ben yaptırmayacağım cicim
walla benim de sağlık ocağında gelişimi %40 500 gr almış 1kg almalı dedi ama doktorum sen onlara bakma dedi anlamadım bende
bende vermedim aşıdan önce benim kuzenim doktor gitmeden verme belki hiç atelşenmeyecek ve sen boşu boşuna vermiş olacaksın şrubun etkisi 6-8 saat anca sürer dedi iyikide vermemişim benim oğlum ilk 12 saat asla ateş olmadı sonra bir kaşın verdim 8 saatte toplam 2 kaşın verdim kuzenim de fitil önermiyor 38 olana kadar
geçmiş olsun canım
ben kestirdim benimde avuç avuş dökülüyor geçen programda izledim lavantayı çay demler gbş demleyin en son durulama suyundan sonra onun ile durulayın bir daha da yıkamayın dedile ama denemedim. ben boyatmadım işe bşlayana kadar boyatmayacağım aralıkta başlayacağım o zaman boyatırım
çok yakışıklı maşallah :) bende 2 tulum aldım daha büyük dedim bir kez bile giymeden kuüçüldü kesinlikle hklısın bende eşofman takımları aldım oğum çok karizmatik oldu maşllah :) bende kalın giydiriyorum artık ya altını değiştitrken eğer kaka zııbını batırdı ise tamamen soymam gerekirse soba yakıyorum banyo yaparkende yakıyorum artık atlet giydiriyorum ve kalkınca hemen yelek bizim evde çok serin oluyor
canım benim bebeğim 3 ay oldu 5550 gr banada az gibi geldi doktor bence normal ama 10 gün sonra tekrar gel kontrole dedi. mama vermiyorum stokta sütümde yok sağmıyorumda artık
benimkide çok büyük değil ama kırmızı
benimide aşıdan sonra değişti çok mız mız oldu canım
alkışlar sana baby :)
benimde gitmiyor walla fil gibiyim aynalardan nefret ediyorum geçen birileri sizin düğünü izleyelim dedi ağladım o halime 62 kgşu an 80 kg
65 ile hamile kaldım 81-82 de doğuma girdim çıktım 75 kg isim süt olsun diye bir sürü tahin helvası yedim lanet olsun ki hepis kg yaptı bir faydasıda olmadı bana 4 kg aldırdı 80 kg oldum resmen
annmede kaldığım çin diyet olmuyor ama evime gidiyorum pazartesi sıkı bir diyet beni bekliyor eşimde ben yokum diye yemek yapmamış abur cubur yemiş kg almış birlikte gireceğiz
teşekkürler canimmm

kolayca verirsin inşş :26::26: