2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

maşallah arzucum güzelmiş inş.sonuna kadar böyle güzel gider.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.pitiden haber varmı??

amin canım hepimize inşallah.pitinin yarın opusu var ve onunda transfer bir daha ki aya ertelendi.

Canımben de sabah oldum ama dediğin gibi ağrım devam ediyo. Benden de 20 yumurta toplamışlar. Polikistik olanlarda boyle olurmus ve ertelerlermiş sanırım. Hadi hakkımızda hayırlısı olsun

benim polikistiğim yok ama 3 gün bounca mahvoldum şükür bugün aazaldı açık pembe bir akıntı oluyor zaman zaman sendede var mı böyle birşey

Var canım pembe şekilde geliyo, devam ettimi senin 3 gundur . Ben bugun biter diye dusunuyodum ama. Peki sana doktor ne ilaçlar verdi? İki hap bir jel bir de iğne vermiş. Jeli hiç kullanmadım daha once pembe akıntı gelirken de kullanacak mıyız sen kullanıyor musun

kızlar kusura bakmayın konuya tam vakıf olamadım ama jel konusunu görünce atladım. sakın jel kullanmayı kesmeyin, progestron jeli o ve bebişin rahme tutunmasını sağlayacak, düşük olmasını engelleyecek. bunu kullanırken kan sulandırıcı hap veya iğneyi de es geçmeyin.

Canim benim transferim sonraki ay olacak. Yumurta toplandi. Transfere kadar da bu ilaclari kullanacakmisim. Bi sorum olacak fraxiparine diye igne vermis siz yaptiniz mi bu igneden? Kendimiz yapabilirmiyiz ki acaba

Canim benim transferim sonraki ay olacak. Yumurta toplandi. Transfere kadar da bu ilaclari kullanacakmisim. Bi sorum olacak fraxiparine diye igne vermis siz yaptiniz mi bu igneden? Kendimiz yapabilirmiyiz ki acaba

ben göbekten clexane diye bir iğne yaptım, kan sulandırıcıydı. bir de kalçadan progestron iğnesi. seninki ne amaçlı bilmiyorum. göbekse kendin yaparsın kalçaysa sakın denemeyin bilmeden. hayırlısı olsun inş

canım bana iğne ve jel vermedi sadece 2 hap kullanıyorum biri günde 2 kez diğeri günde bir defa..canım dün akıntı yoktu bugün ara arageliyor ve sağ yumurtalığımdaki ağrı oturup kalktıkça devam ediyor

iyiki baharatlı yiyeceklerden uzak durun dediler canım deli gibi çiğ köfte çekiyoooo yemezsem öleceğim sanki...yiyecem artık ya ne olusa olsun offfff

Benim de surekli baskı var, oksurunce ağrı saplanıyo, daha bugun oldu diye heralde ama bilmiyorum. Farklımerkezler olunca herkesin kullandığı ilaç da farklı luyor işte. Bakalım doktora ulaşabilirsem sorucam :)

Saol canım doktora ulaşmaya çalışıyorum ya muayenede ya ameliyatta ulaşırsam sorucam artık

anaaaa kızlar coşmuş :) içinizde sonuç bekleyen varsa çiğ et, çiğ köfte, iyi yıkanmamış sebze meyve ve çinko miktarı nedeniyle midyeden uzak dursun. hepsi birer düşük sebebi.

slm arayista tebrik ederim allah hepimize nasip etsin iyi bakin birbirinize)

Ayy arkadaşlarrr beni pozitif yapmışssınız listeye baktım yüreğim kalktı heyecandan inşallah öle olur bugün yine yaptım testi yine çıktı ikinci çizgi,hafif böle ama inşallah pozitifi görürüm hepimiz görürüz hamileliğimiz sağlıkla devam eder,sağlıkla da kucağımızada sağ salim alır büyütürüz inş

canım sen kaçıncı gün yapmıştın idrar testini

cnm hayırlısı olsun çok sevindim darısı bize inşş, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

anaaaa kızlar coşmuş :) içinizde sonuç bekleyen varsa çiğ et, çiğ köfte, iyi yıkanmamış sebze meyve ve çinko miktarı nedeniyle midyeden uzak dursun. hepsi birer düşük sebebi.

Anaa salgın var heralde bnmde kaç günden beri sürekli cnm çiğköfte çekiyor ve yiyorum da dayanamiom çünkü şöyle bol limonlu : ) daha anlatırken bile ağzım sulanıyor : )

Ama o bulgurdan yapılıyor sanmıyorum zararlı olsun..

Yinede herşeyin fazlası zarar tabi ..

Kızlar ara ara takip ediyorum sizleri..dualarımada katıyorum hep..umarım Allah hepinizin gönlüne göre verir..

Tablomuz dolmaya başlamış maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…