2013 Subat Annelerı "Bebekler kac haftalık, kaç kılo, kac cm?"

kızım ben taaa önceden de dedim ocak çıkıyor benim ama gitmiom die:KK9::KK9::KK9::KK9:bebişde dönmüş benim kafa aşağıymış:KK53::KK53:ne aralık dönmüş yarabbim ne buyk:nazar::nazar::nazar:
delüüüüüü bırak donsun ne kaldı dogmasına benım 24. haftadan berı asagıda cocuk kafa bı dunya dogacak:)

delüüüüüü bırak donsun ne kaldı dogmasına benım 24. haftadan berı asagıda cocuk kafa bı dunya dogacak:)

doktorda çok iyi oldu dönmesi bizim için dedi sevindi yani:KK9::KK9:doktor babası ne dio dedi:KK9::KK9:şaşırdı dedim:KK53::KK53: çünki adam kafa yukarda die öpüordu meğer ayaklarını öpüyormuş:KK9::KK9:şimdiden ayaklarına kapandırdı babayı :KK60::KK60:

ama ben doktora ne kadar kalırsa iyi değilmii dedim evet evet dedi 39 haftalıkken alırız dedi:KK53:

doktorda çok iyi oldu dönmesi bizim için dedi sevindi yani:KK9::KK9:doktor babası ne dio dedi:KK9::KK9:şaşırdı dedim:KK53::KK53: çünki adam kafa yukarda die öpüordu meğer ayaklarını öpüyormuş:KK9::KK9:şimdiden ayaklarına kapandırdı babayı :KK60::KK60:

ama ben doktora ne kadar kalırsa iyi değilmii dedim evet evet dedi 39 haftalıkken alırız dedi:KK53:
sen neden sezeryan oluyordun?

slm meltem ablam :) :KK54:ben de gecen hafta gitmiştim doktra yazacak zamanım olmadı hiç oğluşum 32+0 da 1920 kg idi :emir_bebek:ilk kez nst ye bagladılar bu muayenede ayrıca hersey normalmiş cantan hazır mı diye sordu doktorum :18:ciddi ciddi gün geliyo artık korkuyorum ben galiba yaaa :18:

slm meltem ablam :) :KK54:ben de gecen hafta gitmiştim doktra yazacak zamanım olmadı hiç oğluşum 32+0 da 1920 kg idi :emir_bebek:ilk kez nst ye bagladılar bu muayenede ayrıca hersey normalmiş cantan hazır mı diye sordu doktorum :18:ciddi ciddi gün geliyo artık korkuyorum ben galiba yaaa :18:
masallah kuzuyaaaaaa aramızda kalsın bende korkuyorummmmm:KK1:

masallah kuzuyaaaaaa aramızda kalsın bende korkuyorummmmm:KK1:

ya yine senin 2. olunca az cok bildiğin bişey :) gerçi her doğum bi macera bi tecrübe ama ne bilyim işte :26:sezeryan senin bi de daha mı zor bilmem gecen demiştin ya öncekindeki sıkıntıları :/ zor yani ne biliyim doktor allah kimseyi darda koymaz nie korkuosun korkma allahın izniyle hiçbisey olmaz dedi ama korkuyorum yine de :KK43:

meltemmmmm bugün kontorlümüz vardı 32+5 haftalık
2,5 kg ve 43 cm olmuş meleğim, tam gramı gramına söylemedi
ultrasondaki kağıtta da sorun olduğu için ultrason fotosu veremedi
o yüzden kabataslak bu civarda :)

Meltemcim öbür sayfada yazdım ama arada kaynadı gitti. 32+4 günlükken bebeğim 2.306 gram olmuş ve 45 cm eklersen sevinirim canım

X