• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Subat Annelerı "Bebekler kac haftalık, kaç kılo, kac cm?"

napayım herkes oraya yazıyor cogu kısı burayı unutuyır ben de dıger topıkte gordukce eklıyorum sıze de yaranılmıyor haaaaaaa:)))

türkiyede işlerin bu kadar hızlı yürümesine alışık değiliz bacım:1::emir_bebek: şaşırıyoruz beğenmemek ne kalime maşallahımı çektim zaten...dua edeyim o zaman sana Allah bebişine sana ailene sağlıklı ömürler versin inşallahhh!

türkiyede işlerin bu kadar hızlı yürümesine alışık değiliz bacım:1::emir_bebek: şaşırıyoruz beğenmemek ne kalime maşallahımı çektim zaten...dua edeyim o zaman sana Allah bebişine sana ailene sağlıklı ömürler versin inşallahhh!
ay ben acelecı ve sıkıntılı hatunumdur bı ısı yapıyosak tam olsun dımı ama amcına uygun olsun kı hepımız faydalanalım:)

Melteeeemmm teyzeeee..
kızım diyoki sana ben asçık daha büyüdüm listeye ekle beniii:16:

30+3 günlük
40 cm 1430 gr olmuşuz:16::16:

17+6 hafta - 17 cm - 207 gr
21+3 hafta - 28 cm - 350 gr
25+5 hafta - ? cm - 720 gr
27+5 hafta - 35 cm - 1217 gr

17+6 hafta - 17 cm - 207 gr
21+3 hafta - 28 cm - 350 gr
25+5 hafta - ? cm - 720 gr
27+5 hafta - 35 cm - 1217 gr

meltemcim önceki ölçümlerimiz neden silinmiş :44:
bi sorun mu var
canım yaa farkında degılım ama ben heralde mery leri karıstırdım 2 kayıt var dıye sıldım heralde:(((( kusura bakma ama emınde degılım tahmınım bu:(
yenıden yazdım olculerını yerını de degıstırdım karısmasın bıdaha dıye

Merhaba kızlar,

Doktor kontrolünden geliyoruz:)) Oglum 29+0 olması gerekirken 29+2 çıktı, doğumda 18 şubat yani 3 gün öne geldi:)) Kilomuz 1430 gram , boyumuz 36 cm çıktı;)

Çok ozlemişim oglumu bakmaya doyamadım:D Bu arada şeker testlerim normal çıktı , şimdi kan ve idrar tahlili istediler, onları verdim sonuc bekliyorum:)

Merhaba kızlar,

Doktor kontrolünden geliyoruz:)) Oglum 29+0 olması gerekirken 29+2 çıktı, doğumda 18 şubat yani 3 gün öne geldi:)) Kilomuz 1430 gram , boyumuz 36 cm çıktı;)

Çok ozlemişim oglumu bakmaya doyamadım:D Bu arada şeker testlerim normal çıktı , şimdi kan ve idrar tahlili istediler, onları verdim sonuc bekliyorum:)
maşallah sızeeeeeeeeee:nazar::nazar::nazar:

canım yaa farkında degılım ama ben heralde mery leri karıstırdım 2 kayıt var dıye sıldım heralde:(((( kusura bakma ama emınde degılım tahmınım bu:(
yenıden yazdım olculerını yerını de degıstırdım karısmasın bıdaha dıye
teşekkür ederim meltemcim :16:

Back
X