• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

ygmr tablo için bilgilerini verrmsn senıde eklıyım?

22 yaşındayım tedavim izmir smyrnada oldu bir dış gebeliğim var sağ tüpüm alındı sol tüpüm ise kanal yolu çok uzun olduğu için hamile kalamıyorum ilk tüp bebek denememiz bugün transverimin 7 günü inşallah hayırlı haberleri pazartesi günü alıcaz 2 embriyom var ve blastokist trasveri yapıldı

çok sevindim cnm senin adına hadi gözün aydın :) benimki olmadı maleseffff

canım üzüldüm:50::50:biliyorum teslli bu durumlarda pek işe yaramıyor kim ne derse desin insan acısını yaşıyor.önemli olan umudunu kaybetmemek her şerde bir hayır vardır dicez ve yolumuza devam edicez.
Allahu Teala" Dua edenlerin duasına icabet ederim buyuruyor" bizde dua ettiğimiz göre gelicek bebişlerimiz.

ygmr tablo için bilgilerini verrmsn senıde eklıyım?

benide ekle iki kere yazdım ama görmedin.
28 yaşındayım pco var ilk denemem 24 aralıkda başladım florence nightingalehastanesi test tarihi 18 ocak:34:

idrar tahlili yapmayı düşünüyomusunuz

hayıııııııırrrrrrrrrrrrrrr yapamam uyuz oluyorum o ince çubuğa:1::1: bir kere bile çift cıkmadı neyine yapıyım idrar testini:17::17: he yaparım ama hamile olduğumu öğrendikten sonra görmek için:1::1: içimden 9 ay boyunca üstüne yapmak gelıyor ama neyse:1::1::1::1::1:

benim doğum kntrol hapım bi hafta snra bitiyo. .kac gün snra adt oLUrm ki ya. . Zaman gecmyo puf

hayıııııııırrrrrrrrrrrrrrr yapamam uyuz oluyorum o ince çubuğa:1::1: bir kere bile çift cıkmadı neyine yapıyım idrar testini:17::17: he yaparım ama hamile olduğumu öğrendikten sonra görmek için:1::1: içimden 9 ay boyunca üstüne yapmak gelıyor ama neyse:1::1::1::1::1:

:))) valla be kararsızım cesaret edemiyorum yapmak için beklicez artık :)))))

yani 10gün sonra regl, snra 7gün snra yumurta toplama. . . Peki snra? Toplandktan snraa nlck

Back