- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
yani 10gün sonra regl, snra 7gün snra yumurta toplama. . . Peki snra? Toplandktan snraa nlck
yumurta toplanırken eşinden spermleri alıcak yumurtaları dölleyecekler 3 6 gün içinde transfer yapcaklar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani 10gün sonra regl, snra 7gün snra yumurta toplama. . . Peki snra? Toplandktan snraa nlck
22 yaşındayım tedavim izmir smyrnada oldu bir dış gebeliğim var sağ tüpüm alındı sol tüpüm ise kanal yolu çok uzun olduğu için hamile kalamıyorum ilk tüp bebek denememiz bugün transverimin 7 günü inşallah hayırlı haberleri pazartesi günü alıcaz 2 embriyom var ve blastokist trasveri yapıldı
benide ekle iki kere yazdım ama görmedin.
28 yaşındayım pco var ilk denemem 24 aralıkda başladım florence nightingalehastanesi test tarihi 18 ocak
yağmur ekledım canım yaşın daha çok genç bende 24 yasındayım sana kaptırdım tacımı:)bırde 2 tanemı transfer yaptlar?
hayalcım ekledım sımdı kalbımız heyecanla cuma senın için çarpacak
canım bizim bugün transferimizin 7.günü dün agrım vardı kasıklarımda bugün sadece keyifsizim
evet canım 2 tane bebiş var tutarlarsa inşallahhh
hayırlı olsun cnmm..
inş bebişin sana tutunmuşturrrr..
hamileyim diye yazmak nasip olur..
canım merhaba...akapunkturu bende bu tedavimde aldım sonuç poztif...şöyleki akapunktur aldığım günler kendimi okdar iyi hissediyordumki anlatamam zaten yumurta toplanmadan önce sonra ve transfer günü şeklinde 4 seans aldım çok memnun kaldım ...bunun yaında stres içinde yapmasını söylemiştim doktora kulaktan stres içinde yaptı...tavsiye ederim herkese...
ne mutlu sana ikizlerin olur inşalah bende ıkızım normalde iki tane koymuyolar sen nasıl başardın?
ranacım bende haftaiçi başlıcam ilaç tedavısıne ama daha önce hıç akupunktura gıtmedım gittiğim merkezde var akupunktur napıyım gidiyimmi ne tavsıye edermisın?peki şimdi geç kalmış olmazmıyım?malıyetı ne tuttu canım?
çok ısrar ettik zaten özel hastane yasal değil ama oldu inşallah ikiside tutar
çok teşekkürler değer 25 çıktı bakalım inş artar cumaya tekrar testim var dua edin kızlarr....Allah herkese bu sevinci yaşatsın
Merhaba
Ocak 9 da bende günde 200 ml Gonalf le tedavime başladım bugün çatlatma ignemi vurulacağım ve inşAllah Perşembe günü yum. toplama yapılacak.(Sanki çok çabuk oldu sadece 6 gün ilaç kullandım bu normal mi)
Yaşım 33 ilk denemem, pcos var Samsun OMÜ de tedavi görüyorum.
Hamile arkadaşları çok tebrik ederim, sağlıkla kucaklarınıza da alırsınız inşAllah.
aranızda 5.gün transveri yapılan varmı
Piticim ben tüp bebek merkezlerine sormuştum çok pahalıydı akapunktur orda bende bir arkadaşımın gittiği ve akabinde hamile kaldığı bir doktora gidiyorum akapunktur için inanılmaz tatlı bir doktor benide çok rahatlatıyor hemde tüp bebek merkezlerindeki akapunkturculara göre çok çok ucuz maaliyeti ben 50 tlye gidiyorum seansına
sagol canim vazgecmeye hic niyetim yok am apolyanna biliyorum üzgünsun ama sakın vazgeçme bak işte kısmet bazen ılkınde bazen sonrakınde gelıp bızı buluyo sonundada vazgeçmeden amacı için uğrasan kazanıyo
ne güzel inşallah tutar bebişlerin
bende çok yalvardım doktoruma ama yapmadı transfer günü masaya yatarken bile pazarlık ediyorum iki olsun diye ama dinlemedi ama şimdi birtanecık bebişim tutunsunda başka bişe istemiyorum.