canım benim sorunum da bu sanırım kocişte su taşıyo ama ben çok tutarım iidrarımı başkasının evinde yapamam ki dışarda hepten of idrar tahlili için bile bidamla okadar zor yapıyorum ki ama ilk bebişte renkli duplör de ve sıkışık idarar la çekilen ultrasonlarda çok su içildiği için nerde vc görsem giriyodum ki tren istasyonunda bile girmiştim eşimde gülmekten ölüyodu ay hiç su içemeyen ben ozaman zorda kalınca öğüre öğüre içiyodum ya ay rabbim düşürmesin tekrar![]()
canım ya ıdrar n tutmak cok sakıncalı tek sakıncası d a ıdrar yolu enf değil
gebelık ılerleyınce rahım bastırıyo bıde ıdrarı tutup idrar ekjseısnı agurlasıtırınca doğum
sonrası idrar kesesı düşüklüğü yasama ıohtımalı bile var amelıyatla düzeliyo yanı o da
Allah korusunnn
Slm kızlar nasılsınız,
Ben yeni gelebildim Dr.dan.Sabah 10:30 du randevumuz ama 12 de muayene olaibldim.Çünkü ben gittiğimde amaliyata girmişti (sezeryana) ve sonrasında da normal doğumlu biri gelmişti.2 si bittikten sonra ancak muayene başladı.Sezeryandakini hiç duymadım görmedim ama normal doğum yapan kadın odasında sancı çekerken o bağırmalarına şahit oldum ve ilk defa duyuyorum inanın o bağırken ben ağladım beklediğim yerdeBu kadar bağırılıyor demekki..Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Kolay kurtarsın doğumdada.(AMİN)Belki bünyeye yada insanada bağlıdır ama çok etkilendim ya sesi kulaklarımda hala...Bu arada muayenede ense ölçümü normal çıktı gelişimide çok iyi dedi bugün itibariyle 13+3 olmuşuz.Cinsiyetini sordum ilk sölemedi çok ısrar ettim tahmin sadece die o zaman erkeğe benziyor dedi ama net anlama dedi.Buda yeter dedim:) Azda olsa merakım gitmiş oldu..Folikasiti bırakmıştım geçen hafta iyi dedi zaten artık faydası olmaz dedi kan ve demir hapı verdi ona başlıcakmışım.Bayrama antepe gideceğimide söledim otobüs olmaz ama uçakla gidebilrsin dedi zaten 14 saat yolculuğu asla yapamam uçakla gitcektim.Ama yinede gitmeden 1 hafta önce gel son durumuna bakarız şimdilik herşey yolunda dedi.Allahıma şükürler olsun.Darısıda diğer annelere olsun inş.....
canım ınsan sanıcyla bagıran birini duyunca cok kötü oluyo ama herkesınkı öle zor olmuyo
aman deyım korkma hee ben yaptım normal onun ıcın rahatlıkal söyluyorum :) ama hıc agrısız da olmuyo tbaıı
sonucta ınsan cıkıo ordan :)
maşallah canım bebısıne koccaman olmus vee bi erkek daha hee kızım fln olursa bulunmaz hınt kuması gibi kalacak desnee

böcüklerin içinde çiçek eheueheu

Son düzenleme: