heyecanlı neşe dolu sağlıklı anne adayı dostlarım,, bir fikrimi sizlerle paylaşmak istiyorum bakalım sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.. şuanda bu sayfadaysak hepimiz hemen hemen 18-20 hafta arası hamileyiz ve göbüşlerimiz baya baya çıktı,, şimdi ben çevremde görüyorum özellikle erkeklerim olduğu ortamda birazda olsa gizlemek yerine "BURADA BEBEK VAR" "BABY IS LOADING " yazan hamile t-shirtleri giyiyorlar e zaten belli Rabbim nasip etmiş hamilesin okadar gözler önüne sermek ne derece doğru annelerimize sorarsak doğururlarmışta kayınpederler falan aa bu gelin hamilemiymiş dermişş.. hoş biz ilk haftalarda hcg testiyle ortaya çıkıyoruz gitgide bu tarz şeyler gizlenmez hale geldi ama bence bizlerde mümkün olduğu kadar çok göze sokmamaya çalışalım nazar var hased var kötü niyet var.. onları şimdiden gözümüz gibi koruyalım mütevazi bir şekilde.. sayfaya birde böyle bir boyut atayım dedimm.. opüyoyummucksss[
çok haklısın ama onlarda çok şirin oluoo, aldım da napıcam giymesemmi? ama çok güselleeerr