• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

canım merhaba...akapunkturu bende bu tedavimde aldım sonuç poztif...şöyleki akapunktur aldığım günler kendimi okdar iyi hissediyordumki anlatamam zaten yumurta toplanmadan önce sonra ve transfer günü şeklinde 4 seans aldım çok memnun kaldım ...bunun yaında stres içinde yapmasını söylemiştim doktora kulaktan stres içinde yaptı...tavsiye ederim herkese...

ranacım bende haftaiçi başlıcam ilaç tedavısıne ama daha önce hıç akupunktura gıtmedım gittiğim merkezde var akupunktur napıyım gidiyimmi ne tavsıye edermisın?peki şimdi geç kalmış olmazmıyım?malıyetı ne tuttu canım?

kızlarrrrrrrrrr haberler iyii :)) bebişim tutunmuş çok şükür ama değer biraz düşük olduğu için cuma tekrar yaptırıcam test iyice emin olmak için doktorum % 85 hamilelik devam eder dedi darısı bekleyen herkesin başına :52::49:

depresif_pollyanna?? senin sonuç ne oldu bugün hep aklımdaydın walla:))

ve dansss dansss danssss çok guzel haber bu yahu inanılmaz sevındım haber beklıyodum ama hep iyi seyler geçti içimden şimdi parlatcam listede hamişliğini birde değerin kaç çıktı canım

inşallah canım inşallah dans etcez yarın haberinle beklıyo olucaz hemen haber ver olurmu?

bernaece bebeğinin vakti değilmiş biraz daha bekleticekmış senı ne tesellı verırsek verelım doğamızda emeğimizin karsılığını alma isteği var sen yınede hiç ümidini kırma olurmu hem bak kım bılıyo normal yolla hamıle kalmıcanı?

betyycım bende yarın adet olcam buyuk ıhtımal cetrotide vuruldum 21.gunumde doktor erken adet olursun dedı beklıyoz bakalım. senınde yolu yarılamana az kalmış hayırlısıyla yumuşların toplanır inşallah

deryacalay hadı bakalım yuzdun yusdun kuyruğuna geldın cuma gunune ne kaldı heyecan yapmamaya çalış belirtilerin varmı peki?

gulza hoşgeldın aramıza stres yapmamaya çalış mutlu bı bebek olsun:) tablo için bılgılerını alabılırmıyım?

hayalcım senınde az kalmiş bak kavuşmana bebeğine sabret canım

yaaa haksızlık ama ben yarın işteyken soylıcenız sonuçları aklımda kalcaksınız ama olsun sevındırıcı haberlerı alınca deycek:)

gokçebuket hoşgeldın aramıza yaşın hastane sorun deneme sayısı yeterlı

unyelıarzu senınle aynı durumdayımbende beklemedeyım
bilgilerim: yaş 34-2.deneme-ege üniv.tıp fak.-azosperm-transferim oldu,sonuç bekliyorum...

ve dansss dansss danssss çok guzel haber bu yahu inanılmaz sevındım haber beklıyodum ama hep iyi seyler geçti içimden şimdi parlatcam listede hamişliğini birde değerin kaç çıktı canım

çok teşekkürler değer 25 çıktı :( bakalım inş artar cumaya tekrar testim var dua edin kızlarr....Allah herkese bu sevinci yaşatsın :16:

Selam kızlar. piti88 canım beni de listeye ekler misin?
Yaş 30,sebep:çikolata kisti, dondurulmuşlarla dün bir adet transferim gerçekleşti.Ağustos ayında negatifle sonuçla ilk tüp bebek denemem vardı.
Bahçeci Kliniğindeyim.28 i test tarihim.
İnşallah hep birlikte güzel,hayırlı sonuçlar alacağız.

ekledim canım hoşgeldın hayırlı sonuçlar alcaz inşallah

çok teşekkürler değer 25 çıktı :( bakalım inş artar cumaya tekrar testim var dua edin kızlarr....Allah herkese bu sevinci yaşatsın :16:

çooook çooook tebrikler cnm...Allah tamamına erdirsin...darısı başımıza...:)

bilgilerim: yaş 34-2.deneme-ege üniv.tıp fak.-azosperm-transferim oldu,sonuç bekliyorum...[/QUOTE]

gulza senıde ekledım canım sonucunu ne zaman öğrenceksın ?hayırlısı olsun zaten baksana topikte hamişler artıyo:)

arkadaşlar bişey sorcam...geçtğimiz temmuz sonu ilk tüp bebek denememizi yapmıştık...2.si cuma günü gerçeklerşti...ilkinde kasıklarımda,karnımda çok batmalar olmuştu,şimdikinde pek bişey hissetmiyorum...yok dencek kadar az batma var o da sadece kasıkta...çok çok hafif...her zaman da değil...sizde de oldu mu böyle...normal mi.yoksa ilkinde iğneleri,ilçları ilk kez alınca vücut çok mu tepki vermişti acaba...bilgisi olan,illa belirti arayalm mı bilemedim...

selam kızlar opu zamanı geldi benimde
en son muayenede solda 7-8 sağda 22 yumoş vardı e2 ye bakılarak doz arttırıldı 225 vuruldum bugün ekranda solda da yumoşlar çoğalmıştı doktor saymadı artık kaç oldular bilmiyorum bugün son 100 ünite vurulucam ondan sonrada yarın ovitrellle vurucam
yumoş toplamadaki anestezi almak çok hoş oluyor

liste için teşekkürler ellerinize sağlık en tecrübeli ben olmuşum Allah hiç kimseye benim deneme sayım kadar yaşatmasın işallah

bende bugün çatlatma iğnesini yapıyorum.perşembeye opu var.Allahım isteyen herkeze nasip etsin anne olmayı.hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah.

çooook çooook tebrikler cnm...Allah tamamına erdirsin...darısı başımıza...:)

çok teşekkürler gülza Allah herkese nasip etsin inş benimkinin de devamı gelir de sağlıkla kucaklarız bebişimizi :) artık sıra sizlere geçti yeni haberleri bekliyoruz kızlarrr :34:

bilgilerim: yaş 34-2.deneme-ege üniv.tıp fak.-azosperm-transferim oldu,sonuç bekliyorum...

gulza senıde ekledım canım sonucunu ne zaman öğrenceksın ?hayırlısı olsun zaten baksana topikte hamişler artıyo:)[/QUOTE]

25 ocak test günüm...çok korkuyorum...ilkinde çoook üzülmüştüm...:( umarım bu kez olur...sağol cnm bu arada

gulza senıde ekledım canım sonucunu ne zaman öğrenceksın ?hayırlısı olsun zaten baksana topikte hamişler artıyo:)

25 ocak test günüm...çok korkuyorum...ilkinde çoook üzülmüştüm...:( umarım bu kez olur...sağol cnm bu arada[/QUOTE]

içini ferah tut ne kadar az stres yaparsan o kadar şansın artar olumsuz düşünme bak ne guzel sonuçlar gelıyo hem bu topiği ben açtım uğuruma inanırım:)İNŞALLAH GÜZEL ARKADAŞLARIM GİBİ BENDE İSMİMİN YANINI SÜÜSLÜCEMMM...

arkadaşlar bişey sorcam...geçtğimiz temmuz sonu ilk tüp bebek denememizi yapmıştık...2.si cuma günü gerçeklerşti...ilkinde kasıklarımda,karnımda çok batmalar olmuştu,şimdikinde pek bişey hissetmiyorum...yok dencek kadar az batma var o da sadece kasıkta...çok çok hafif...her zaman da değil...sizde de oldu mu böyle...normal mi.yoksa ilkinde iğneleri,ilçları ilk kez alınca vücut çok mu tepki vermişti acaba...bilgisi olan,illa belirti arayalm mı bilemedim...

Canım seni temmuz topiğinden tanıyorumm ben..bende ordaydımm benimde tedavim olumsuz sonuçlandııı.:19::19:
o zaman.
sen ne güzel tekrar başlamışsın inş bu sefer olur bebeğin tutunurr sana sıkı sıkı hiç bırakmazzzz:49::49::emir_bebek::emir_bebek:

25 ocak test günüm...çok korkuyorum...ilkinde çoook üzülmüştüm...:( umarım bu kez olur...sağol cnm bu arada[/QUOTE]

mrb canım benimde 21 ocak test günüm bende çok korkuyorum

piti izmirdemi oturuyosun

kızlarrrrrrrrrr haberler iyii :)) bebişim tutunmuş çok şükür ama değer biraz düşük olduğu için cuma tekrar yaptırıcam test iyice emin olmak için doktorum % 85 hamilelik devam eder dedi darısı bekleyen herkesin başına :52::49:

depresif_pollyanna?? senin sonuç ne oldu bugün hep aklımdaydın walla:))

:46::46::46::46::46::46::46::46:
Gözün aydın olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım seni temmuz topiğinden tanıyorumm ben..bende ordaydımm benimde tedavim olumsuz sonuçlandııı.:19::19:
o zaman.
sen ne güzel tekrar başlamışsın inş bu sefer olur bebeğin tutunurr sana sıkı sıkı hiç bırakmazzzz:49::49::emir_bebek::emir_bebek:

canım bizim bugün transferimizin 7.günü dün agrım vardı kasıklarımda bugün sadece keyifsizim

Back
X