Günaydın bizde de kan uyuşmazlığı var.Doktorum takip edeceğiz dedi ama düşük tehlikesi var dememiştiHatta çoğu kişiye yasak olan şeyleri bana hiç yasaklamadı.Yüzme,seyahat etme vb.Öyle bir tehlike olsaydı yasaklardı herhalde.Umarım yoktur Herhangi bir kanama durumunda,doğumdan sonra amniyosentez gerekirse onda iğne yapmamız gerekecek dedi sadece.Bahsettiğin gibi haberim olmadan düşük yapmamışımdır umarım
gamze merak etme kan uyuşmazlığın varsa düşük riskin de vardır diye bişey yok. düşük riski herkes için var biliyosun, kan uyuşmazlığı olunca bu artmıyo. ben bu konuda bayadır araştırıyorum da eskiden bile bu kan uyuşmazlığı bilinmezken bebeklerin kanı değişiyormuş doğduktan sonra çocuk kızarıp morarınca:) yazık o zamana kadar anlamıyolarmış. neyseki biz şanslıyız, elimizde bir dolu tahlil yapma imkanı ve bu sıkıntıyı iki iğneyle önleme fırsatı var. o yüzden kan uyuşmazlığı var diye denize girmemezlik yapma bence. ama bazıları her halükarda ilk üç ay deniz havuz konusunda temkinli olunması gerektiğini söylüyor. o ayrı. ama dediğim gibi kan uyuşmazlığı günümüzde küçük bir iğneyle önlenebilir bir durum korkma:)
ne kadar incesin ve düşüncelisin antepliler hep böyle zaten.ben antep lisesi mezunuyum ve orada çoook arkadaşım var.tüm antebi buraya taşıyorlar...kefirin gebelite faydaları ne tadı nasıl acaba????
Tşk ederim cnm memleketimle ilgili güzel sözlerinden dolayıŞımardım valla:) Sen nerelisin ki antep lisesinde okudun cnm? Bu arada kefirin tek hamilelik için deil o kadar çok ki faydası saymakla bitmez.Mesela vucut direncini artırır ve enerji verir enfeksiyonlara karşı korunma silahıdır resmen.Bağışıklık sistemini düzenler uykusuzluğa çok ii gelio ne biliym gerçekten saymakla bitmez:)Hamileliğe gelince en büyük kalsiyum kaynağıdır mesela daha da var tabi faydası.Bebeklerde ve çocuklarda bile öneriolar Drlar kefiri....Ahanda böle işte cnm... ( Yine söyleyelim abartmadan kararınca içmek yemek lazım herşeyi fazlası zarar )...
herkese merhaba
bugun kontrolumuz vardi masallah her sey guzel gidiyo.. denize girebilirsin, yolculuk yapabilirsin dedi.. kesin olmamakla birlikte erkege benziyo dedi
Kızlar bugün doktorumuz kesin değil ama bebişin pipisi gözüküyor dedi
merhabalar,
ben de inşallah ocak annesi olacağım.11 haftalık hamileyim.uzun zamandır takipteyim ama yazmak bu güne kısmetmiş.
demetcim çok sağol canım rahatlattın allah razı olsun..
dayı oğlunun oldumu bebişi peki....ewed onu bende duydum annenin artı babanın eksi olunca sorun yokmuş
ilk bebek canım..iğne olayını duymuştum o aklımda da işte düşük riski varmıdır die korktum dedğim gibi doktor bişi demedi gerçi düşük riskin var die falan ...
yani ben farketmeden bebek düşürdümmü bilmiyorum ama zannetmiyorum farkederdim heralde :18:
ewed doktorumda kan uyuşmazlığı olduğunu biliyo ilk kan gruplarını soryolar zaten
doğru diyosun be canım allah ömür vermediyse naparsan yap olmayınca olmuyo ama napıyım ya ona bişe olsun istemiyorum ilk bebiş ya bi heves bi heyecan çok farklı:)) allah bizim bebişlerimize inşallah sağlıklı ömürler versin
çook tebrik ederim,bu sene erkek senesi sanırım ;ben 20 gün sonra öğreneceğim ,umarım benimkininde bibisi olurrr,çok istiyorum erkek olsun diyeee
herkese merhaba
bugun kontrolumuz vardi masallah her sey guzel gidiyo.. denize girebilirsin, yolculuk yapabilirsin dedi.. kesin olmamakla birlikte erkege benziyo dedi
Bu arada tadını yazmayı unutmuşum..Şekli kapalı ayranlar var ya onun kıvanımda.Tadı da hemen hemen ayrana benziyor ama biraz ekşimsi olabiliyor Zaten bu ekşimsi tatlımsı olayını sen ayarlıosun mayalanma süresine bağlı yani..Bunlar benim damak zevkime göre belki sana farklı gelebilir ama sütten kat kat iyidir....
bu arada maşallah geçen yıl erkek buyıl kız senesi zannediyorudm ama maşallah 3 pamukumuzda bibili ay babamız üzülcek buna gerçi bana herkez erkek diyor bende bugün görene kadar paşa diyodum ama bugün ilk kez kız geçti içimden aman sağlıklı olsunlarda ama ben falda baktırmıştım komşudayken hiç benzetemem ama bakan kız bibisine kadar göstermişti ve gerçekten benziodu :26:
Hayırlı olsun canım gunümüz aynı bende haftaya cuma
Cinsiyetine baktiricam çok heyecanlıyım ins kendini gösterir bebis
önce sağlıklı olmasını hayırlı olmasını sonrada bir oğlus olmasını diliyorum
Çünkü bir prenses var evde:)
Biz kayınvalidelere geldik kızımda organik yasıyoruz bu aralar
Dün domates salatalık tarlasına gittik salatalıklar olmuş bir sürü salatalığımız olmuş
Kızımın favori meyvesi Dalı'ndan kiraz toplamakta ayrı güzel tabi ben yerden eğilmiş dallardan
Alıyorum doğal tereyag ve cokelek yapımınızda gormuş oldum ben koy hayatını seviyorum baya
Kore'ye donesin hiç yokbide kocisi özlemek olmasa
Tşk ederim cnm memleketimle ilgili güzel sözlerinden dolayıŞımardım valla:) Sen nerelisin ki antep lisesinde okudun cnm? Bu arada kefirin tek hamilelik için deil o kadar çok ki faydası saymakla bitmez.Mesela vucut direncini artırır ve enerji verir enfeksiyonlara karşı korunma silahıdır resmen.Bağışıklık sistemini düzenler uykusuzluğa çok ii gelio ne biliym gerçekten saymakla bitmez:)Hamileliğe gelince en büyük kalsiyum kaynağıdır mesela daha da var tabi faydası.Bebeklerde ve çocuklarda bile öneriolar Drlar kefiri....Ahanda böle işte cnm... ( Yine söyleyelim abartmadan kararınca içmek yemek lazım herşeyi fazlası zarar )...
2 haftadan fazladır giremiyorum, 13 gün yatılı misafirim vardı kayınvalide görümce 3 çocuk şeklinde :)
öncesinde 2 gün temizlik, onlar gittikten sonra da baktım internet kesilmiş faturayı yatırmamışız diye...
velhasılkelam bu sebeplerden ötürü uzak kaldım forumdan(hoş, arayıp soranım da olmamış ya) amma
bebişimi götürdüm doktora, o çatlak doktorumuza geçen hafta cuma günü gittik, 8+2 dedi, 18 mm. dedi.
şu an sanırsam 9 hafta 3 günlük
ben ise şu psikolojik ataklarım ağlamalarım falan sayılmazsa iyi sayılırım..
sizlerde ne var ne yok? inşallah herkesin bebişi sağlıklıca büyümeye devam ediyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?