2013 Subat Annelerı "Bebekler kac haftalık, kaç kılo, kac cm?"

ınsallah canım hangısı senın ve kaan ıcın saglıklıysa o olsun,

aminn canım inşallah valla ben sona doğru yaklaştıkça daha fazla korkmaya başladım :18:

işin kötü tarafı ne biliyo musun meltem ben bu korkuları acayip bastırıyorum bi gün yüzüne çıkacaklar tam çıkacaklar valla bi an diyorum aman nolucak doğururum diyorum sonra ya yapamazsam ya bişey olursa bebeğime korkusu basıyor. annecim imdattt :KK30:

aminn canım inşallah valla ben sona doğru yaklaştıkça daha fazla korkmaya başladım :18:

işin kötü tarafı ne biliyo musun meltem ben bu korkuları acayip bastırıyorum bi gün yüzüne çıkacaklar tam çıkacaklar valla bi an diyorum aman nolucak doğururum diyorum sonra ya yapamazsam ya bişey olursa bebeğime korkusu basıyor. annecim imdattt :KK30:
dun akşam esıme bende oyle soyledım sona yaklastıkca korkularım artıyor hayatımda ılk defa bır amelıyattan korkuyorum salıhte ve sonrakı amelıyatımda herkes streslı ben cok rahattım ama bunda oyle degılım hıcbısey bılmememk en ıyısıymıs

dun akşam esıme bende oyle soyledım sona yaklastıkca korkularım artıyor hayatımda ılk defa bır amelıyattan korkuyorum salıhte ve sonrakı amelıyatımda herkes streslı ben cok rahattım ama bunda oyle degılım hıcbısey bılmememk en ıyısıymıs

hiç bişey bilmeyince de acaba başıma ne gelicek korkusu var işteee off Rabbim hepimize yardım etsin hepimize hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah su gibi doğuralım inşallahhhhhh

35+2 haftalık 2900 kg boy ise 49 cm :KK9: billginizee:KK53:
bu arada isim yerine ZEYNEP yazabilirsin teyzesi evet evet son kararımızzzzzzzzzzzz:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:artık kapı susleri yazılar bu isme göre yazılacak dönüş yokkk9::KK9::KK9:

merhabalar,
ben de şubat annelerindenim ama bu listeye yeni rastladım.
Bizi de listeye eklerseniz seviniriz.
31+1 de 2.010 kg ve boyumuz 41 cm.
Bizim gibi kısa boylu tombik olucak zannımca.
hepinize kolay doğumlar diliyorum kızlar:)

merhabalar,
ben de şubat annelerindenim ama bu listeye yeni rastladım.
Bizi de listeye eklerseniz seviniriz.
31+1 de 2.010 kg ve boyumuz 41 cm.
Bizim gibi kısa boylu tombik olucak zannımca.
hepinize kolay doğumlar diliyorum kızlar:)
hosgeldınız eledım sızıde :nazar::nazar::nazar::nazar: kuzunuza

meltemcim yeni değerlerimiz
29/12/2012
boy: 43 cm
kilo: 1800 gr :KK16:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım ben de.. Beni de eklermisiniz...
Bebeğim 33. haftada, 1900 kg, dündü son doktor ziyaretim fakat boyunu sormayı unutmuşum :KK43::KK43:, ağzını açıp kapayışını hayran hayran izlerken:KK66: Boyunu da sonra yazarım...

haftamızı yazmayı unutmuşum
31+5
kilo:1800 gr
boy:43 cm

Merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım ben de.. Beni de eklermisiniz...
Bebeğim 33. haftada, 1900 kg, dündü son doktor ziyaretim fakat boyunu sormayı unutmuşum :KK43::KK43:, ağzını açıp kapayışını hayran hayran izlerken:KK66: Boyunu da sonra yazarım...
ekledım hepınızı :nazar::nazar::nazar::nazar: kuzulara ve ıyı yıllara:KK8:

meltem teyzesi kızım 2 kilo olmus boyu 44 cm 32 hafta yazarsn cnm seni bekliyodm bende bana fikir ver nolurr yazdm diger bölüme bekliyorum cnmm

X