- 1 Ekim 2012
- 716
- 374
- Konu Sahibi meltemizmir
meltemcim 33+0 da 2280 g olmus denizim. Masallah dedirtti doktor amcasına pek bi hareketliydi tekmeci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masallah denızeeeeeeeeemeltemcim 33+0 da 2280 g olmus denizim. Masallah dedirtti doktor amcasına pek bi hareketliydi tekmeci
sizemeltem teyzesi benim oğlum da 33+5 te 1514 gr. 48.65 cm olmuş
tamam canım duzelttımmelteeemmmm yanlış yazmışım kuzum 2514 gr. olacak
ekleyıp kahvaltıya kacmıstım:))canımm eklemişinn bizide :) teşekkür ederiz oğluşumla meltem ablası :)
maşallahh hepimizin meleklerine
sizeKızlar doktordan geliyoruz:))
32. hafta çalışabilir kagıdımızı aldık:)))
Bu arada oglusum 32+4 te 2 kg 43 cm olmuş, yuzunu gormek için çok ugrastık ama çok nazlandı, yarım yamalak gorduk, babasına benzeyecek sanki paşam:))) Eşim de çok mutlu olduD
İnşallah Rabbim hepimize bebişlerimize saglıkla kavusmayı nasıp etsin kızlar...:)))
dıger sayfada kacırabılıyorum sızedeaaa meltemmm sen bizim son durumumuzu yazmamışsın.1927 gr 32+2 de yapılan ölçüm, ... 35 te görüşmek üzereee
kızım ben senın haftaları gunlerı satını bdt nı hesaplayamıyorum artık corba oldummmm lennnnnng:)37. haftada 3314 gram 47,6 cm olmuş kuzum
kızım ben senın haftaları gunlerı satını bdt nı hesaplayamıyorum artık corba oldummmm lennnnnng:)
gel sen 10 ocakta dogur kımsenın dedıgı olmasın:)sen mi ben mi :)
şimdi canım bak sat 21 nisan 2012 ,bdt 26-01-2013 ama doktor en geç 17 ocakta doğar diye yazıyor
sizeeeeeeee hosdeldınıssssssssssmeltemmm biz deldik teyzesi...
32+4 haftalık kilomuz 2 kg boyumuzda 44.31cm canım...
gel sen 10 ocakta dogur kımsenın dedıgı olmasın:)