hmm olsun geldınız yaaaaaaaaamerhablar kıslarr oglumla bugnn ark...mevludune gıtıtk maasalah hepıcı uyudu sevmek ıcın yarıstılar ama oglum pass vermedı ve gerı uyuduuuuuucok sukur ve ordanda eltıme gıttıkk yemek yedık yenı geldık pasamı cıkmadan emzırdımmm arabadada uyudu hemen besıge koydum hee eltımd e cıkmadan ustunu cıkardımm uyu st dıe ve sımdı hıc ellemedım ohh cok sukurrrrrrr
ve dişş damak kasıntısı buyurun dişligi bırakıp gerı elını goturdu agzına aksam uzerkı fotomus maasllah askımaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 816418 işte benım askkk tanemmmm
çekik gözlü askım benımm
bu arada sabah 9-10 gibi anne annemıs gelıyorr ıkındıye kdr bızde ınslll gorusmek uzereeeeeeeeeeeeeee:13:
ceyrek de olsa ver cnm benımmm ınsl gecmıstır bıleee
hoşbulduk cnm... bana böyle misafir muamelesi yapılınca garip oldum kuzummm napıym benim sıpa izin vermiyoki sürekli burda olayım sohbet edeyim sadece okuyorum bi sayfayı bile atlamadım zor oluyo ama tüm geçmişi tek tek okuyorumşuan annemdeyim diye size laf yetiştiriyorum....umudum var oğlum uslu duracak ilerde ve ben sizleeden çok ayrı kalmıcam
seninde paşana bayıldım ben o ne tatlılık yahu yüz hatları çok oturmuş maşallah suphanallah
kızlar sut sagmaya basladım gıttgım geldgm yerde rahat edyorm en azndan bıberonu doldurrsam 4 saat fılan ıdare ettı
burda oglum beborunu kendısı tutyor elını de kıpırdatmıyor kaccak sankı bıberon bunlar cok akllı yaa masallah
Dilini yerim nen senin. Maşallahhhhhhhbız geldıkkk hepınıze mucuxxxxxxxxx teyselerım kardeslermmm
maşallah sizeeeebız geldıkkk hepınıze mucuxxxxxxxxx teyselerım kardeslermmm
canımm tulum almaaa
bizde tulum aldık 3-6 aylıklar bile hemen küçülüyor kasıyor çocuğu.yıkayıncada çekiyorlar ya çok kullanışlı değiller. çok şirinler ama en fazla 3 kere giydirebiliyorsun.
biz eşofman takımları aldık kışlık. kanz da çok şahane kıyafetler var erkek bebekler için. hemde çok sevimli oluoyrlar onlaırn içinde.
içine kolsuz çıtçıtlı body giydiriyorum. altınada havaya göre dışarıda çıkıcaksak eğer patikli pijama giydiriyorum.
bitde uyandığında üstüne yelek giydiriyorum. bizim evin içi serin oluyor. ben elektrikli soba bile yakıyorum gün içöinde
Eki Görüntüle 816369 Eki Görüntüle 816370
Kızlar sezeryan dikişlerimde kıpkırmızı sizinkilerin rengi nasıl beyazmı kırmızımı...
benimkide kırmızı ama incebenimki de kıpkırmızı. Bi de benimki normalden uzun biraz :) herkes diyoki benimki küçücük işte şu kadar diye söylüyolar, benimki söylediklerinden çok daha büyük...
bız geldıkkk hepınıze mucuxxxxxxxxx teyselerım kardeslermmm
slm kızlar foruma yeni girdim bende 2 temmuz annesiyim... ah şu kilolar diorum 18 kilo aldım 8i gitti 10 benimle. sizlerde durumlar nasıl?tabi siz benim kadar çok almamışsınızdır.bir diğer konuda ishal aşısı yaptıracakmısınız. devletin karşılamadığı...
sağol tatlımmİyi aksamlar kizlar... bizim kiz asidan sonra huy degistirdi guzel guzel etrafi izlerken dudak bukerek aglamaya basliyor sanki bir yerini cimdiklemisler gibi..gunduz hic uyumuyor desem yeridir az once zorla uyuttum bakalim ne zaman kalkacak gece en az 5 saat uyurdu simdi cabuk uyaniyorkardes istemiyor bizim kiz fotograf paylasan anneler melekleriniz cok tatli hepsini opuyorum...NDD ..PC OGRETMENi..YAZ MELEKLERİ gecmis olsun canlarim ..alinti yapamadim yaff... BEBİSİM52 benim sezeryan yerim kkahverengi
İyi aksamlar kizlar... bizim kiz asidan sonra huy degistirdi guzel guzel etrafi izlerken dudak bukerek aglamaya basliyor sanki bir yerini cimdiklemisler gibi..gunduz hic uyumuyor desem yeridir az once zorla uyuttum bakalim ne zaman kalkacak gece en az 5 saat uyurdu simdi cabuk uyaniyorkardes istemiyor bizim kiz fotograf paylasan anneler melekleriniz cok tatli hepsini opuyorum...NDD ..PC OGRETMENi..YAZ MELEKLERİ gecmis olsun canlarim ..alinti yapamadim yaff... BEBİSİM52 benim sezeryan yerim kkahverengi
Bizimki de öyle, önceleri hiç böyle sebepsiz ağlamazdı, şimdi bazen özellikle de akşamları öyle bi ağlıyo ki korkuyorum, zor sakinleştiriyoruz, gündüz de güzel güzel uyurdu, şimdi iki dakika uyuyo uyanıyo, yemek düzeni de değişti mama veriyoruz biz, mamayı almak istemiyo, sürekli emmek istiyo bi acayipleşti, gazı mı var, başka bişeyi mi anlamadık..
sağol tatlımm
aşı fena yaa bizimkide kucakçı oldu aşıdan sonra
tskrler cnm valla benm ayaklrm normalde 38dı ıs hayatndan berı 39 alıyorm cnku sısyor ayaklarm o yuzden olyor butun ayakkblrm aman sen dıkkat et burkma ayagnı benoım gıbı cok acıyor(((
ayy yvrummm:)
benm dusncemı blyosun senı cıakrsnlar cıkarblyolarsa. onlar cıkarana kdr sen butun haklrnı kulancksn gtmceksn ıse olması gerken bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?