• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

ewet hayal bugun ıkısınınde test gunuydu beklıyorz bakalım

Ben de dün bebişime giden ilk adımı attım artık bebeğime daha yakınım bugün 2.günüm dün ilk iğnelerimi oldum..Umarım bu topik bana uğur getiriri,sevgilerimle..

Ben de dün bebişime giden ilk adımı attım artık bebeğime daha yakınım bugün 2.günüm dün ilk iğnelerimi oldum..Umarım bu topik bana uğur getiriri,sevgilerimle..

aramıza hoşgeldın saftunc tedavın hayırlı olsun tablo için bilgilerını verırmısın?

Piticim 29 yaşındayım 1.denemem Ataşehir Memorialde doktorum Cem Demirel sperm azlığı ve yumurta rezerv azlığı sebep 14 ocak tedaviye başlama günüm 10 şubat ortalama test tarihi dendi :)

Arkadaşlar tedavi döneminde transfer öncesi ve sonrasında beslenme şekliyle yani ne bileyim şansı arrtıracak şeyler var mı benim hiç bilgim yok birtek ananas duymustum ama nezaman yeniyor onu bile bilmiyorum

Birde ben akapunktura gidiyorum aynı zamanda akapunkturun bebeğin tutunmasında destek olacağını okudum birçok makalede hatta bazı tüp bebek kliniklerinde özellikle akapunktur bile yapılıyormuş.

Arkadaslar mrb ilk oncr allah hepimizin yardimcisi olsun diyorum.bende 9 ocakta transfer oldum ve tahlil gunumu bekliyorum. Doktorum alman hastanesinden halit firat erden simdilik cok memnunum insallah sonuda iyi olur. Progynex igne kullanan ve igne yerlerinden dolayi aci cekenlere tavsiyem var. Arnica diye tamamen bitkisel bi krem kullaniyorum ve cok iyi geldi.masaj yaparak surmek gerekio yalniz kullanmak isteyenler eczanelerde bulabilirler

Birde ben akapunktura gidiyorum aynı zamanda akapunkturun bebeğin tutunmasında destek olacağını okudum birçok makalede hatta bazı tüp bebek kliniklerinde özellikle akapunktur bile yapılıyormuş.

canım merhaba...akapunkturu bende bu tedavimde aldım sonuç poztif...şöyleki akapunktur aldığım günler kendimi okdar iyi hissediyordumki anlatamam zaten yumurta toplanmadan önce sonra ve transfer günü şeklinde 4 seans aldım çok memnun kaldım ...bunun yaında stres içinde yapmasını söylemiştim doktora kulaktan stres içinde yaptı...tavsiye ederim herkese...

Arkadaslar mrb ilk oncr allah hepimizin yardimcisi olsun diyorum.bende 9 ocakta transfer oldum ve tahlil gunumu bekliyorum. Doktorum alman hastanesinden halit firat erden simdilik cok memnunum insallah sonuda iyi olur. Progynex igne kullanan ve igne yerlerinden dolayi aci cekenlere tavsiyem var. Arnica diye tamamen bitkisel bi krem kullaniyorum ve cok iyi geldi.masaj yaparak surmek gerekio yalniz kullanmak isteyenler eczanelerde bulabilirler

canım inş.güzel sonuçlar alırsın...ben Halit beyi çok seviyorum çok emeği geçti...saolsun her zaman ulaşabildim kendisine...eğer istanbulda olsam onu tercih ederdim ama ankarada old.için burda denedim çok şükür tuttu bebişlerim...inş.tamamına erdirir Rabbim...

canım inş.güzel sonuçlar alırsın...ben Halit beyi çok seviyorum çok emeği geçti...saolsun her zaman ulaşabildim kendisine...eğer istanbulda olsam onu tercih ederdim ama ankarada old.için burda denedim çok şükür tuttu bebişlerim...inş.tamamına erdirir Rabbim...

Amin canm insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.gozun aydin tatlim saglikla kucagina al insallah :)

kıskandım arkadaşlar sizi kiminiz sonuç bekliyor kiminiz iğnelere başlamış kiminiztransfer yaptırdı kimi yumoşları toplattı ben daha bekliyorum vitaminlerle
birde tiroid hormonu yüksek çıkan var mı benim değer normal sınırlar içinde imiş ama tedavi için biraz yüksekmiş ilaç verdi doktorum tedaviyi olumsuz etkilermi başlamadan biter mi hayaller
25 ocak a kadar eutrox 75 kullanıyordum 3,58 çıktı değerim 20 gün sonra tekrar tahlil yaptırdım doz 100 e çıkartılmıştı 1.82 ye düşmüş tüp bebek doktoruma sordum beni ilk endkronoloji bölümüne gönderende oydu tutunma aşamasında 3.58 de bana sıkıntı yaratmaz dedi hamiş olursan düşük riski olabikliyo bunun önüne geçmeye çalışıyoruz dedi.
bişey daha tedavı sırasında sigara kullanan varmı ben günde 3 tane içiyorum eskıden 15 tane kadar içerdım günde şimdi azaltım tamamen bırakamıyorum
yasmin bende aynı durumdayım yaaa 15-20 arası içiyordum şimdi 3 e çektim ama bu bile çok zorluyo beni... cevremden büyük tepkiler alıyorum bende durumu farkındayım ama ancak bu kadar yapabilşyorum
Piticim 29 yaşındayım 1.denemem Ataşehir Memorialde doktorum Cem Demirel sperm azlığı ve yumurta rezerv azlığı sebep 14 ocak tedaviye başlama günüm 10 şubat ortalama test tarihi dendi :)
ayy benimde ilk doktorum cem beydi çok memnundum kendisinden çok ilgili alakalı bi adam motive edici bi ansan mutlu oldum senin adına..
Arkadaşlar tedavi döneminde transfer öncesi ve sonrasında beslenme şekliyle yani ne bileyim şansı arrtıracak şeyler var mı benim hiç bilgim yok birtek ananas duymustum ama nezaman yeniyor onu bile bilmiyorum
ananas transferden sonraki ilk 2 gün yeniyor artı olarak sonrasında yenmesi asla tavsiye edilmiyor kan sulandırıcı özelliğinden ötürü düşük olma riski yaratıyor

meraktayız kızlar hadı hayırlı haberlerle gelın...

kızlarrrrrrrrrr haberler iyii :)) bebişim tutunmuş çok şükür ama değer biraz düşük olduğu için cuma tekrar yaptırıcam test iyice emin olmak için doktorum % 85 hamilelik devam eder dedi darısı bekleyen herkesin başına :52::49:

depresif_pollyanna?? senin sonuç ne oldu bugün hep aklımdaydın walla:))

Back
X