• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
sağol teyzesi. kıyafetleri nasıl olmuş oğlumun :1::1:

kıyafetler süper oğluş daha da süper tatlım yaaa maşşaallaaahhh :))) bu eşofman takımlarını 3-6 ay mı aldın canım? yav 3-6 takımlar bizimkinin belinden düşüyor üst tarafları da büyük geliyor gibi, sizinkine tam olmuş çok da yakışmış:)

Kızlar sezeryan dikişlerimde kıpkırmızı sizinkilerin rengi nasıl beyazmı kırmızımı...

benimki de kırmızı

kızlar benim oğlan da huy değiştirdi aşıdan sonra.. özellikle kol aşısında feci ağladı..

şimdi bu kol aşısı yara olup kabuk bağlayacakmış hemşire öyle demişti ama ben bakıyorum hafif kırmızılık var orda öyle yara felan olmadı acaba aşı tutmadı mı yaaa sizinkiler nasıl kızlar??????

kızlar benim oğlan da huy değiştirdi aşıdan sonra.. özellikle kol aşısında feci ağladı..

şimdi bu kol aşısı yara olup kabuk bağlayacakmış hemşire öyle demişti ama ben bakıyorum hafif kırmızılık var orda öyle yara felan olmadı acaba aşı tutmadı mı yaaa sizinkiler nasıl kızlar??????

Benim kizinda kolundaki asida sace kirmzilik var bizde tutmadimi diye dusunduk pazartesi saglik ocagina gostermeye goturecegim

kızlar aşının yara olup kabuk bağlaması çok çok sonra ooluyor canınızı sıkmayın ;)

benimki de kıpkırmızı. Bi de benimki normalden uzun biraz :) herkes diyoki benimki küçücük işte şu kadar diye söylüyolar, benimki söylediklerinden çok daha büyük...

Benim kesi yerim 1 karış bana biri demiştiki iç karnının büyüklüğüyle alakalı bazılarının parmak kadar olur dediydi...

benimkide kırmızı ama ince

Benimkide ince

kıyafetler süper oğluş daha da süper tatlım yaaa maşşaallaaahhh :))) bu eşofman takımlarını 3-6 ay mı aldın canım? yav 3-6 takımlar bizimkinin belinden düşüyor üst tarafları da büyük geliyor gibi, sizinkine tam olmuş çok da yakışmış:)

benimki de kırmızı

Acaba normalmi bu kırmızılık dr gitmeye korkuyorum....

kızım 3 gündür nezle yazık resmen sümükleri akıyor ve gözleri yaşarıyor.
ıh ıh edip omzuma başını yaslıyor.
perşembe sabah başladı akşam üzeri dr. götürdüm boğazında ve kulağında bir şey yok şükür az bir şey ateş vardı ateş düşürücü vermiştim zaten burun için aqua spreylerden almıştım daha evvel onları kullan dedi.
bugün daha iyice.

demir damlasından bahsedilmiş. benim bir yerde okuduğum bilgi de şuydu: anne sütünde demir hariç her türlü ihtiyacı olan şey varmış, o yüzden demir damlasını doğduktan itibaren kullanmak gerekmiş, ek gıdaya başladıktan sonra denilen sanırım doğru değil.

badem:
sütüm azaldı gibi oluyordu, göğüslerim hiç dolmuyor sertleşmiyordu son zamanlarda. 3-4 gündür badem yiyorum aman allahım inanılır gibi değil 3 saatten sonra göğsüm taş gibi doluyor süt. yipuuu...

slm kızlar foruma yeni girdim bende 2 temmuz annesiyim... ah şu kilolar diorum 18 kilo aldım 8i gitti 10 benimle. sizlerde durumlar nasıl?tabi siz benim kadar çok almamışsınızdır.bir diğer konuda ishal aşısı yaptıracakmısınız. devletin karşılamadığı...

30 kilo aldim 98 dim 75 im şuan :24::24::24::24::24:

İyi aksamlar kizlar... bizim kiz asidan sonra huy degistirdi guzel guzel etrafi izlerken dudak bukerek aglamaya basliyor sanki bir yerini cimdiklemisler gibi..gunduz hic uyumuyor desem yeridir az once zorla uyuttum bakalim ne zaman kalkacak gece en az 5 saat uyurdu simdi cabuk uyaniyor:14: kardes istemiyor bizim kiz:1: fotograf paylasan anneler melekleriniz cok tatli hepsini opuyorum...NDD ..PC OGRETMENi..YAZ MELEKLERİ gecmis olsun canlarim ..alinti yapamadim yaff... BEBİSİM52 benim sezeryan yerim kkahverengi

benimkide aynı , bugun asi oldu dudak büküp agliyor sureklii :53::53::53:

rota virüsü yaptirdik özel sigrta karsiliyo.

ndd kefımbılır bebo suzan pc ogretmenı

bebıslerınızı kocaman opyorm yyorum onları butun temmuz bebeklerıne masallah

kızlar bız kusmukla hala ugrasyorz ne koltuk kaldı ne yastık ne halı bı elımde bez bı taraftan da kıyafet dgstryorz sureklı oglumla. ogure ogure peynır kusyor bu cocuk yaa:(((((

kızlar dun dugune gıttım vee ılk defa topuklu ayakkabı gıyım dedım sonuc ayak burkulması ve bılegım ve ayak tarak kemıgımde catlak la sonuclandı ya nazar cıkması yada topuklu ayakkbı gıymeyı unttgumdan neyden bılmyorm ama gıyerken kendımı cok ıyı hısstmsdm cok hos dryordm:) hala gymekde karrlyım ama pazrda dugnmz varr:)

bugun kvdlerdeydık cumları sasmaz bızde esım ızınlı oldgu ıcın

kaynım var blyosunz 2.5 yasında ve halıyle kıskanyor emırı bız sureklı uzak ttyordk sevmek ıstyor ama bı yandan da kıskandgnın farkndayız bugun kvdmın kcgnda dut ıcyordu kasla goz arasnda nasıl oldysa cocgun sacının tepesını avucladı yoluverdı:(((( ama oda daha bebek aklı ermıyor annesıde ona vurdu naptn sen dye oda agladı emırde susmadı boyle bır aksam gecrdık aglya aglya xor uyttum yavrumu ama kaynmda uzuldm oda daha bebek sanırım cok yan yana durtmamak lazım bz 2.cocukda napcaz baklm bolee

teyzelerinin ellerinde kardişlerinin yanaklarından öper minnoşum

Eki Görüntüle 816443
cümlemizin bebeklernı esırgesın yaradan ınsallahhhhhhhhhhh,

kızlar sut sagmaya basladım gıttgım geldgm yerde rahat edyorm en azndan bıberonu doldurrsam 4 saat fılan ıdare ettı
burda oglum beborunu kendısı tutyor elını de kıpırdatmıyor kaccak sankı bıberon bunlar cok akllı yaa masallah:D
cok sukur hepsıne deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hmm olsun geldınız yaaaaaaaaa:29::54:

Kuşum sağlıkçıyım evet;)))) her türlü soruna açığımaçığım:kkk:
sagol cnm ınsl aklımdasınn :34::54:

ayy sorma aynen kg bakımındna ama bgn eskı kıyafetımı gıydım cokda gusel oldu ve zayıflamıssınnn sen dedıler bana ark...larrrrrrrrrrrr:33::33::35::34::54:

marıfetlı hanım seniiiiiiiiiiiii

ayy ınsl gecer ya bısımkıde haftya cuma 2.kontrol bır aydır cıft bezz pöf ın sıfaa olurlarrrrrrrrrrrrrrr:14::31:
senn programda kafam karıstıdaaa
satırları okumakdan yanıı:)
de ben en az 1,5 st bır verıyorum ve ayakda sallama donemım bıttı memede uyuyor dırekk az once uyudu ve 3 st oldu emmedıı ve sonunda memeyı guselce emdı arabada da uyudu cok sukkurrr yanı dıge rst bosver en az 1,5 st de vermeyı dene cok acıkınca aglar zatenn bence tecrubelı arkk dedı bana 1 haftadır uyguluyorum super ıse yaraduııııııııı:53::52::nazar::nazar::nazar:

ayy diş sendromları ınl kolay gecerrrrrrrrrrrrrrrr

oyy paşamm benımmm gıdısını yaradana kurbannnnnnnn
uyy koraeliler gıbı cıddennn maaslalah kısce sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

maasallah paşa sanadaaaaaaaaaaaaaa

ali kaan beyler keyifler hos maasallahhhhhhhhhhhh:54:[/QUOTE]

dişliğini de tutarmşş maşallah

Ayy bize dil çıkarıyo bak şunaaa 

Bi süt canavarı daha [/QUOTE]
:nazar:hepsinedee
bız geldıkkk hepınıze mucuxxxxxxxxx teyselerım kardeslermmm :16::16::54::54:
hoş geldınızz :nazar:bebegınee cnmmm
slm kızlar foruma yeni girdim bende 2 temmuz annesiyim... ah şu kilolar diorum 18 kilo aldım 8i gitti 10 benimle. sizlerde durumlar nasıl?tabi siz benim kadar çok almamışsınızdır.bir diğer konuda ishal aşısı yaptıracakmısınız. devletin karşılamadığı...
hoş gelduınızzz

arkadaşlar d vitamini dışında vitamın yada demir damlasına başladınız mı? Bizim sağlık ocağı ek gıdalara başlayınca baslıcaz dedı.Sızde durumlar nedır?

canım demir başladık daha bi hafta oldu doktor erken ama doğum kşlosunun iki katına ulaşmış başlayaım dedi

Selam kızlar kilo konusu açılmış :(
Ben çok dertliyimi iştahım çok açıldı.Doğumda 16 kilo almıştım,
Doğumdan 15 gün sonra 12 kilo gitmişti..
Ama ne yazıkki açılan iştahım yüzünden o giden kiloların 8'i geri geldi :(
Süt yapacam diye ne varsa tıktım ağzıma :( Kilodan başka bi işe de yaramadı
Nasıl gitcek bu kilolar, diyette yapamıyoruz emzirmekten dolayı :(

walla ben emziriorum şimdi almadım ama 10 kiloda az deil.. işe nasıl döneceğimi düşünüom kara kara.kıyafet bile almak istemiorum

walla ii vermişsin helal olsun.. ben emziriomda ama gitmio hiç

dogumdan sonra iştahim kesildi yiyemedim hiç bişey ....

şimdide dikkat ediyorum çok fazla su içiyorum , sütüm normal çok deil , mama takviyesi yapiyorum zaten 1 ay sonra iş başı mecbur mama vericem yine . birazda kendimi dusunmem lazim , süt olsun diye şekerli kompostolar vs vs vs tüketmedim , doktorumda süt olsun diye sekerli seyler içmene gerek yok bol su iç dedi , birde bugday corbasi cok içtim ayran aşı derler bizde tok tutuyo sütede katkısı oluyo .

ama tek çözüm bogazi tutmak :23::23::23::23: ki sezeryan oldum ben çok hareket ediyorum :32::32::32:

kızım 3 gündür nezle yazık resmen sümükleri akıyor ve gözleri yaşarıyor.
ıh ıh edip omzuma başını yaslıyor.
perşembe sabah başladı akşam üzeri dr. götürdüm boğazında ve kulağında bir şey yok şükür az bir şey ateş vardı ateş düşürücü vermiştim zaten burun için aqua spreylerden almıştım daha evvel onları kullan dedi.
bugün daha iyice.

demir damlasından bahsedilmiş. benim bir yerde okuduğum bilgi de şuydu: anne sütünde demir hariç her türlü ihtiyacı olan şey varmış, o yüzden demir damlasını doğduktan itibaren kullanmak gerekmiş, ek gıdaya başladıktan sonra denilen sanırım doğru değil.

badem:
sütüm azaldı gibi oluyordu, göğüslerim hiç dolmuyor sertleşmiyordu son zamanlarda. 3-4 gündür badem yiyorum aman allahım inanılır gibi değil 3 saatten sonra göğsüm taş gibi doluyor süt. yipuuu...

Gecmis olsun size

benimkide aynı , bugun asi oldu dudak büküp agliyor sureklii :53::53::53:

rota virüsü yaptirdik özel sigrta karsiliyo.

Cok tatli gorunuyor olmali:16:

Aynen bizimki de öyle,mamaya hiç hayır demezdi şimdi itiyo diliyle ya da zar zor yarısını içiyo, niye böyle oldular ki

Sanirim asidan sonra huy degistirme dedikleri bu

kızlar su rota vurus asııs benm kafamı cok karıstıryo siz ne karar aldnız?
ben yaptırmayacağım cicim

kızlar benim cimcime malesef doymuyor.sağlık ocağında tarttırdım.kilo vermiş( hastane ile sağlık ocağı farklı çıkıyor ) moralim bozuldu
walla benim de sağlık ocağında gelişimi %40 500 gr almış 1kg almalı dedi ama doktorum sen onlara bakma dedi anlamadım bende

hemşire banada ver aşıdan sonra dedi bende ateşi olmazsa vermek istemiyorum dedim tamam olur dedi..ateşi çıkmadan niye vereyimki...bakalım aşıya reaksiyon gösterecekmi eğer atrş olursada bu olumlu demektir vucudu karşlılık veriyo...calpol var bizdede pek önermiyolar ama şuan türkiyd bebeklere verilen en etkili ilaçta buymuş bi doktor ablam söledi onunda bebeği var 2 aylık ve oda kullanmış ...
bende vermedim aşıdan önce benim kuzenim doktor gitmeden verme belki hiç atelşenmeyecek ve sen boşu boşuna vermiş olacaksın şrubun etkisi 6-8 saat anca sürer dedi iyikide vermemişim benim oğlum ilk 12 saat asla ateş olmadı sonra bir kaşın verdim 8 saatte toplam 2 kaşın verdim kuzenim de fitil önermiyor 38 olana kadar

benim kızıma bi ay öncekalça çıkığı için bakılmıştı, hafif bi açı darlığı var demişlerdi, sağ bacağında, dün baktırdık, sol bacağında da çıktı şimdi, ortapedik kemer mi öyle bişey kullanacakmışız..
geçmiş olsun canım

Kızlaar nasılsınız biz 2 haftadır istanbulda kv deydik orda net yok tlfdan okudum ama yazamadım uzun uzun.topikimizin bebişlerine maşalah çoook güzeller ben de miniğimin fotosunu eklerim bi ara 3 aylık oldu bile oğlum <3 size birkkaç soru biriktirdim tabii :1: öncelikle saçlarınız dökülüyor mu benim ki 1 haftadır avuç avuç dökülüyor napıcam bilemedim hiç böyle olmamıştı resmen yarı yarıya azaldı saçlarım :( yarın gidip kestircem ama bir de boyatmak istiyorum aranızda var mı boyatan malum biçok çelişkili şey var boyayla ilgili karar veremedim bi el atın kuzular???
ben kestirdim benimde avuç avuş dökülüyor geçen programda izledim lavantayı çay demler gbş demleyin en son durulama suyundan sonra onun ile durulayın bir daha da yıkamayın dedile ama denemedim. ben boyatmadım işe bşlayana kadar boyatmayacağım aralıkta başlayacağım o zaman boyatırım

canımm tulum almaaa
bizde tulum aldık 3-6 aylıklar bile hemen küçülüyor kasıyor çocuğu.yıkayıncada çekiyorlar ya çok kullanışlı değiller. çok şirinler ama en fazla 3 kere giydirebiliyorsun.v
biz eşofman takımları aldık kışlık. kanz da çok şahane kıyafetler var erkek bebekler için. hemde çok sevimli oluoyrlar onlaırn içinde.
içine kolsuz çıtçıtlı body giydiriyorum. altınada havaya göre dışarıda çıkıcaksak eğer patikli pijama giydiriyorum.
bitde uyandığında üstüne yelek giydiriyorum. bizim evin içi serin oluyor. ben elektrikli soba bile yakıyorum gün içöinde
Eki Görüntüle 816369 Eki Görüntüle 816370
çok yakışıklı maşallah :) bende 2 tulum aldım daha büyük dedim bir kez bile giymeden kuüçüldü kesinlikle hklısın bende eşofman takımları aldım oğum çok karizmatik oldu maşllah :) bende kalın giydiriyorum artık ya altını değiştitrken eğer kaka zııbını batırdı ise tamamen soymam gerekirse soba yakıyorum banyo yaparkende yakıyorum artık atlet giydiriyorum ve kalkınca hemen yelek bizim evde çok serin oluyor

Arkadaşlar birkaç sorum olacak fikri olan cevaplarsa sevinirim.Bebeğim 1 hafta sonra 3 aylık olacak tahminen 6 kg civarında.
Bugüne kadar 1 damla dolaba stok süt sağamadım olan neyse onunla beslendi.Son zamanlarda doymadığını hissediyorum.Öyleki tam doymadığından emince ağlıyor,gündüz uykusu yok denecek kadar gecede 3 kez emmeye uyanıyor.
Anne sütüyle birlikte 1 öğün mama veren var mı?
canım benim bebeğim 3 ay oldu 5550 gr banada az gibi geldi doktor bence normal ama 10 gün sonra tekrar gel kontrole dedi. mama vermiyorum stokta sütümde yok sağmıyorumda artık

Kızlar sezeryan dikişlerimde kıpkırmızı sizinkilerin rengi nasıl beyazmı kırmızımı...
benimkide çok büyük değil ama kırmızı

benimide aşıdan sonra değişti çok mız mız oldu canım
30 kilo aldim 98 dim 75 im şuan :24::24::24::24::24:
alkışlar sana baby :)

walla ii vermişsin helal olsun.. ben emziriomda ama gitmio hiç

benimde gitmiyor walla fil gibiyim aynalardan nefret ediyorum geçen birileri sizin düğünü izleyelim dedi ağladım o halime 62 kg :( şu an 80 kg :( 65 ile hamile kaldım 81-82 de doğuma girdim çıktım 75 kg isim süt olsun diye bir sürü tahin helvası yedim lanet olsun ki hepis kg yaptı bir faydasıda olmadı bana 4 kg aldırdı 80 kg oldum resmen :( annmede kaldığım çin diyet olmuyor ama evime gidiyorum pazartesi sıkı bir diyet beni bekliyor eşimde ben yokum diye yemek yapmamış abur cubur yemiş kg almış birlikte gireceğiz

Benim de sezeryan yerim kıpkırmızı yaf bugün dikkatimi çekti,, ve bir de kaşınıyo (bugün yine) Jet hızla bütün evi temizledim bugün çok yoruldum acaba ondan mı diodum bende bi takip edeyim.

Ya kızlar iki sefer sakarlığım yüzünden bebişimin canını yaktım ama çook fena,,öyle ağladıki,,içim parçalandı,,çok kötü bişi.Bi keresinde emicek bizimki,,sabırsızlandı ortalığı yıkıyo nasıl ağlıo bende panik tabi çocuumun başına tırnağım geldi ama çok fena ağladı yavrum canı çok yandı,kıyamam:43::43: Bir de bu sabah oynaşıoduk oğlumla,,iki elini aldım oynuodum ilk kez kahkaha attı,,o kadar heyecanlandımki babasına söyledim aynı şeyi yapıp ona da göstercektim,,o ara yine kazara tırnağım tırnağına geldi bebişimin ama yok böle ağlama canını yaktım yine istemeden,,öyle kötü bi hiski allahım beterinden korusun,:43::43::43::43: O an içim nasıl parçalandı, mahvoldum.

Back