2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
sağol teyzesi. kıyafetleri nasıl olmuş oğlumun

kıyafetler süper oğluş daha da süper tatlım yaaa maşşaallaaahhh :))) bu eşofman takımlarını 3-6 ay mı aldın canım? yav 3-6 takımlar bizimkinin belinden düşüyor üst tarafları da büyük geliyor gibi, sizinkine tam olmuş çok da yakışmış:)

Kızlar sezeryan dikişlerimde kıpkırmızı sizinkilerin rengi nasıl beyazmı kırmızımı...

benimki de kırmızı

kızlar benim oğlan da huy değiştirdi aşıdan sonra.. özellikle kol aşısında feci ağladı..

şimdi bu kol aşısı yara olup kabuk bağlayacakmış hemşire öyle demişti ama ben bakıyorum hafif kırmızılık var orda öyle yara felan olmadı acaba aşı tutmadı mı yaaa sizinkiler nasıl kızlar??????

Benim kizinda kolundaki asida sace kirmzilik var bizde tutmadimi diye dusunduk pazartesi saglik ocagina gostermeye goturecegim

kızlar aşının yara olup kabuk bağlaması çok çok sonra ooluyor canınızı sıkmayın

benimki de kıpkırmızı. Bi de benimki normalden uzun biraz :) herkes diyoki benimki küçücük işte şu kadar diye söylüyolar, benimki söylediklerinden çok daha büyük...

Benim kesi yerim 1 karış bana biri demiştiki iç karnının büyüklüğüyle alakalı bazılarının parmak kadar olur dediydi...

benimkide kırmızı ama ince

Benimkide ince

Acaba normalmi bu kırmızılık dr gitmeye korkuyorum....

kızım 3 gündür nezle yazık resmen sümükleri akıyor ve gözleri yaşarıyor.
ıh ıh edip omzuma başını yaslıyor.
perşembe sabah başladı akşam üzeri dr. götürdüm boğazında ve kulağında bir şey yok şükür az bir şey ateş vardı ateş düşürücü vermiştim zaten burun için aqua spreylerden almıştım daha evvel onları kullan dedi.
bugün daha iyice.

demir damlasından bahsedilmiş. benim bir yerde okuduğum bilgi de şuydu: anne sütünde demir hariç her türlü ihtiyacı olan şey varmış, o yüzden demir damlasını doğduktan itibaren kullanmak gerekmiş, ek gıdaya başladıktan sonra denilen sanırım doğru değil.

badem:
sütüm azaldı gibi oluyordu, göğüslerim hiç dolmuyor sertleşmiyordu son zamanlarda. 3-4 gündür badem yiyorum aman allahım inanılır gibi değil 3 saatten sonra göğsüm taş gibi doluyor süt. yipuuu...

30 kilo aldim 98 dim 75 im şuan

benimkide aynı , bugun asi oldu dudak büküp agliyor sureklii

rota virüsü yaptirdik özel sigrta karsiliyo.

teyzelerinin ellerinde kardişlerinin yanaklarından öper minnoşum

Eki Görüntüle 816443
cümlemizin bebeklernı esırgesın yaradan ınsallahhhhhhhhhhh,

cok sukur hepsıne deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hmm olsun geldınız yaaaaaaaaa

Kuşum sağlıkçıyım evet))) her türlü soruna açığımaçığım
sagol cnm ınsl aklımdasınn

ayy sorma aynen kg bakımındna ama bgn eskı kıyafetımı gıydım cokda gusel oldu ve zayıflamıssınnn sen dedıler bana ark...larrrrrrrrrrrr

marıfetlı hanım seniiiiiiiiiiiii

ayy ınsl gecer ya bısımkıde haftya cuma 2.kontrol bır aydır cıft bezz pöf ın sıfaa olurlarrrrrrrrrrrrrrr
senn programda kafam karıstıdaaa
satırları okumakdan yanıı:)
de ben en az 1,5 st bır verıyorum ve ayakda sallama donemım bıttı memede uyuyor dırekk az once uyudu ve 3 st oldu emmedıı ve sonunda memeyı guselce emdı arabada da uyudu cok sukkurrr yanı dıge rst bosver en az 1,5 st de vermeyı dene cok acıkınca aglar zatenn bence tecrubelı arkk dedı bana 1 haftadır uyguluyorum super ıse yaraduııııııııı

ayy diş sendromları ınl kolay gecerrrrrrrrrrrrrrrr

oyy paşamm benımmm gıdısını yaradana kurbannnnnnnn
uyy koraeliler gıbı cıddennn maaslalah kısce sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

maasallah paşa sanadaaaaaaaaaaaaaa

ali kaan beyler keyifler hos maasallahhhhhhhhhhhh[/QUOTE]

dişliğini de tutarmşş maşallah

Ayy bize dil çıkarıyo bak şunaaa 

Bi süt canavarı daha [/QUOTE]
hepsinedee
bız geldıkkk hepınıze mucuxxxxxxxxx teyselerım kardeslermmm
hoş geldınızz bebegınee cnmmm
hoş gelduınızzz

arkadaşlar d vitamini dışında vitamın yada demir damlasına başladınız mı? Bizim sağlık ocağı ek gıdalara başlayınca baslıcaz dedı.Sızde durumlar nedır?

canım demir başladık daha bi hafta oldu doktor erken ama doğum kşlosunun iki katına ulaşmış başlayaım dedi

Selam kızlar kilo konusu açılmış
Ben çok dertliyimi iştahım çok açıldı.Doğumda 16 kilo almıştım,
Doğumdan 15 gün sonra 12 kilo gitmişti..
Ama ne yazıkki açılan iştahım yüzünden o giden kiloların 8'i geri geldi
Süt yapacam diye ne varsa tıktım ağzıma Kilodan başka bi işe de yaramadı
Nasıl gitcek bu kilolar, diyette yapamıyoruz emzirmekten dolayı

walla ben emziriorum şimdi almadım ama 10 kiloda az deil.. işe nasıl döneceğimi düşünüom kara kara.kıyafet bile almak istemiorum

walla ii vermişsin helal olsun.. ben emziriomda ama gitmio hiç

dogumdan sonra iştahim kesildi yiyemedim hiç bişey ....

şimdide dikkat ediyorum çok fazla su içiyorum , sütüm normal çok deil , mama takviyesi yapiyorum zaten 1 ay sonra iş başı mecbur mama vericem yine . birazda kendimi dusunmem lazim , süt olsun diye şekerli kompostolar vs vs vs tüketmedim , doktorumda süt olsun diye sekerli seyler içmene gerek yok bol su iç dedi , birde bugday corbasi cok içtim ayran aşı derler bizde tok tutuyo sütede katkısı oluyo .

ama tek çözüm bogazi tutmak ki sezeryan oldum ben çok hareket ediyorum

Gecmis olsun size

benimkide aynı , bugun asi oldu dudak büküp agliyor sureklii

rota virüsü yaptirdik özel sigrta karsiliyo.

Cok tatli gorunuyor olmali

Aynen bizimki de öyle,mamaya hiç hayır demezdi şimdi itiyo diliyle ya da zar zor yarısını içiyo, niye böyle oldular ki

Sanirim asidan sonra huy degistirme dedikleri bu

kızlar su rota vurus asııs benm kafamı cok karıstıryo siz ne karar aldnız?
ben yaptırmayacağım cicim

kızlar benim cimcime malesef doymuyor.sağlık ocağında tarttırdım.kilo vermiş( hastane ile sağlık ocağı farklı çıkıyor ) moralim bozuldu
walla benim de sağlık ocağında gelişimi %40 500 gr almış 1kg almalı dedi ama doktorum sen onlara bakma dedi anlamadım bende

bende vermedim aşıdan önce benim kuzenim doktor gitmeden verme belki hiç atelşenmeyecek ve sen boşu boşuna vermiş olacaksın şrubun etkisi 6-8 saat anca sürer dedi iyikide vermemişim benim oğlum ilk 12 saat asla ateş olmadı sonra bir kaşın verdim 8 saatte toplam 2 kaşın verdim kuzenim de fitil önermiyor 38 olana kadar

geçmiş olsun canım

ben kestirdim benimde avuç avuş dökülüyor geçen programda izledim lavantayı çay demler gbş demleyin en son durulama suyundan sonra onun ile durulayın bir daha da yıkamayın dedile ama denemedim. ben boyatmadım işe bşlayana kadar boyatmayacağım aralıkta başlayacağım o zaman boyatırım

çok yakışıklı maşallah :) bende 2 tulum aldım daha büyük dedim bir kez bile giymeden kuüçüldü kesinlikle hklısın bende eşofman takımları aldım oğum çok karizmatik oldu maşllah :) bende kalın giydiriyorum artık ya altını değiştitrken eğer kaka zııbını batırdı ise tamamen soymam gerekirse soba yakıyorum banyo yaparkende yakıyorum artık atlet giydiriyorum ve kalkınca hemen yelek bizim evde çok serin oluyor

canım benim bebeğim 3 ay oldu 5550 gr banada az gibi geldi doktor bence normal ama 10 gün sonra tekrar gel kontrole dedi. mama vermiyorum stokta sütümde yok sağmıyorumda artık

Kızlar sezeryan dikişlerimde kıpkırmızı sizinkilerin rengi nasıl beyazmı kırmızımı...
benimkide çok büyük değil ama kırmızı

benimide aşıdan sonra değişti çok mız mız oldu canım
30 kilo aldim 98 dim 75 im şuan
alkışlar sana baby :)

walla ii vermişsin helal olsun.. ben emziriomda ama gitmio hiç

benimde gitmiyor walla fil gibiyim aynalardan nefret ediyorum geçen birileri sizin düğünü izleyelim dedi ağladım o halime 62 kg şu an 80 kg 65 ile hamile kaldım 81-82 de doğuma girdim çıktım 75 kg isim süt olsun diye bir sürü tahin helvası yedim lanet olsun ki hepis kg yaptı bir faydasıda olmadı bana 4 kg aldırdı 80 kg oldum resmen annmede kaldığım çin diyet olmuyor ama evime gidiyorum pazartesi sıkı bir diyet beni bekliyor eşimde ben yokum diye yemek yapmamış abur cubur yemiş kg almış birlikte gireceğiz

Benim de sezeryan yerim kıpkırmızı yaf bugün dikkatimi çekti,, ve bir de kaşınıyo (bugün yine) Jet hızla bütün evi temizledim bugün çok yoruldum acaba ondan mı diodum bende bi takip edeyim.

Ya kızlar iki sefer sakarlığım yüzünden bebişimin canını yaktım ama çook fena,,öyle ağladıki,,içim parçalandı,,çok kötü bişi.Bi keresinde emicek bizimki,,sabırsızlandı ortalığı yıkıyo nasıl ağlıo bende panik tabi çocuumun başına tırnağım geldi ama çok fena ağladı yavrum canı çok yandı,kıyamam Bir de bu sabah oynaşıoduk oğlumla,,iki elini aldım oynuodum ilk kez kahkaha attı,,o kadar heyecanlandımki babasına söyledim aynı şeyi yapıp ona da göstercektim,,o ara yine kazara tırnağım tırnağına geldi bebişimin ama yok böle ağlama canını yaktım yine istemeden,,öyle kötü bi hiski allahım beterinden korusun, O an içim nasıl parçalandı, mahvoldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…