2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

12 yaşında adet oldum(milattan başladı demeyin:)))
10 gün civarında sürüyodu bu zmaan zaman 15-20 olduğu zmanlarda oluyodu doktor doktor gezdim hepsi aynı sonuca vardı pko polikistik over sendromu tedavisiz çocuğum olmayacağı o zmanalar hep yüzüme söylendi eşimle tanıştığım ilk hafta bizim evlenirsek çocuğumuz olmayabilir dedim
neyse 2007 de evlendim hemen 1 yıl sonra aşılamalr gerçekleşti ilkinde tam aşılmaya girecekken eşinde yıkandıktan sonra 1 milyon sperm kaldı dediler neredeyse masadan kaldıracaklardı hayır istiyorum ben bu işlem, dedim sonra eşimi ameliyat etmek istediler bi devlet hastanesinde tekrar test yaptırdık 56 m çıktı başka yerlerde de tekrarladık aşılama tutmadı 2. aşılama da tutmadı artık tüp bebeğe gecmeye karar verdik 2010 martta ilk tüp bebek denememize başladık istanbulda acıbadem de o zman cem demirel vardı diyarbakırda hazırlandım son yapılan e2 testinde çok yüksek bi rakam çıktı ne olduğunu anlamadım saf saf gittim istanbula ... 22 yumoş toplandı ardından benim karnım su toplamaya başladı ohss oldum(hipersimulasyon sendromu) yatamıyorum uyuyamıyorum öksüremiyorum en son evresi nefes alamıyorum doktoruma gittik su çok yükselmiş bu durumun az ilerisi ölümle sonuçlanabiliyomuş rahim yolundan iğne batırark karın içinden 1.5 litre su çekildi 1-2 gün rahatladım ama transfer 5. gün oldu tekrar su topladım tekrar müdahale etmek zorunda kaldılar 1 embriyo verildi tutmadı tabiii 12 dondurulmuşum kaldı onlarla da 2. denememi yaptım o da başarısız sonuçlandı
istanbul diyarbakır git gel yapmıyım diye 3. deenememi diyarbakırda ali arman diye bi doktora yaptırdım ama yumoş toplama esnasında az narkoz verilmiş illemin ortasında uyandım derin uyumadığım içinde çok düzensiz nefes alıp vermişim toplama anında iğne hep içime batmış iç kanama geçirebilirsin dediler bi müddet kanama yaşadım 25 yumoş toplandı ama doktor o hastaneden ayrılıyomuş biz bilmiyoduk işe yarar yumoş kalmadı dedi hepsini çöpe attı vebai boynunaaa..
2004 te annemi kaybetmiştim babam tekrar evlendi bayan bebek istedi yaş 51 olunca tüp bebek yaptılar 1 olmadı 2 tuttu bu yaşananlardan sonra babam tüp bebekle uğraştı burda da yıprandım biraz üvey kardeşim var şimdi benim bütün uğraşlarıma rağmen olmaması 51 yaşında kadının olması biraz gerd beni ne yalan söliyim
babam beni o doktora götürdü 4. denemem antalya gelecek tüp bebekte oldu ohss olmamam için az dozda ilaç kullanıldı 3. gün 3 embriyo transfer edildi sonuç sonunda hamileydim dünyalar benimdi 2 günde bir yapılan testler çok yıpratıcı geçti 2 ye katlanmadı sonra 4e katlandı derken kalp atışlarını duyduk ama son duyuşumuz oldu bi dahakinde duyamadık 10 haftalıkken kürtaj oldum
5. denemeyi de aynı erde yaptım çalışma düzeni ve temizlik düzen doktorun ilgisi iyi olduğu için orda denedim yine olmadı
6. ya da burda deniycem ama farklı bi yöntem uygulanacak embriyolar oluştuktan sonra 1 hücre alınıp genetik test yapılacak bebeğe ve en sağlıklı olanlar verilecek umudum var hala yeni yine ve yenidennnnn....

başınızı şişirdim kusura bakmayınnn

canım benim bende zor şeyler yaşadım ama senin yaşadıklarını okuyunca valla halime şükrettim...çok geçmiş olsun...son olsun inş.bu son denemen olur canım benim...şunuda hiçbir zaman ouutma önce senin sağlığın biz kendi sağlığımızı bozduktan sonra gerisi ne kadar önemlidir ki...bende sıkıtnı yaşadım ...insan yeterki düzeleyimde bebek 2.planda kalıyor...çok dua edelim

merhaba kızlar,

bende gelecek ay çalışmalara başlayacam, ama fulya bahçeci ile memorial arasında kararsızım, kafam çok karıştı, yardıma ihtiyacım var, siz de araştırma yapmışsınızdır kimi önerirsiniz? cevabınız için şimdiden çok teşekkürler

Memorial ve İstanbul Tüp Bebek Merkezi'ne gittim. Hemen hemen aynı fiyatlar ama İstanbul Tüp Bebek Merkezi'de İstanbul'da oturanlar için 12 ay taksit imkanı var( ya da İstanbul ikameti gösterilecek) ve Aret Bey süper biri... Ancak yoğun bakım üniteleri olmadığı için dışarıda anlaşmalı oldukları hastande doğum gerçekleşiyor.
Memorial gerek labrotuarı gerekse ekibi bakımından bana daha çok güven verdi. Eğer ilk deneme olacaksa burada başlamayı tercih ederim...

slm bende ocak ayında inşallah tedaviye başlamış olacağım, daha başlamadım ama kırmızılar gelsin kısmetse başlayağım, ankara gürgan klinik, yaş 30 .......iki negatif aşılama ilk tüp bebek deneyimi olcak....

Bende 2013te tekrar deneyeceklerdenim. İlk negatifimi bu ay aldim.sanirim mecburen en az 2 ay ara vermem gerekiyor.simdi arastirma icerisindeyim haftaya bahceci ocak ayindada memorial da gorusmem var. Sorunumuz morfoloji %1 ve bende rezerv azligi yasimda 27 umarim 2013 bizim yilimiz olur

merhaba arkadaşlar ,2. denemem olacak benim de inş. sizce acıbadem kadıköy nasıl giden varmı tavsiye eder misiniz? bu arada ben endo.hastasıyım. bu konuda başarısı yüksek bir merkez arıyorum bilgisi olan varsa lütfen paylaşın. herkese bol şans.Allah yardımcımız olsun .

2 tüp bebek denemem başarısız oldu :KK43: bir ay ara vermeye karar verdik doktorumla birlikte yeni yıl bana ugurlu gelıcek inş.

kızlar benımde 2.denemem olacak dün eşim ile benım kromozom sonuclarımız geldı hıc bır sorun yok mus. bende ağdetimi beklıyorum ocagın ıllk haftası gıbı olacak UMUT TÜP BEBEK MERKEZINDE DOKTORUM SÜLEYMAN TOSUN HERKESE TAVSİYE EDERİMMMMMMM

kızlar benımde 2.denemem olacak dün eşim ile benım kromozom sonuclarımız geldı hıc bır sorun yok mus. bende ağdetimi beklıyorum ocagın ıllk haftası gıbı olacak UMUT TÜP BEBEK MERKEZINDE DOKTORUM SÜLEYMAN TOSUN HERKESE TAVSİYE EDERİMMMMMMM

Umarım ikincide bebeğin sana gelir canım.Bende Şubat'ta başlicam 2. Denemeye ama merkeze karar veremedim henüz.Nerde yaptırdınız kromozom testinizi bizdende istediler genetik vb testleri

araştırma hastanesınde 3 ayda cıkıyormus.bizde ankara düzen labratuarında yaptırdık esım ıle benımkı toplam 400 tuttu

Merhaba kızlar bir aksilik olmazsa Ocak ayında Mustafa Bahçecide dondurulmuşlarla başlayacağım. Bir tüp ve birde normal gebeliğim oldu ama bebişlerimin kalbi 10.hafta da durdu ve kürtajla alınmak zorunda kalındı. Ve benim bütün sorunlar ondan sonra başladı üç kere histeroskopi oldum ve en sonunu da gecen ay oldum ve artık tedaviye hazır olduğumu söyledi doktorum. İlk defa bahçecide deniyorum dondurulmuşlarıda bu merkeze alacağım inşallah 2013 de hepimizin yüzü gülecek.

Merhaba kızlar bir aksilik olmazsa Ocak ayında Mustafa Bahçecide dondurulmuşlarla başlayacağım. Bir tüp ve birde normal gebeliğim oldu ama bebişlerimin kalbi 10.hafta da durdu ve kürtajla alınmak zorunda kalındı. Ve benim bütün sorunlar ondan sonra başladı üç kere histeroskopi oldum ve en sonunu da gecen ay oldum ve artık tedaviye hazır olduğumu söyledi doktorum. İlk defa bahçecide deniyorum dondurulmuşlarıda bu merkeze alacağım inşallah 2013 de hepimizin yüzü gülecek.

inş.canım 2013 ocak ta hamileyim haberleri veririrz....doktorlar 10.haftada kalp durmasını neden olduğunu açıkladılarmı

birkaç gündür misafirlikteydim şimdi geldim...bugün gördüm bende kırmızıları inanın bir ay kaldı tedaviye ve ben düşündükçe heyecanlanıyorum.topiğe yeni katılan arkadaşlarada selam olsun...

Slm bende aranıza yeni katıldım . Inş .ocak ayı gibi bizde alman hastanesinde tüp bebk yaptıracagız beni 3 denemem olacak .azosperm den tedavi görüyo şimdi eşim.ocak gibi dendi ama değişiklikolmazsa. Doktorumuz tansel bey bu konuda çok uzman biri.alman hastanesinde yaptıracakolanalrınız varmı.rabbim hepimize yardımcı olsun. çok zor yaşamayan bilemez.

Slm bende aranıza yeni katıldım . Inş .ocak ayı gibi bizde alman hastanesinde tüp bebk yaptıracagız beni 3 denemem olacak .azosperm den tedavi görüyo şimdi eşim.ocak gibi dendi ama değişiklikolmazsa. Doktorumuz tansel bey bu konuda çok uzman biri.alman hastanesinde yaptıracakolanalrınız varmı.rabbim hepimize yardımcı olsun. çok zor yaşamayan bilemez.

hııı...ilk 2 denemen nerdeydi canım...Alman hastanesine Halit bey geçince orda yaptırmak istedim fakat ankarada olduğum için git gel zor olur diye burda bir kliniğe başladım...

Merhaba Rana,

ilki tüp bebek olduğu için öyle bir risk olabiliyormuş ama ikicide düşünce genetik testleri yaptırdık ve bende kan pıhtılaşması çıktı eğer birdaha gebe kalırsam mutlaga kan sulandırıcı iğneler kullanacağım.

inş.canım 2013 ocak ta hamileyim haberleri veririrz....doktorlar 10.haftada kalp durmasını neden olduğunu açıkladılarmı

Hoşgeldin Kardelen,

evet dediğin gini yaşamayan bilmez ama inşallah bu günler bir gün geride kalacak ve bizde mutlu olacağız.

X