumdan 15 gün sonra 12 kilo gitmişti..
Ama ne yazıkki açılan iştahım yüzünden o giden kiloların 8'i geri geldi
Süt yapacam diye ne varsa tıktım ağzımaKilodan başka bi işe de yaramadı
Nasıl gitcek bu kilolar, diyette yapamıyoruz emzirmekten dolayı
smdi tebrikmi etsemmmheheeheeski kıyafetlerime kavuştumm sonunda darısı tüm kilo vermeye çalışanların başına:))) ama en güzeli de çevrendeki insanların bunu farketmesi ve söylemesi
yerim ben onun odaklanmasını, büyümüş de odaklanırmış sıpaa :))) şaşı olacaklar hee Allah korusun
kızlar emzirirken daha fazla kilo vermek istemiyorum bekarlık kilomdayım şuan bir akıl verin ne kilo yapar,ne yiyeyim içeyim ben aklıma birşey de gelmiyor
Kızlar ben bugün biraz daha iyiyim zencefilli meyve çayımı yaptım yeniden kızımada içirdim 5 tatlı kaşığı kadar öyle bir içiyorki maaşallah dudaklarını şaplata şaplata...
kızçeler su konusunda bende çok kararsız kalanlardanım.ben de hiçbişey vermiyorum oğluşa. sadece anne sütü. gaz ilacını da bıraktım 1 haftadır, zorlanıyor ama kendisi yapsın alışsın.su da vermiyordum hiç, ama bu forumda okudum kusup süt kalıntıları ağızda kalınca su verenler varmış, ben de rahatsız olur belki ağzının içi diye bu zamana kadar toplasan 4-5 kere anca vermişimdir suyu. gazı olduğu zaman da sadece rezene verdim bikaç kere..
daha çok küçükler, minicikler ek gıdaya giren şeyleri mümkün olduğunda vermemek doğru olur sanırım... yakar ağızlarını midelerini yav:)
bugün butikbebe de çok güzel erkek kıyafetleri gördüm canım. bi bak derim. ben çok beğendim.cok tesekkr edrız teyselerı temmuz bebeklerı cok tatlı yha
aman tatlımmm verme sakın arkads gercı acıklmasnı cok guzel yapmış
ben hıc bse vermıorum tatlı fln bı su oda hıckırıgı gecsın dıe gunde 3 4 kasık ıcıo hıckırık sayesınde
bende bnde pantln gomlek aldım oğlşma bırascık buyuyk ama oldu pntlnnda lastık ayarı var oldu oyuzdenpatıklı kyftlermızıde bıraktık artk ayaksız seyler gıyıyoruz
ben atrk kenme bse almayı unutuyorum yha drek bebek kyftlerne bakıorum butun paramı verıorum cıkıorumlc de adam gbı guzel seyler yok yha kız reyonu masallahhh erkk reyonnda 3 5 tane cok cn sıkıcı valla heee
bnm oğlşmda ole yha yerm bn onların ellerınıııeldıvenlerı cıkarmakta ıyı etmısız 3 aylıkken cıkartıolarmıs genelde
bnm oğlşm cok el emıo yha cok cok dıe bde ses cıkartıo salyaları akıo dıslerı smdıden kaşnrmı yhaonlk kullnmaya basladım bn havalarda soguk ust degsmekten hasta olucaklar vala :2::2::2:
geçmiş olsun canım. ali kaan aşıdan sonra memeye ve bana yapışık kucak bağımlısı bir bebek oldu emzikte almıyor.kucağımda uyuyor bırakınca uyanıyor gece uykusu kısaldı. aşıda hiç ağlamadı ama sonrası çok fena oldu bizimslm kızlar bız asımızı olduk geldık bugun ve butun hastane ayaga kalktı aglamasından oglumuıns bı huzursuzluk cıkma suanda uyyor
ay gremedım kac gundur dugun vardı yıne ardından mısafır smdi de temzlik vaktı aksam yıne bı mısafır gelcek gıdenlern pslıgını arndrym gelenlere temız olsun bıde onların arksndan temzlik yaparım:)
bu aarada bıızım doktor yaptırın rotavurusu dedı 3.ayda yaptrcm
Hafta sonu ilk kez bebeğimizle çarşıya çıktık. Belediye otobüsüne bindik, yarım saat sürüyor çarşıya gitmek otobüsle. Çok güzel geçti, sürekli uyudu yavrum. Ama gelirken sinirlerim alt üst oldu. Otobüse arka kapıdan bebek arabasıyla bindik. Şoför aynadan bakarak bağırdı, hanımefendi arabasından bebeği çıkarır mısınız. Bebeği kucağınızda taşımanız gerekiyor. Eşim müdahale etti, el kadar bebeği kucakta nasıl güvenelim, fren sıksan ne olacak, dedi. Arabasının emniyet kilitleri, kemeri var, özel arabada dahi bebek koltuğu var. Asıl senin yaptığın saçmalık. Senin yaptığın suç, dedi. Adam yok dinlemiyor! Kucağına al bebeği, yasak arabasında gitmesi. Kavga büyüdü tabi. Yolcular şoföre kızdı, nasıl kucakta gidecek bu bebek insafsız diye. Ortalık iyice gerildi, eşim nasıl bağırıyor adama.. Şoför de eşime bağırıyor. Inemiyorum da.. Tamam sussun artık dedim aldım kucağıma. Uykusu olduğu için ağlamaya başladı yavrum. Yolcular iyice şoföre söylenmeye başladı. Eşim ayaktaydı. Sonra bebeği o aldı kucağına ve inene kadar ayakta tek koluyla taşıdı bebeğimi. Araba fren sıkıyor iki de bir. Stresten helak oldum!
canım, porsiyon miktarını arttır; eğer ben önceki gibi yeseydim çoktan eski kiloma dönmüştüm; benimki dayanamamak 1 dilim ıslak kek yerine 3 dilim yiyorum azkaldı ama yine de eski kiloma dönmüş değilim..kızlar emzirirken daha fazla kilo vermek istemiyorum bekarlık kilomdayım şuan bir akıl verin ne kilo yapar,ne yiyeyim içeyim ben aklıma birşey de gelmiyor
hiç öyle bir şey duymamıştım demek ki o şoförlere böyle bir şey sebepleriyle söylenmiştir öyle dediğine göre..Hafta sonu ilk kez bebeğimizle çarşıya çıktık. Belediye otobüsüne bindik, yarım saat sürüyor çarşıya gitmek otobüsle. Çok güzel geçti, sürekli uyudu yavrum. Ama gelirken sinirlerim alt üst oldu. Otobüse arka kapıdan bebek arabasıyla bindik. Şoför aynadan bakarak bağırdı, hanımefendi arabasından bebeği çıkarır mısınız. Bebeği kucağınızda taşımanız gerekiyor. Eşim müdahale etti, el kadar bebeği kucakta nasıl güvenelim, fren sıksan ne olacak, dedi. Arabasının emniyet kilitleri, kemeri var, özel arabada dahi bebek koltuğu var. Asıl senin yaptığın saçmalık. Senin yaptığın suç, dedi. Adam yok dinlemiyor! Kucağına al bebeği, yasak arabasında gitmesi. Kavga büyüdü tabi. Yolcular şoföre kızdı, nasıl kucakta gidecek bu bebek insafsız diye. Ortalık iyice gerildi, eşim nasıl bağırıyor adama.. Şoför de eşime bağırıyor. Inemiyorum da.. Tamam sussun artık dedim aldım kucağıma. Uykusu olduğu için ağlamaya başladı yavrum. Yolcular iyice şoföre söylenmeye başladı. Eşim ayaktaydı. Sonra bebeği o aldı kucağına ve inene kadar ayakta tek koluyla taşıdı bebeğimi. Araba fren sıkıyor iki de bir. Stresten helak oldum!
çok geçmiş olsun... ama emin ol arabada daha güvensiz... sadece otobüsün hareketleri olarak düşünme, bi dünya hayvan var... allah korusun çarpar - üzerine bişey düşürür... en güvenilir yer anakucağı... korkma tutamam diye onu en güzel sen korursun... bak babası tek eliyle ayakta taşıyabilmiş... bununla gçmiş olsun...
geçmiş olsun canım. ali kaan aşıdan sonra memeye ve bana yapışık kucak bağımlısı bir bebek oldu emzikte almıyor.kucağımda uyuyor bırakınca uyanıyor gece uykusu kısaldı. aşıda hiç ağlamadı ama sonrası çok fena oldu biziminşallah emir böyle huy değiştirmez
Sağol.. Annelik hakikaten çok farklı! Olabilecek en kötü ihtimalleri sıralıyor beynim sanki otomatik olarak.. Ya kafası vursaydı, ya dengesini kaybetseydi eşim! Iyice hassaslaşıyoruz..
Kızlar,
kaka yapamayan bebişler var ya;
ben de şaşıyorumbizimki nerdeyse her emme sonrası kaka yapıyor.
sabah 7 de emdi yaptı,
10 gibi emdi yaptı.
3 gibi emdi yaptı.
Var mı böyle hep yapan bebiş:44:
Kızlar,
kaka yapamayan bebişler var ya;
ben de şaşıyorumbizimki nerdeyse her emme sonrası kaka yapıyor.
sabah 7 de emdi yaptı,
10 gibi emdi yaptı.
3 gibi emdi yaptı.
Var mı böyle hep yapan bebiş:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?