- Konu Sahibi meltemizmir

Cumartesi günü kontrolümüz vardı 28+6 da iken 1368 gram kilomuz 38,36 cm boyumuzdu bilginize teyzoşları :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumartesi günü kontrolümüz vardı 28+6 da iken 1368 gram kilomuz 38,36 cm boyumuzdu bilginize teyzoşları :)))
maşalalh canım sıze beklıyorum yenı olculerınızdemeltemcim buarada atlamışım..28+5 haftalık 1300 gr...38,5 cm..cuma gideceğim..30+5 olacak..yazarım onu da...
ekledım canımcanımm 1 hafta olmuştu son bilgilerimiz ama bugünde kontrol olunca tazeleyim istedim.
şu an 28+2 yiz...boyumuz 37.66cm kilomuz 1250 gram...:119:
ne demekkk canımm:)) ya sen yaz 15 gunluk zaten hafta olarak ayırdım ama o kısım corba oldu toparlayamadım sıklasınca kontroller bı ılgılenıcem o ısleBiz artik iki haftada bir gidicez. Yazayim mi onlari da yoksa yine 4 haftalik guncelleme mi yapalim? (30.hafta 1586 gr 42,5 cm)
Bu arada pembe-mavi olayi cok hos olmus sagolasin meltemcim eline emegine saglik![]()
size:)))
gayet ıyı canımcanımmm tşk.ederimm hepimizinkine maşallahhhhh iyimi sence Meltem boy kilo?
maşallah sizeeeDoktora gideli 2 gün oldu teyzesi. Bizim bilgilerimiz: sat'a göre 28+0 günlük. kilo 1350 boy 35 cm. Listede bizde olmak istioruz tatlm eklersen seviniriz..
ooooooooooo ekledim bıleeeeburaya da yazayım da
29+0 1365 gr teyzesi maşallah kuzumaaa![]()
ooooooooooo ekledim bıleeeeruzgarla aynı gıdıyor kıloları :)
benım beynım sulandı ben onu 1635 gordum haaaaa :))))nasıl aynı kız 1645 gr yazıyo rüzgar paşa benim zilli 1300lerde :)
napayım herkes oraya yazıyor cogu kısı burayı unutuyır ben de dıger topıkte gordukce eklıyorum sıze de yaranılmıyor haaaaaaa:)))meltem hanım m pek hızlısınız ben de araya kaynamasın buraya yazayım diyodum sen eklemişsin bile walla. maşşallahh bacımmm allah nazarlardan saklasın![]()
cansastr cım ben tahmını 42 cm yazdım muhtemelen dogru gordun haftası ıle uyumlu bır olcu cunku senın kız dırek kaslı cıkacakkkk ya manken ya basketbolcu:)30+6 artık 32 hafta mı desek meltem..ne dersin...2 kilo olmuş kızım(bir hafta öndeymiş)..boyu da uzun olacakmış(neden acaba diye de güya espri yaptı..) fl'yi söylemedi..ben 6cm gibi gördüm ama...yazma boşver...
30+1 günlük oğluşum 1850 gr. boyumuz da 42 cm![]()