2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

cnm çk üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır...demek daha zamanı gelmemiş...en azından dondurulmuşların var,ne güzel,benimkiler donamadılar bile...:) benim de yarın test günüm,çok korkuyorum...

cnm çk üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır...demek daha zamanı gelmemiş...en azından dondurulmuşların var,ne güzel,benimkiler donamadılar bile...:) benim de yarın test günüm,çok korkuyorum...

gulzacım bızı merakta bırakma senı ve g090'yu beklıyo olucaz.Bide bu aksam aklım mimosada hiç haber vermedi

Dr.un baksın ,rahim kalınlığı iyi ise belkide duruyordur bebişin.müjdeli haberin olur bize negüzel...

biz ilk yaptırdığımızda 25 çıktı değer düşük ama katlarsa sorun yok demişti iki gün sonra 87 oldu, dr gayet ii dedi ama benm lekelenmem başlayınca iğne verdi ve emin olmak için 2 gün snra yine test yaptığımızda yaşadık şoku 15 i görünce bi ümit vermedi dr biraz zaman geçsin yine denersin dedi sonuçta kaliteli embriyo oluştu v.s diyerek teselli etti. dondurulmuşlarım olsa onlarla devam ederdim ama dondurulacak kadar kaliteli kalmadı 5. güne napalım hayırlısı buymuş diyorum bi daha test yaptırmadım lekeler devam ettiği için,<zaten bir kere değer düştümü geri dönüşü olmuyor diye biliyorum umut yok yani malesef

gülza içini ferah tut herşey olacağını varıyor inanki, iyi haberlerini bekliyor olacağız merakta bırakma bizi hakkında hayırlısı olsun cnm

gülza içini ferah tut herşey olacağını varıyor inanki, iyi haberlerini bekliyor olacağız merakta bırakma bizi hakkında hayırlısı olsun cnm

sağol cnm teşekkürler...inşallah...yarın o hastaneye keşke benim yerime başkasının gitme ihtimali olsa...dua edin arkadaşlar...iyi ki varsınız...

gulzacım bızı merakta bırakma senı ve g090'yu beklıyo olucaz.Bide bu aksam aklım mimosada hiç haber vermedi

inşallah cnm pozitiflerle döneriz...dua edin bizler için, yarın için...iyi ki varsınız...hııım evet bu arada umarım mimosa da iyi haber verir bize...

canım hayırlısı değilmiş inşallah dondurulmuşlarla anne olacaksın moralii yüksek tut

sağol cnm teşekkürler...inşallah...yarın o hastaneye keşke benim yerime başkasının gitme ihtimali olsa...dua edin arkadaşlar...iyi ki varsınız...

gulza bütün kalbime dua edeceğim inan,topiği takip ettikçe kendimi unutuyorum ahalli ve poff un durumunu kendim yaşıyorom sanki

piti nerelerdesin nasıl gidiyor iğneler yarın hayırlısı ile tatile başlıyoruz ve bizim için daha yoğun ve stresli günler başlıyor.hazır mı karneler

canım olmadığına üzüldüm ama seni böyle umutlu ve yazının sonunda gülücükle gördüğüme çok mutlu oldum aşmışsın sen olayı tebrik ederim öpüyorum kutluyorum seni:))

ayyy ben bu sene ne karne hazırladım ne de dağıtabilicem gariplik çöktü içime:))

bu gün 10 da randevumuz vardı geldik kan testi verdik sonuçlarımı bekliyorum. bakalım bu kez ne uygulanacak?

puregona 2 gün daha devam edicem 125e düşürüldü ve cmtsi. günü tekrar bakacaklar.
pazartesi büyüklüğü 3 4 olanlar 8 9 10 olmuşlar. ama pcodan dolayı say say bitmedi.
bu iyi bir şey midir yoksa birbirinin gelişimini engeller mi?
ayrıca sol kasığımda batma hissi var sizde de oluyor mu kızlar?

o batma hissi yumurtaların büyüdüğü anlamına geliyor canım :) benim de aşılamada öyle olurdu, hangi tarafımdaki yumurtanın geliştiğini bu batmalardan hissederdim ve doğru çıkardı sonuç :)
ben de az önce ikinci puregon iğnemi oldum yarın ilk kontrolüm var, doktor pko olduğu için dozu çok yüksek tutmayacağını söylemişti. 200 lük alıyorum ve kendim yapıyorum iğnemi,hayırlısı hepimiz için

Kızlar transferim 14 ocakta yapıldı, bugun 12. gün diye hesapladım, sabah test yaptırdım, BETA HCG <1,20 çıktı, kliniği aradım, test gününüz yarın dedi, sizler transferin kaçıncı gününde test yaptırdınız, anlamadımki hamilemiyim değilmiyim

yarın tekrar yenılensın tatlım yukselıp yukselmeyeceği kesın bılgı verır sen dua et ve güzel şeyler düşün

hayatta mutlu olmamı sağlayacak sebeplerim var bugun öğrencilerimin karnelerını verıcem ve gözlerindeki sevinci görücem Allahım sen bu hayırlı cuma vaktinde benimde çocuğumun karnesini almamı nasip eyle...

internette araştırdım 11. gün ve 12.gün arasında çok değer oynamaz diyorlar ama, kliniği aradımda şimdi, hemşire 2 gün sonra tekrar yaptır tahlili dedi, tabi bu sonucu gördükten sonra moralimi ne kadar yüksek tutabilirim ayrı mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…