Malesef teste gitmeden regl oldum ama yinede gittim sonuc negatif ve yumurta toplamadan sonraki bosluklara kan dolmus ve kist olusmus korkulcak bise yokmus regl kanamasiyla atarmis pazartesi tekrar konturolum var dondurulmuslaela devam etmeyi dusunuyorum en erken ne zaman oluyosa. :) :) :)
cnm çk üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır...demek daha zamanı gelmemiş...en azından dondurulmuşların var,ne güzel,benimkiler donamadılar bile...:) benim de yarın test günüm,çok korkuyorum...
Dr.un baksın ,rahim kalınlığı iyi ise belkide duruyordur bebişin.müjdeli haberin olur bize negüzel...
cnm çk üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır...demek daha zamanı gelmemiş...en azından dondurulmuşların var,ne güzel,benimkiler donamadılar bile...:) benim de yarın test günüm,çok korkuyorum...
gülza içini ferah tut herşey olacağını varıyor inanki, iyi haberlerini bekliyor olacağız merakta bırakma bizi hakkında hayırlısı olsun cnm
gulzacım bızı merakta bırakma senı ve g090'yu beklıyo olucaz.Bide bu aksam aklım mimosada hiç haber vermedi
Malesef teste gitmeden regl oldum ama yinede gittim sonuc negatif ve yumurta toplamadan sonraki bosluklara kan dolmus ve kist olusmus korkulcak bise yokmus regl kanamasiyla atarmis pazartesi tekrar konturolum var dondurulmuslaela devam etmeyi dusunuyorum en erken ne zaman oluyosa. :) :) :)
sağol cnm teşekkürler...inşallah...yarın o hastaneye keşke benim yerime başkasının gitme ihtimali olsa...dua edin arkadaşlar...iyi ki varsınız...
gulza bütün kalbime dua edeceğim inan,topiği takip ettikçe kendimi unutuyorum ahalli ve poff un durumunu kendim yaşıyorom sanki
ayyy ben bu sene ne karne hazırladım ne de dağıtabilicem gariplik çöktü içime:))
bu gün 10 da randevumuz vardı geldik kan testi verdik sonuçlarımı bekliyorum. bakalım bu kez ne uygulanacak?
puregona 2 gün daha devam edicem 125e düşürüldü ve cmtsi. günü tekrar bakacaklar.
pazartesi büyüklüğü 3 4 olanlar 8 9 10 olmuşlar. ama pcodan dolayı say say bitmedi.
bu iyi bir şey midir yoksa birbirinin gelişimini engeller mi?
ayrıca sol kasığımda batma hissi var sizde de oluyor mu kızlar?
Kızlar transferim 14 ocakta yapıldı, bugun 12. gün diye hesapladım, sabah test yaptırdım, BETA HCG <1,20 çıktı, kliniği aradım, test gününüz yarın dedi, sizler transferin kaçıncı gününde test yaptırdınız, anlamadımki hamilemiyim değilmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?