2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

teşekkürler canimmm
kolayca verirsin inşş :26::26:

Geçmiş olsun canım ıhlamur filan iç bebeğede sütünle gider inş.
bende hemen bademe başlıyorum tahin helvası hiç süt yapmadı bana kilo yaptı habire hamişken almadım kilo maaşallah süt olsun diye alıyorum habire...

O tırnaklar kesilecek arkadaaaaaaaş
Bende temizlik yaptım bugün benimde kasınıyo ama elliyemiyorum dikişin az üstünü veya az altını kaşıyorum azda olsa fayda ediyor...

bız geldıkkk hepınıze mucuxxxxxxxxx teyselerım kardeslermmm

köfte dudakk

kızlar su rota vurus asııs benm kafamı cok karıstıryo siz ne karar aldnız?

GAZZZZZZ

.
Biz gaz sıkıntısını 2 hafta yaşadık o da çok değildi (nazar değmesin).. bütün gün susmadan ağlayıp kıvrananlar, kaç kez acile taşınanlar, başka bi derdi mi var diye şüphelendirtenler, bebiş ağladıkça ailecek ağlayanlar... Gazlı ve kolik bebek çok ve çok zormuş..

Eşimin abisi dr onu aramştk 2 haftalıkken ; gaz sancısı olursa ne yapalım diye, kesin bekliyceksinz yapcak bişi yok fln diyecek dedik amaaaa bir dokunduk bin ah işittik hem kızında hem oğlunda aylarca inanılmaz gaz sancısı çekmişler karı koca sağlıkçı olmalarına rağmen; bana gaz ilacı kullanırsınız, işe yarayanı bulana kadar denersiniz demişti

ayyyy biz şooook! Çünkü; Öksürüyoz hapşuruyoz dediğimizde burnundan nefes al diyip bizi sinir eden, çok kesip biçmiyo diye yönetimle kavga eden, antibiyotiğin ilaç firmalarının düşmanı, reçetemize bakıp; şimdiiiiii bunların hiçbirini kullanmıyorsun diye başlayan nutuklar atan, sayılan sevilen hacettepe ing.tıp mezunu 20 yıllık kbb cı yürüyen beyin; bunu söyleyen adam...
  1. gaz sen nelere kadirsin

ROTA AŞISI içinde şunları söyledi;

yaptırılmalı yada yaptırılmamalı diyemem;eğer çok küçük yaşta kreşe gidecekse,
bakıcı bakacaksa,
oturulan şehrin suyu güvenilir değilse -SUZANlarınki gibi bizim evlerde çeşmeden kaynak suyu akmıyor tabi
Oturulan apartmanın su tesisatı eskiyse
Kedi köpekle çok muhatap olunuyors
a vs vs Bence yaptırılmalı dedi.

Ben 3 aylık kontrolünde yaptırmaya karar verdim bir de 5. ayda oluyormuş.

Son düzenleme:
kızlarr FTE vardı hani avatarında komik bi karikatür vardı hiç görünmedi... ikiz annesi ÇİĞDEMD de ANNELİTE vs
... arada böyle aklıma geliyor temmuz ayından snr yaprak dökümü yaşadık :26::26::26:

Bize hiç böyle bişey söylemediler, biz debaşlamadık daha

4. ayda başlanıyor ek gıdaya geç geçme veriyor sağlık ocağı..

hoş geldin benim bebeğim de 2 temmuz doğumlu

benim de bir kere misafirlikte eşarp iğnem elini çizdi canım benim özür diledim ondan..

gazzzzz, gerçek bir kabus
ağlaması çok feci, insan çaresiz kalıyor

annenin pazarı olmaz biz 6 buçukta uyandık,
herkese iyi pazarlar...
Gözyaşı kanalı tıkalı bayağı bebiş vardı.
bizimki düzelmedi ya
kimlerin düzeldi???:26:

Son düzenleme:
günaydın anneler ve tatlı bebişleri.

kızlar benim 3 gündür sadece akşamları bir kez çamaşırıma kan geliyor.nereden geldiğini bilemedim.3 gündür oluyor.temizliğimi yaprken bakıyorum yok.idrar yaparken bakıyorum kan yok.adette değilim kanın devamı da yok.doktora gideceğim hangi bölüme gideceğimi bilemedim

herkese iyi pazarlar...
bizimki düzelmedi ya

Canım bizde vardı damlasını ve masajını 2hafta kullandım yaklaşık 1 haftadır çapAklanmıyo çok şükür geçti heralde :))

kızlar bendeniz boğazlarım şişti başım ağrıyor vede kulaklarım acıyıp kaşınıyor.bana hayırlı olsun napcam şimdi...
ıhlamurla zencefil vede meyveleri kaynatim içim diyorum inş ağır geçirmem...

benimkide aynı , bugun asi oldu dudak büküp agliyor sureklii

rota virüsü yaptirdik özel sigrta karsiliyo.

canım nası yaptılar aşıyı normal mi ağızdan mı? ben de yaptıracağım 3. ay kontrolünde kesin karar verdik eşimle.. yaptırmassam pişman olurum belki ilerde diye yaptırcam.. bizim buraların suları da pek güvenli değil, erken yaşta kreşe de başlıcak ayrıca bi arkadaş yazmış

gece ben de boğaz ağrısıyla uyandım şuanda da burnumun içi yanıyorrr umarım hastalanmadan geçer gider

Aklımda kalan sebebler bunlar

kızlar hayırlı pazarlar kahvaltıyı yaptıkk toplanacak duruyor paşayı yatırdımm keyıf cayı iicıyorumm[
cok sukur aklıma takılan sorula vardıı
:44::44::44:
47.gun yenıden taze kanama olması regl oldugum kanısındaydım ama uzman tv netten baktıgım kadarı ıle %100 emzıren anne su dahı vermıyorsa sut koruma kavramı 12 aya kdr mıss prolaktın hormanu sayesınde yumurtlama ıslevı olmuyoruss bıraz rahatladım ama bugun 9.gunn tmm suyu son 3 haftadrı verıyorum 2-3 gunde 2-3 damla kadar pekiii bu durum dusmusmu oluyor bende ve 4 ay ılaa 12 ay arası %100 emzıren anne korunurmus zatiiii ne dersınızz ne yapimmmm o regl degılmıs o zaman kadın doguma gıttıgımde sormadımdaa :)
ne yapimm sızcee:44:

erciyes cimm sgolsunnnnnnnnnnnnnn
cigdem ıkızcelerden ugrayamıyordurr annelite nırde o zamannn:26:
herkese iyi pazarlar...
bizimki düzelmedi ya
biizmkide duselmedı sut sag dedıler bgn sbh emerken sıktım gozune ve sıldımmm antıbıyotık ozellıgı syesınde korur dedılerrrrrr:44:ama damlayıda damlıtıyor masajı bu aralar unuttum 3 ogundu 2 ogun fılan yaıyrmm ınsl 3 ogun duzenlı yapınca bırsey kalmıyorrr

Hasta olmaktan hiç bu kadar korkmamıştım , geçmiş olsun arkadaşlar nane limon yapmayın nane sütü azaltıyooo

iyi pazarlar kızlarr
her yanım ağrıyo walla,dün ilk defa bebeğimi anneme bırakarak onsuz kuzenimin kınasına gittim, hiç 4-5 saat ayrı kalmamıştım yavrumdan çok özledim ama yaa (
ama bir oynadım bir oynadım anlatamam walla,öylede terlemişimki galiba bide sütümü üşüttüm,
gece geldim göğüsler şişmiş hemen oğluşumu emzireyim dedim,
ama sabahtan beri kusuyor,normalde hiç kusmazdı yavrum,vicdan yaptım çok fena;
düşünemedim aslında o sütü sağıp dökmem gerekirdi;
bi yandan terle bi yandan ter üstümüzde kurudu haliyle süt üşütüldü galiba,
neyseki sabah azdaha kalmıştı sağıp döktüm onuda ,içim gitti ama
aylar sonra böylebir organizasyona katılmak çok hoştuuu :)))
şimdi biraz geçişi okuyayım :))

Aşının tutmadiğını düşünen tek ben değilmişim sevindim valla ne kadar sürede kabuk oluyor acaba

herkese iyi pazarlar...
bizimki düzelmedi ya

canım bizdede vardı aynı sorun.bir kutu tobsin bitirdik geçmedi dr nereye kadar ilaç dedi bol bol masaj yapacaksın dedi bende azmettiim sıkı masaj yaptım sonra geçti kendiliğinden şükür.seninkide geçer dr bazı çocuklarınki 6 aya kadar düzelio demişti

Aşının tutmadiğını düşünen tek ben değilmişim sevindim valla ne kadar sürede kabuk oluyor acaba

canım bu üçlü verem aşısımı bahsettiğin.bizimde kolunu 1 ay liflemeyin demişti hemşire bandıda çıkarmayın dedi.geldik eve bant felan yok düşmüştü heralde.kabuk felanda yok kolunda tutmamışmıdır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…