- 12 Temmuz 2012
- 4.975
- 8
- Konu Sahibi meltemizmir
kız sen nası dogurcan 4 kılo cocugu bu adam senı sezeryan yapar gıbı gelıyo banaanammmm dur kız 10 ocak çok erken
bence bizim sıpa herkesi şaşırtıp şubatı çıkarıcak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen nası dogurcan 4 kılo cocugu bu adam senı sezeryan yapar gıbı gelıyo banaanammmm dur kız 10 ocak çok erken
bence bizim sıpa herkesi şaşırtıp şubatı çıkarıcak inşallah
kız sen nası dogurcan 4 kılo cocugu bu adam senı sezeryan yapar gıbı gelıyo bana
ınsallah canım hangısı senın ve kaan ıcın saglıklıysa o olsun,çatır çatır doğuruciyimmm inşallahhhhh
bilmiyorum canım valla hayırlısı inşallah sağlıkla normal yollarla gelir
ınsallah canım hangısı senın ve kaan ıcın saglıklıysa o olsun,
dun akşam esıme bende oyle soyledım sona yaklastıkca korkularım artıyor hayatımda ılk defa bır amelıyattan korkuyorum salıhte ve sonrakı amelıyatımda herkes streslı ben cok rahattım ama bunda oyle degılım hıcbısey bılmememk en ıyısıymısaminn canım inşallah valla ben sona doğru yaklaştıkça daha fazla korkmaya başladım :18:
işin kötü tarafı ne biliyo musun meltem ben bu korkuları acayip bastırıyorum bi gün yüzüne çıkacaklar tam çıkacaklar valla bi an diyorum aman nolucak doğururum diyorum sonra ya yapamazsam ya bişey olursa bebeğime korkusu basıyor. annecim imdattt
dun akşam esıme bende oyle soyledım sona yaklastıkca korkularım artıyor hayatımda ılk defa bır amelıyattan korkuyorum salıhte ve sonrakı amelıyatımda herkes streslı ben cok rahattım ama bunda oyle degılım hıcbısey bılmememk en ıyısıymıs
NOT FOUND yazmistim ben onun adina35+2 haftalık 2900 kg boy ise 49 cm billginizee
bu arada isim yerine ZEYNEP yazabilirsin teyzesi evet evet son kararımızzzzzzzzzzzzartık kapı susleri yazılar bu isme göre yazılacak dönüş yokkk9:
NOT FOUND yazmistim ben onun adina
zeynep elif olsun 2nizinde gonlu olsunama ama öle deme teyzesiiiya elif dedi eşim hiç ısınamadım yabancı gibi geldibaşından beri hep zeynep die sevdimmeşimde dayanamadı peki dedi
hosgeldınız eledım sızıde kuzunuzamerhabalar,
ben de şubat annelerindenim ama bu listeye yeni rastladım.
Bizi de listeye eklerseniz seviniriz.
31+1 de 2.010 kg ve boyumuz 41 cm.
Bizim gibi kısa boylu tombik olucak zannımca.
hepinize kolay doğumlar diliyorum kızlar:)
haftamızı yazmayı unutmuşum
31+5
kilo:1800 gr
boy:43 cm
ekledım hepınızı kuzulara ve ıyı yıllaraMerhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım ben de.. Beni de eklermisiniz...
Bebeğim 33. haftada, 1900 kg, dündü son doktor ziyaretim fakat boyunu sormayı unutmuşum , ağzını açıp kapayışını hayran hayran izlerken Boyunu da sonra yazarım...
zeynep elif olsun 2nizinde gonlu olsun