Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar ya bugün hiç işe gelesim yoktu napcaz böle ya çalışmadanda olmuyo
allah yardımcın olsun
uyku ve halsizlik dönemlerindeyken birde çalışmak çok zor olmalı
evdeyken bile bir yemek yapmak temizlik yapmak zor geliyorken(
Ya kızlar aşırı derecede adet olcakmışım gibi belim ve ayaklarım ağrıyo aklıma kötü kötü şeyler gelio yardımcı olabilcek varmı doktoramı gitsem ilk defa böle oldu
günaydınlarrrrrrrrrrrrr
evt canm ya benim yorulursam agrılarım oluyoda,benim göbişimde hiç bir şey hissetmiyorum :26:,sanki hamile deyil gibi allah korusun:26:
![]()
evet tatlım baktım şimdi teşekkür ederim alumınum chlorohydrate varmış içinde de ben bunları atmaya nasıl kıyarım,terin dışarı çıkışını önleyen rolon duyunca sevindm denedim memnun kaldım 3tane yedeğe aldım şimdi tut bunları çöpe at allahtan 1ini hediye etmiştim hiç deilse çöp olmaktan kurtuldu o![]()
günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle.bu arada benim gibi arada beli ağrıyan var mı???
Ya kızlar aşırı derecede adet olcakmışım gibi belim ve ayaklarım ağrıyo aklıma kötü kötü şeyler gelio yardımcı olabilcek varmı doktoramı gitsem ilk defa böle oldu
canim eğer normlede adet gunün şe ondan olabilir ama ağrı devam edecek olursa bı doktorunu ara istersen tatlim
Selam kızlar nasılsınız ben çok giremiyorum mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum ama çok yazamıyorum okuyup kaçıyorum ...size bir sorum olucak ben erdem hast. Gidiyorum ve 2 hafta sonra 2 li testimizin yapılması gerekiyor ama orada 350 tl. Imiş çok pahalı geldi tabiki..ümraniye de yada yakınlarıda olur 2 li testimi yaptırabileceğim bir yer varmı acaba bilen varmı...acil yardımlarınızı bekliyorum çünkü yer belirleyip biran önce randevumu almam gerekiyor...sevgiler öpüyorum hepinizi...[/QUOT umraıye atlas uygun dıye bılıyorum telefonla arasor ıstersen
ayşcan niveanın bebe yağını tavsiye ediyomusun canım çatlaklar için göbişe
merhaba kızlar, geçmişi okumaya çalıştım
cinsiyet haberlerini alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum, sağlıklı sıhatlı olsunlar inşaallah
ya arkadaşlar tükürüğünden rahatsız olan var mıı ben çok muzdaribim o konuda da, afedersiniz sürekli tükürüyorum, bazen kendi tükürüğüm midemi buşandırıyo
kendime nazar değidirm bi de, ne güzel geçmişti çıkarmalarım bu ara gene oluyo arada bugün de oldu, aslında eleviti aldıktan sonra oluyo gibi ama bakalım biraz daha
gözlemliycem. Allah'ım hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin de şu 9 ayı cümlemize
bunu yazmıştım canım da cvp veren olmadı ben çok sıkıntıda olduğum için derdimden anlayan birilerini isitiyorum valla, gerçekten muzdaribim
günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle.bu arada benim gibi arada beli ağrıyan var mı???
canım normelde 4 temmuz adet günüm de ne bilim ondanmıdır ya düşükten çok korkuom bi de bizim ne zaman düşük riskimiz sona ermiş olacak herşeyden artık şüphelenmeye başlıyorum
canım allahın izniyle birşeycik olmaz
benim folikasidi unutup kullanmadığım günlerim oldu:)
kahverengi akıntın fazla değilse 1 günden birşey olmaz ama fazlaysa dr.kontrolüne git.
annende bir sonraki kontrole gelsin
ben bişey olacağını zannetmiyorum arkadaşım yarın gittiğinde sorarsın doktoruna
evet bende hisetmiyorum.hatta göbeğim sanki iki hafta önce daha şişti.gögüslerimde. ben bu şişliğemi alıştım.yoksa indimi?
bu arada herkese günaydınlar canım kızlar.görüyorum ki herkes benim gibi endişe içerisinde:))
valla bende öyleyim napıyım ki![]()
hadi hayırlısı olsun canım. bu arada perınatolojı ne polikliniği oluyor ya ben pek cahal kalmışım :)Tünaydın kızlar Napıyosunzu ıkılı tets ıcın randevu aldım 13 temmuza bakalım :)
bundna sonra muayenelrım perınatolojı polk de görülücek :)
canım 12.haftaya girdiğimden berı benımde belımde hafıfı hafıfı agrı var kasıgım da batıyo sağ ve sol ara ara
bu haftadan ıtıbaren rahım yukarı cıkıyo kalça hızasından göbek hızasıan gelıo bu kaslar gergınleştiği için agrılar cok normal
ayrıca yavas yavas kemıkelrımızde yamulucak belımiz içe giricek...12. hafta bıter bıtmez düşük riski
ve gelısım anomalisi riski bitmıs oluyo canım ınsallahhh :)
Ah kıyamam benim de başımdan aşkın stresim derdim ama dr.a mutlaka söylemiş olman lazım ne olur ne olmaz diye hemen ilaç veriyor dr.lar.Teşekkür ederim kızlar.İşte gün içinde bakacağım başka olmuş mu leke diye...
Stresli bir dönemden geçiyorum. Etkisi olabilir...
Öyle işte...
hayırlı olsun hoşgeldin.Ben de ocak 2013 annesiyim.artık burdan yazışırız.
Benim de ikili test için 20 Temmuz'da randevum var, bakalım sabredebilirsem o güne kadar...
Bir de çürüğüm var dişimde, bilen var mı ne zaman yani hangi trimesterde yaptırabiliyorduk dolguyu veya diğer işlemleri?
Bu aralar öyle soğudum ki hayattan...hiiiiçbir şey tam anlamıyla mutlu etmiyor, şu maddi sıkıntılar ne sıkıntısı iflasın eşiğinde olmamızın etkisi sanırım...eşimin de gözü ne beni görüyooor ne bebeği...
Benim de ikili test için 20 Temmuz'da randevum var, bakalım sabredebilirsem o güne kadar...
Bir de çürüğüm var dişimde, bilen var mı ne zaman yani hangi trimesterde yaptırabiliyorduk dolguyu veya diğer işlemleri?
Bu aralar öyle soğudum ki hayattan...hiiiiçbir şey tam anlamıyla mutlu etmiyor, şu maddi sıkıntılar ne sıkıntısı iflasın eşiğinde olmamızın etkisi sanırım...eşimin de gözü ne beni görüyooor ne bebeği...