- 9 Kasım 2008
- 8.972
- 8
- 40
kızlar cok beğendim sizce nasıl
http://www.hellobaby.com.tr/Oyun-Pa...ar/Baby2go-Sallanabilen-Oyun-Parki-Beyaz.aspx
http://www.hellobaby.com.tr/Oyun-Pa...ar/Baby2go-Sallanabilen-Oyun-Parki-Beyaz.aspx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gebelikte kullanılırmı bilmiyorum ama sinameki çayını alın için 5 saat sonra kabızlıktan eser yok arkadaşlar sürkli diil ama bunu böle bi sefer için haftada bir gibi mesela.
seni ilk kez mi vurduracaksın?benim 2.doz. iğne vurulurken pek acımıyo ama sonrasında kolunda biraz ağrı oluyor.ben 2 gün kolumu kaldırırken zorlanmıştım
Hepinizin dualarınızı okudum kızlar...Kuran da okuduk ve yine geldik
Grafım Ahmet gül'de ne kadar fiyat 2.düzey ultrason?
canım 3 gun dus fılan yasak bende bugun ıkıncı dozu mu oldum 3.dee eylulde bebegımle olucagız hayırlısı ıleeeeeeeee en az 3 gun dus dan uzakk durrrrkızlar 2 saat önce tetanoz aşımı oldum.akşam banyo yapsam bir sakıncası olur mu bilginiz var mı?
bu arada miniğimin cinsiyeti kızz kesinleşti hamdolsun.
sat:12 ekim
bdt:15 temmuz
ilk bebeğim olacak inş.
isim hala bulamadım (
grafcım eklersen sevinirm
tamm ıstedıgım gıbı ama ben sıyah kırmızı yada yesilini ıstıyorum yaaaaaaaaaaaakızlar cok beğendim sizce nasıl
saglıkla gıt gel cnm hayırlı haberlerle ınsallahhhhhhhhhhhhkızlar doktora gitcem birazdan çok heycanlıyım inşallah kızım sağlıklıdır dua edin bana
hayırlı haberlerle gel canımmmm
gelince detayları bekliyoruzzz
dünkü negatif enerjimizi attık bugün misler gibi uyandık... babamızla kahvaltımızı yaptık... evimizi toparladık... çamaşırlarımızı attık makineye... oturduk bilgisayar başına... az önce Zeynep Kamil'i aradım gebelik eğitimi için kaydımızı yaptırdık... Özlem hemşireyle görüştüm... 29 mart cuma günü saat 13.00-16.00 arası babamızla biz de orda olucaz kısmet olursa... herşeyi öğrenip bilinçli ebeveynler olmak istiyoruz... ve bunun için çoookk heyecanlıyızzz
heyecanlı neşe dolu sağlıklı anne adayı dostlarım,, bir fikrimi sizlerle paylaşmak istiyorum bakalım sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.. şuanda bu sayfadaysak hepimiz hemen hemen 18-20 hafta arası hamileyiz ve göbüşlerimiz baya baya çıktı,, şimdi ben çevremde görüyorum özellikle erkeklerim olduğu ortamda birazda olsa gizlemek yerine "BURADA BEBEK VAR" "BABY IS LOADING " yazan hamile t-shirtleri giyiyorlar e zaten belli Rabbim nasip etmiş hamilesin okadar gözler önüne sermek ne derece doğru annelerimize sorarsak doğururlarmışta kayınpederler falan aa bu gelin hamilemiymiş dermişş.. hoş biz ilk haftalarda hcg testiyle ortaya çıkıyoruz gitgide bu tarz şeyler gizlenmez hale geldi ama bence bizlerde mümkün olduğu kadar çok göze sokmamaya çalışalım nazar var hased var kötü niyet var.. onları şimdiden gözümüz gibi koruyalım mütevazi bir şekilde.. sayfaya birde böyle bir boyut atayım dedimm.. opüyoyummucksss
kızlar bugün ancak bitti işlerim bakın size kimi getirdiimmm
Eki Görüntüle 644465
bugün önce kontrole gittim tekrar, dr. gelişimi 1 hafta önde dedi çok şükür pazt gününden bugüne 100gr daha almış kuduruk kızım benim. 630gr olmuş yawf doğum için şimdilik 25 haziran gözüküyor dedi bakalım hayırlısı teyzeleri
ordanda tetanoz aşımı oldum öğlenleyin. o anda birşey hissetmedim fazla acımadı ama şuan kıpırdatınca sol kolumu, ağrıyo. geçmişi okuyamadan paylaşmak istedim sizinle
günaydın kızlar,
hayırlı cumalar herkese,
karnımda öyle bir gaz var ki sormayın,çıkamadı bir türlü.
sizler nasılsınız,keyifler nasıl?
sıkıntıya dara düştüğünüzde okuyacağımız dua inşirah suresi annişler çok rahatlatıyomus insanı.anlamıda (İyiyi kabul edip zoru verince isyan etme! Çünkü her zorluğun yanında bir kolaylık mutlaka var. Sana kaldıramayacağın bir yük vermem)Amin.Hepinize bu arada hayırlı cumalar olsun.
canım ayrıntılı ultrasona gırecektın dun
nasıl gectı nerdesınnn
meraklardayım
kızlar doktora gitcem birazdan çok heycanlıyım inşallah kızım sağlıklıdır dua edin bana
canım 3 gun dus fılan yasak bende bugun ıkıncı dozu mu oldum 3.dee eylulde bebegımle olucagız hayırlısı ıleeeeeeeee en az 3 gun dus dan uzakk durrrr
tamm ıstedıgım gıbı ama ben sıyah kırmızı yada yesilini ıstıyorum yaaaaaaaaaaaa
saglıkla gıt gel cnm hayırlı haberlerle ınsallahhhhhhhhhhhh
biz geldık oglum KUR AN OKURKEN öyle kıpır kıırdıkıı sormayın gıtsın hehe cok sukurr artık duyuyorya herseyı dınlıyorr ham olsun yaradana ki bıze boyle bılinçi bir zamanda hamıle bırkatıgı ıcınnn cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrr
Şekil olarak pek şirin ama ben kalite ve sağlamlık konusunda endişeliyim canım. Bende bebişime oda yapmayacagım ilk etapda sağlam bir park yatak almak istiyorum, ilerde okul öncesi dönemine kadar idare edebilecek birşey olmalı.
Park yatakları araştıran ve çevresinde kullananlardan bilgisi olan arkadaşlar varsa eğer model konusunda bizi de bilgilendirirse çok sevinirim.
canım ben kızımda kullandım.2buçuk yaşına kadar kullandım.zamanla içinde rahat edemiyorlar.gerçekten biraz sıkıcı oluyor her tarafı kapalı derin olunca çocuklar belli bir süre sonra yatmak istemiyor.sonra baza aldım.hem eşyalar koyuluyor altına çok iyi oldu.yıllarca kullanır.şimdi de öyle yapcam en fazla 2-3 yıl park yatak sonra bazaŞekil olarak pek şirin ama ben kalite ve sağlamlık konusunda endişeliyim canım. Bende bebişime oda yapmayacagım ilk etapda sağlam bir park yatak almak istiyorum, ilerde okul öncesi dönemine kadar idare edebilecek birşey olmalı.
Park yatakları araştıran ve çevresinde kullananlardan bilgisi olan arkadaşlar varsa eğer model konusunda bizi de bilgilendirirse çok sevinirim.
omfalosel bebek. anne karnında gelişen bir hastalık - YouTube
ya kızlar benim bebeğimdemi şimdi böyle olacak? öle nette gezerken rastladım.
çok çok çooook üzgünüm kendimi tutamıyorum, bebeğimide üzmek istemiyorum
ama içim bi türlü ferahlamıyor, sakinleşemiyorum
kusura bakmayın canlarım sizide üzmek istemiyorum fakat anlatıcak kimsem yok, arkadaşım yok,
ailem çok uzakta, eşimi deseniz akşamları 2sa. ancak görüyorum.
rabbime isyan etmek istemiyorum, çok çookkk zor bi imtihan bu allahıımmm
kusura bakmayın canlarım sizide üzmek istemiyorum fakat anlatıcak kimsem yok, arkadaşım yok,
Allah askına Uzulme..duaomfalosel bebek. anne karnında gelişen bir hastalık - YouTube
keşke yanlış anlaşılma olsaydı keşke dr. yorumu olsaydı. ama değil malesef.
bende usg de karnının üstünde balon gibi keseyi görüyorum
yok canım bu durum 12. haftada belli oldu. hep biliyoduk topicteki bazı eski ark.larda biliyor.Lütfen üzülme daha dün bebeğinin gelişiminin iyi olduğunu yazmıştın..yeni mi öğrendin?