- 31 Aralık 2011
- 5.038
- 0
- 40
ve utanılacak yanlış birşeyim olmadığı için sana burdan cevap veriyorum.yaptığın çok ayıp tek kelimeyle.
allah aşkına ne diyorsunuz siz
evlilik öncesi oluşmuş bir gebelik değildi ama sizin yaptığınız çok ayıp benim üzüntüm bana yetiyor birde bunları duyunca sinirlendirdiniz beni.
hiç yakıştıramadım size gayette duayla girilmiş ve ilk ilişkinin bebeğiydi.diikkat edinde o ilahi adalet bu haldeyken kalbimi kırdığınız için sizi cezalandırmasın böyle birşeyi istemem.kaldıki nasıl insanlar olduğumu biliyormusunda sen benim gebe kalma tarihimi hesaplıyorsun sana hiçbirşey demek istemiyorum çünkü yeterince canım yanıyor seninde canının yanmasını istemem.allaha emanet ol ama kalbimi çok kırdın
amacım seni kırmak değil ki; fikir yürütttüm sadece... yazdıklarını okurken acını hissettim buna emin olabilirsin... sadece o tarihler arasındaki mesafe dikkatimi çekti ve bunu söyledim... hassasiyetini algılıyorum ama yine söylüyorum kimseyi kırmak istemem hele ki böyle bi zamanda... çünkü en değerli varlıklarımız bebeklerimiz... ilk iki üç farketmiyo yani... ne kadar ciddi acı yaşadığının da farkındayım... YANLIŞ ANLADIĞIN İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM... ben kendimi doğru ifade edebildiğimi düşünüyorum... bu forumda herhangi bir huzursuzluğa sebep olmak istemiyorum (KENDİ ADIMA)... yine söylüyorum rabbim sana ve eşine sağlık huzur versin... yine evlat sahibi olabilesiniz inşallah...