- Konu Sahibi meltemizmir
ultrason kagıdında bazı degerler var orada fl degerını bul 7 ıle carp canım
Çok teşekkür ederim yaaaa bunları dr'un sölemesi lazımdıııııı ııııııııııııı ıııı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ultrason kagıdında bazı degerler var orada fl degerını bul 7 ıle carp canım
yok canım bızede soylemedı dr ınternette ogrendım bendeÇok teşekkür ederim yaaaa bunları dr'un sölemesi lazımdıııııı ııııııııııııı ıııı.
yok canım bızede soylemedı dr ınternette ogrendım bende
buda tahmını degerlerı cıkartıyor kesın sonuc tabıkı degılHiç araştırmadım da yaaa haklısın dr bugün gittik özellikle sordum oda belli olmaz diyince demekki belli olmuyomuş dedim =))) bikaç hamile arkadaşımada sordum belli olmaz dediler birinin belli olmaz demesi kafi geliyomuş galba bize =)))
Saol ilgin alakan için ginede.
buda tahmını degerlerı cıkartıyor kesın sonuc tabıkı degıl
ıyı yaptın canım bazı arkadasların dusunduklerının aksıne bılgımız dahılınde oldugu surece her turlu soruya cevap verırız :))Oda yeterdi yahu tahmini =))) şu 3 ayda geçse merakımız sona erse bazende geçmesin böle birlilte yaşayalım diyorum yaaaa meltem yazılarını okuyorumda, sadece okumakla yetiniyodum bugün yazasım tuttu =)
size:)meltem izmir canım sana zahmet bilgilerimi yazarsan sevinirim 29+3 günlükken bebeğimin kilosu 1421 gr boyuda 38 cm canım
hemen efenimmmmmsizeMeltemcim 29+1 günlüğüz kilomuz 1265 gr boyumuz 38 cm olmuş listeye eklermisin bizi
hemen efenimmmmmsize
vall ben 5 subatım benden baska bıde esın var 27 ocak:) bıde tugba 29 ocak31 hafta içinde olan yokmu yaben varım da
vall ben 5 subatım benden baska bıde esın var 27 ocak:) bıde tugba 29 ocak
31 hafta içinde olan yokmu yaben varım da
arkayı 4ledık o zaman:)bende varım 27 ocak
bende 30+4 üm30+4 gunlugum buyrun efendım:)
arkayı 4ledık o zaman:)
bu arada bılgılerınızı soyleyınde ekleyeyıım kacak oynamak yok oyle:
bu arada bılgılerınızı soyleyınde ekleyeyıım kacak oynamak yok oyle: