2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
günaydın karabiberim...
gaz maz hak getire... aynı dert bendede var... ve kabız olmuşum çok afedersiniz... çok fena yani...:KK14:

valla zor yahu.iş yerinde gazman gibi dolaşmak :KK1:

kabızlık süresi ne kadar uzarsa o kadar sıkıntı yaşatıyor insana,durdukça daha da katılaşır çünkü.

ben hemen 2 kuru kayısı ,2 kuru incir yiyip üzerine ılık su içiyorum.yarım saat kadar birşey yemiyorum.o gün olmasa bile ertesi gün muhakkak rahatlıyorum.

bunları aç karnına yapabilirsen daha iyi tabi.

geçmiş olsun.
 
Hüzün uzak dursun yuvanızdan,
Sevgi hep sizinle olsun..
Bir tatlı sözle, bir güler yüzle, bir kucaklamayla
Ve daima ''hakkın yerini bulmasıyla" gün mutlu olsun..
Gününüz aydın, gününüz huzurlu,
Gününüz sevdiklerinizle beraber olsun..
En güzel dua'lar dilinizden eksik olmasın...
Ettiğiniz her dua derdinize deva, sağlığınıza şifa, gözünüze nur,
Gönlünüze huzur, ailenize ve sevdiklerinize huzur getirsin..
Sağlıklı Olun, Mutlu Olun, Sevgiyle Kalın, Hayırlı Cumalar..
Günaydın,Herkese...
 
kızlar bugün ancak bitti işlerim bakın size kimi getirdiimmm :KK9:
Eki Görüntüle 644465

bugün önce kontrole gittim tekrar, dr. gelişimi 1 hafta önde dedi çok şükür :KK16: pazt gününden bugüne 100gr daha almış kuduruk kızım benim. 630gr olmuş yawf :KK60: doğum için şimdilik 25 haziran gözüküyor dedi bakalım hayırlısı teyzeleri :KK9: :KK16:
ordanda tetanoz aşımı oldum öğlenleyin. o anda birşey hissetmedim fazla acımadı ama şuan kıpırdatınca sol kolumu, ağrıyo. geçmişi okuyamadan paylaşmak istedim sizinle :KK9:

oyy maşallahh yesin teyzesi bunu:KK16::KK16::KK16:
 
sıkıntıya dara düştüğünüzde okuyacağımız dua inşirah suresi annişler çok rahatlatıyomus insanı.anlamıda (İyiyi kabul edip zoru verince isyan etme! Çünkü her zorluğun yanında bir kolaylık mutlaka var. Sana kaldıramayacağın bir yük vermem)Amin.Hepinize bu arada hayırlı cumalar olsun.
 
gebelikte kullanılırmı bilmiyorum ama sinameki çayını alın için 5 saat sonra kabızlıktan eser yok arkadaşlar sürkli diil ama bunu böle bi sefer için haftada bir gibi mesela.

valla zor yahu.iş yerinde gazman gibi dolaşmak :KK1:

kabızlık süresi ne kadar uzarsa o kadar sıkıntı yaşatıyor insana,durdukça daha da katılaşır çünkü.

ben hemen 2 kuru kayısı ,2 kuru incir yiyip üzerine ılık su içiyorum.yarım saat kadar birşey yemiyorum.o gün olmasa bile ertesi gün muhakkak rahatlıyorum.

bunları aç karnına yapabilirsen daha iyi tabi.

geçmiş olsun.
 
sabaha ıkıncı ası gunummmmmmmmmmm hayırlısı bakalımmm ılkıne gore agrısı hafıf dıyorlar ama bakacagızzzzzzzz


sıze ıı geceler hanımlarr bız uykuya gecıyoruzzzzz:103::114::114::114::114::114::114::114::130:saglıcakla kalın ii uykularrr

oglumla konusuyum bırazda yatagın otekı taraflarına gecsın canımmmmmm
:KK9::KK9::KK9:

canım bahsettiğin tetenoz aşısı mı ? beni daha ilki için önümüzdeki haftaya çağırdılar. ikincisi gelecek aymış. acaba benimkinde mi bi yanlışlık var merak ettim.?
 
Gününüz aydın,Cumanız mübarek olsun kızlar:nazar::nazar:
Biz geldik,kızçemle sabah sabah bıcı bıcı yaptık,kahvaltımızı
yaptık ve pc başına geçtik.Sizlerle yazıştıktan sonra da
bir sürü işimiz var akşama yemeğe davetliyiz ama ben yine de
bir şeyler yapıp götüreyim diyorum.Makineye çamaşırlar atılacak.
Kuran okuyacağız.Anne süslenecek :KK1::KK49::KK12::KK12:Ve bu haftayı da bitireceğiz
21 haftalık olduk biz bugünnnn:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Büyüyoruz kızlar,hayat ne kadar değişik geliyor.Önceden de bu hayatta
yaşıyorduk ama şimdiki hayatımız çok ama çok güzel...ALLAH'ıma şükürler
olsun ve herkese yaşatsınnnn:KK31::KK31::KK31:
Bu arada benim kızçem biraz kıskanç olacak galiba.Ne zaman çevremde
doğum yapmış bebeklerin resimlerine bakıp iç geçirince ne kadar tatlıymışlar
deyince tepikleri yiyorum çokta hoşuma gidiyor :KK9::KK9::KK9:
Dualarınızı Kuran ile birlikte okuyacağım kızlar.Geçmişi de okuyayayım
hadi tutumayın beni hopppp kaçtıkkkk:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK55::KK55::KK55::KK55:
 
Herkese güzel keyifli bir gün diliyorum :KK16:

Arkadaşlar yaşadığınız ilde ücretsiz gebelik kursu arıyorsanız sağlık ocağınızdaki aile hekiminize sorun.il sağlık müdürlükleri gebelik kursları yapıyor ve aile hekimi bilgilendiriyor kursun yeri ve başlangıcı ile ilgili
 
canım ben dün oldum aynen çok tırsıyordum vurulurken fazla acımıyorda. eve geldim birkaç saat sonra başladı ağrımaya hala ağrı var kolumda gecede üstüne yatmadan geçirdim öle. ama korkacağım kadar kötü bir ağrı değilmiş. korkma kuzum :KK54:


evet canım rabbime şükürler olsun. dua ediyorum omfaloseli bebeğim büyürken büyümesin diye. inş. doğduktan sonrada tedavisi uzun sürmezde hemen kucağıma sağ sağlim alabilirim kızımı. çünkü karın duvarı oluşmadığı için hemen ameliyata almıyorlarmış. dün gittiğim doktor 1-2 ay bile sürebilir hastanede göstermeyebilirler sana dedi. moralim çok bozuldu ama belli etmiyorum. allah herkesin çocuğuna sağlık sıhhat versin inş.

Canım İnşallah en kısa sürede alırsın kızını kucağına hamilelîğinin 9ay değilde daha uzun olduğunu varsay drların 1-2ay sürebilir demiş öyle bile olda sonra inşallah sağlıklı bir şekîlde alacakksın kucâğına sabırda sınâvın olsun eminim kucağına aldığında herşeyi unutucaksın

gebelikte kullanılırmı bilmiyorum ama sinameki çayını alın için 5 saat sonra kabızlıktan eser yok arkadaşlar sürkli diil ama bunu böle bi sefer için haftada bir gibi mesela.

Drlar içmeyin diyor canım sinameki bağırsaktaki yararlı bakterileri öldürüyormuş, evet içince tuvaşete çıkabiliyormuşsun ama alıştırıyormuş içmeyince çıkamıyormuşsun
 
öncelıkle hayırlı cumalarrr--st 1 de komsumuza ınecegız dua gunumuz varr bebegımle KUR AN dınleyecegız ınslll veeeeeeeeeeee



aşımızı olduk da geldıkk cok sukurr , agrımızda basladııı:18: kan verdımkansızlıga ve aclık kan sekerı testımız yapılacak sonucumuz p.tesı gunu tansıyon 10/8 cıktı ebe ıyı dedı kalp atısımızda bebgım uyudu gu ve ac oldugu ıcın 135 lerdedıı ebe cok sukur onada ıyı dedııı :nazar::nazar::nazar: kalsıyum ılacımız bıtmıstı yazdıkdır hayırlısıı bundan sonrakı asımız bebegımle olucakk ta eylul dee heheh ebemıze topuk kanını sordumm bebek anne sutu aldıkdan 72 st sonra dedıı ayy ne heyacanlı ama nasıl ıyacagımm ark.bbegını ben goturmustumm esı ıle o dısarda beklemsıtı sımdı sıra onda hehhe benımkınıde o beklıcekk ınsll o gunler gelsındee hersey melegımm paşamm ıcınn


gecmıse bakalmadım acelemm varrr namaz kılarım ancakkk ALLAH A EMANET OLUNN bol ıbadetlı gunler ınslll
:KK16::KK16::KK16:
 
Kuzum,canım ALLAH'ım yardım etsin sana,sabırlar versin sana....
Okuyamadım yazının hepsini çünkü bu aralar çok ağlak bir durumdayım.
Sana şu satırları yazarken bile ağlıyorum...Umudunu kaybetme bitanem
ben hamile kalmadan önce ağustos ayındaydı galiba mantar için doktora
gittiğimde şok oldum resmen.Bebek oluşamamış ve kiste dönüşmüş
o kadar kötü oldum ki anlatamam ben varlığından bile habersizdim.Doktor
adetinle birlikte kaybolacağını söyledi ve öyle de oldu...O gün annem
rahiminden ameliyat olacaktı önce parça aldılar ve hastanede annemi görünce dayanamadım
ağladım kadıncağız kendi derdinden benimkini bile unutmuştu.Hastanede
yattığı bölüm kadın ve doğum bölümüydü....1,5 ay sonra da ameliyat oldu ve
hep ben yanında kaldım yeni doğan bölümü,doğuma gelenler derken
1 haftamı onlar arasında geçirdim.Babam hep anneme kızıma iyi bak demiş
çok sonra anladık orada bebekleri görünce üzülürüm diye...Hiç üzülmedim
ALLAH'ıma dualar ettim,hangi odaya bebiş gelmiş hep hemşirelerden onları
araştırdım girdim sevdim kokladım....Rabbimden umut kesilmez ve hiç anlamadığımız
bir anda giriverdi hayatımıza bebişimiz.ALLAH'ım sana tekrar nasip etsin,meleklerimizi
korusun,sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmelerini nasip etsinn..Cuma gününün kıymetine
 
ya benim bir ark.a dr.u hamileyken kabızlık sıkıntısında bu sinameki gibi form çaylar fln varya onları yasaklamış. Düşüğe yolaçma ihtimali olduğunu söylemiş. ben içmiyorum o yüzden. yinede dr.a danışmadan içmeyin bence kızlar.
 
ya benim bir ark.a dr.u hamileyken kabızlık sıkıntısında bu sinameki gibi form çaylar fln varya onları yasaklamış. Düşüğe yolaçma ihtimali olduğunu söylemiş. ben içmiyorum o yüzden. yinede dr.a danışmadan içmeyin bence kızlar.

kızlar sakın bitki çayı içmeyin ben çok fazla içtim özlelikle bebeğimi kaybetmeden 10 gün önce çok kötü grip olmuştum bir hafta yatmıştım doktor ilaç vermedi dikkat et dedi bende özellikle çok fazla ıhlamur içtim idrar yollarımda iltihap var diye maydanoz suyu içtim bütün kocakarılar onu iç bunu iç dedi çünkü bende dinledim güya
düşükten 2 gün önce bir programda hamilelikte bitki çayını ne olursa olsun içmenin zararlı olduğunu düşük ihtimaline sebep olduğunu vucüttaki zararlı maddelerinin atımına sebep olduğunu dinlemiştim.bebeklerde neticede erkekten gelen faktörleri daha çok olduğu için vucüt bebeği yabancı madde olarak kabul ediyormuş o yüzden gözünüzü seveyim sakın içmeyin birde sakın ıkınarak tuvalete çıkmaya çalışmayın bol su için lifli gııdalarla beslenin düzenli beslenin vucut zaten düzene giriyor bir süre sonra.


sakın kocakarı inançlarını dinlemeyin sonuçta sizin vucudunuzda sizden beslenen bir canlı var bize yarayan şeyler onlara maalesef zararlı olabiliyor.
 
Merhaba Kızlar.. Küçük melekleriniz ve siz iyisinizdir umarım.. Ben çatlama korkusuyla kafayı yiyecek durumdaydım. Bişey duydum hemen size aktarayım dedim. Evli 2 çocuklu bir arkadaşıma bu çatlama korkumdan bahsettim. O da collistar diye bi kremden bahsetti. Onlar 3 kız kardeş 3 ü de evli ve çocuklu hepsi de bu kremi kullanmışlar doğuma kadar ve hiç çatlak oluşmamış. Üstelik annelerinde doğumlardan dolayı çok çatlak varmış. Bende bunu duyunca hemen kremi netten buldum ve aldım. Benım annemde de çatlak var. Ablam da yeni doğum yaptı o da yoğun krem kullanmasına rağmen yine de çatır çatır çatladı 7. aydan sonra.. Mustela ve weleda marka kremlerden 2 şer kutu bitirdi ama işte sonuç olumsuz.. Ben arkadaşın tavsiyesinin işe yarayacağına inanıyorum. İnşallah Öle olur. sizinle de paylaşmak istedim almak isteyenlere duyurulur.. COLLİSTAR!!
 
slm bayanlar hayırlı cumalar inşallah hepimiz güzel mutlu huzurlu bir gün ve hafta geçiririz
 
hava çok güzel kızlar ben kızımla gezmeye gidiyorum hepinizi öptüüümmmm :KK54: :KK54: :KK9:
 
balah yazının tamamını okuyamadım çünkü dayanamadım ama senin için dua ediyorum rabbim acını hafifletsin diye ve tez zamanda sana bir evlat nasip etsin diye. yaşadığımız acılar bizi güçlendirirmiş rabbim sanada güç ve sabır versin. ama sürekli bu acını yaşama hayat devam ediyor eminim rabbim seni sınıyor ve her kötü günün arkasından güzelliklerde gelir kendini teskin etmeye çalış çünkü bunu birtek sen yapabilirsin başkası ne kadar uğraşsada yana yeteri kadar yardımcı olamaz evlat acısı olmasada bende bu hayatta çok kayıplar verip acılar yaşadım inan bana tek ilacın kendinsin ve eşin olacak allahın izniyle kendini üzme allaha sığın inşallah gönlüne göre olur herşey
 
kızlar sakın bitki çayı içmeyin ben çok fazla içtim özlelikle bebeğimi kaybetmeden 10 gün önce çok kötü grip olmuştum bir hafta yatmıştım doktor ilaç vermedi dikkat et dedi bende özellikle çok fazla ıhlamur içtim idrar yollarımda iltihap var diye maydanoz suyu içtim bütün kocakarılar onu iç bunu iç dedi çünkü bende dinledim güya
düşükten 2 gün önce bir programda hamilelikte bitki çayını ne olursa olsun içmenin zararlı olduğunu düşük ihtimaline sebep olduğunu vucüttaki zararlı maddelerinin atımına sebep olduğunu dinlemiştim.bebeklerde neticede erkekten gelen faktörleri daha çok olduğu için vucüt bebeği yabancı madde olarak kabul ediyormuş o yüzden gözünüzü seveyim sakın içmeyin birde sakın ıkınarak tuvalete çıkmaya çalışmayın bol su için lifli gııdalarla beslenin düzenli beslenin vucut zaten düzene giriyor bir süre sonra.


sakın kocakarı inançlarını dinlemeyin sonuçta sizin vucudunuzda sizden beslenen bir canlı var bize yarayan şeyler onlara maalesef zararlı olabiliyor.

maydanoz zaten yasak olanlar arasında... hele ki ödem attırıcı karışımlar... bu soğan suyu olabilir-maydanoz suyu olabilir... bunların tamamı düşüğe sebep olur... yada kan sulandırıcılar örn; nar... aman dikkatt!!!
 
X