• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

22 yaşındayım tedavim izmir smyrnada oldu bir dış gebeliğim var sağ tüpüm alındı sol tüpüm ise kanal yolu çok uzun olduğu için hamile kalamıyorum ilk tüp bebek denememiz bugün transverimin 7 günü inşallah hayırlı haberleri pazartesi günü alıcaz 2 embriyom var ve blastokist trasveri yapıldı

yağmur ekledım canım yaşın daha çok genç bende 24 yasındayım sana kaptırdım tacımı:)bırde 2 tanemı transfer yaptlar?

benide ekle iki kere yazdım ama görmedin.
28 yaşındayım pco var ilk denemem 24 aralıkda başladım florence nightingalehastanesi test tarihi 18 ocak:34:

hayalcım ekledım sımdı kalbımız heyecanla cuma senın için çarpacak

yağmur ekledım canım yaşın daha çok genç bende 24 yasındayım sana kaptırdım tacımı:)bırde 2 tanemı transfer yaptlar?

hayalcım ekledım sımdı kalbımız heyecanla cuma senın için çarpacak

evet canım 2 tane bebiş var tutarlarsa inşallahhh

canım merhaba...akapunkturu bende bu tedavimde aldım sonuç poztif...şöyleki akapunktur aldığım günler kendimi okdar iyi hissediyordumki anlatamam zaten yumurta toplanmadan önce sonra ve transfer günü şeklinde 4 seans aldım çok memnun kaldım ...bunun yaında stres içinde yapmasını söylemiştim doktora kulaktan stres içinde yaptı...tavsiye ederim herkese...

Çok sevindim iyi bir örnek oldun benim için canım,Ben şu ana kadar 5 seans aldım tedaviye başlamadan başlamıştım akapunktura etkisini çok gördüm yumurta rezervi azlığıyla gitmiştim.Ama akapunkturdan sonra gözle görülür rezerv artışım oldu şimdi merak ediyorum ranacım yumurta toplanma işlemlerinde ve sonrasında transferde ve sonrasında hememn hemen hangi saatlerde ve yaptılar .Ben akapunktura dışarda gidiyorum.Birde merak ediyorum iğneleri nerene takıyorlardı tüp bebek tedavisi için?

ranacım bende haftaiçi başlıcam ilaç tedavısıne ama daha önce hıç akupunktura gıtmedım gittiğim merkezde var akupunktur napıyım gidiyimmi ne tavsıye edermisın?peki şimdi geç kalmış olmazmıyım?malıyetı ne tuttu canım?

Piticim ben tüp bebek merkezlerine sormuştum çok pahalıydı akapunktur orda bende bir arkadaşımın gittiği ve akabinde hamile kaldığı bir doktora gidiyorum akapunktur için inanılmaz tatlı bir doktor benide çok rahatlatıyor hemde tüp bebek merkezlerindeki akapunkturculara göre çok çok ucuz maaliyeti ben 50 tlye gidiyorum seansına

çok ısrar ettik zaten özel hastane yasal değil ama oldu inşallah ikiside tutar

ne güzel inşallah tutar bebişlerin
bende çok yalvardım doktoruma ama yapmadı:47::47: transfer günü masaya yatarken bile pazarlık ediyorum iki olsun diye ama dinlemedi:47::47: ama şimdi birtanecık bebişim tutunsunda başka bişe istemiyorum.

Merhaba

Ocak 9 da bende günde 200 ml Gonalf le tedavime başladım bugün çatlatma ignemi vurulacağım ve inşAllah Perşembe günü yum. toplama yapılacak.(Sanki çok çabuk oldu sadece 6 gün ilaç kullandım bu normal mi)

Yaşım 33 ilk denemem, pcos var Samsun OMÜ de tedavi görüyorum.

Hamile arkadaşları çok tebrik ederim, sağlıkla kucaklarınıza da alırsınız inşAllah.

Kizlar benide eklerseniz listeye cok sevinirim. Suan cok takip edemiyorum elektrik yok ama sonra katilcam aranza

Merhaba

Ocak 9 da bende günde 200 ml Gonalf le tedavime başladım bugün çatlatma ignemi vurulacağım ve inşAllah Perşembe günü yum. toplama yapılacak.(Sanki çok çabuk oldu sadece 6 gün ilaç kullandım bu normal mi)

Yaşım 33 ilk denemem, pcos var Samsun OMÜ de tedavi görüyorum.

Hamile arkadaşları çok tebrik ederim, sağlıkla kucaklarınıza da alırsınız inşAllah.

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Bende OMÜ mezunuyum :)İyi bir hastahane sana okadar ilaç yetmiştir.Çok kullanmadığına sevin bence.Eminim Omü işini biliyordur.İyi şanslar bunları düşünme strese girme bence iyi şanslar..

bende pcosluyum 7 gün ilaç kullandım 225 mg başladım ilk 2 gün sonra dozlar 200 oldu en son ignemı 125 yaptım bu şekılde yedı gun igne vuruldum 8. günü catlatma ignesı yapıldı igneler düşük dozda kullanıldıgı halde bile 39 yumoş toplandı .

Piticim ben tüp bebek merkezlerine sormuştum çok pahalıydı akapunktur orda bende bir arkadaşımın gittiği ve akabinde hamile kaldığı bir doktora gidiyorum akapunktur için inanılmaz tatlı bir doktor benide çok rahatlatıyor hemde tüp bebek merkezlerindeki akapunkturculara göre çok çok ucuz maaliyeti ben 50 tlye gidiyorum seansına

saftunc istanbuldamı bu yer banada tavsiye edermisin?

tedavi bslangcı ve sonuc alnması 45günü bulack o zman. . Varmı böyle olan canlar ya?

polyanna biliyorum üzgünsun ama sakın vazgeçme bak işte kısmet bazen ılkınde bazen sonrakınde gelıp bızı buluyo sonundada vazgeçmeden amacı için uğrasan kazanıyo
sagol canim vazgecmeye hic niyetim yok am a
esimin metaniyetsizligi beni bitirdi bugun.onu teselli etmekten ben acimi
Yasayamadim.

ne güzel inşallah tutar bebişlerin
bende çok yalvardım doktoruma ama yapmadı:47::47: transfer günü masaya yatarken bile pazarlık ediyorum iki olsun diye ama dinlemedi:47::47: ama şimdi birtanecık bebişim tutunsunda başka bişe istemiyorum.

inşallah tutunurlar canım sen hangi şehirdesin

Back