- 25 Mayıs 2012
- 74
- 0
Zeynep sare hosgeldin..Ve gecmis olsun seni iyi anliyorum hemen hemen herkesin bi problemi var.sadece ziyaretci olmayip yazarsak boş kalmaz
hosbulduk canım tesekkur ederim bazen gercekten tek ihtiyacımız olan anlatmak olabiliyo tek bunun için bile topiğe sahip cıkmalıyız ayrıca ben merak ediyorum bebeleriniz neler yapıyo ne yiyo ne içiyo kac dişi var
geçmiş olsun hayırlısıyla artık atlatmışsın. topikte yemek sorunu yaşamayan çok azdır heralde fatih de öyle yemek yesin diye her türlü şebeklik yapmışlığım veya banyoda bile yemek yemişliğimiz vardır:)
sa ol canım bizimde tek problemimiz yemek bütün günüm camasır mutfak temizliğiyle geciyo yese yine razıyım fırlatarak yemeği bitiriyo en sevmediği sey başında bitermiş ya bizim de öyle oldu hiç böyle ye diye peşinde kosucamı hayal etmemiştim. aslında suc biz de cok gec basladık dayadık cocuga mamayı sonra böyle oldu
aa merhaba canim seni gordugume sevindim. Merak ediyordum profiline baktim kac kez yazmayinca umudu kesmistim. Ne oldu sana? Hastaligina cok uzuldum simdi sorunsuz iyisindir umarim. Oglun wardi yanilmiyorsam?Allah uzun omur versin. İstahsiz bebek zor. Benim oglumunhic yeme problemi olmamisti 1 ay oncesine kadar. Kalabalik bir yerde aaaa nasilda yiyor bu cocuk doymuyor dediler. Simdi 3 kasik yese sukrediyorum. Bir ara niye boyle diye oldu diye isyan edesi m geldi.Duzelir belki diye bekledik gecicidir dedik. 1 aydir daha kotulesti durum. Yedigi kadar yesin diye hic zorlamadim da halbusu. Allah kolaylik versin canim sana bize bol bol. Yaz arada aksatma. Paylasirsin rahatlarsin
merhaba canım ben de sevindim seni gördüğüme yazasım geldi hemen evet bi oglum var. ilk dogdugunda genetik bi hastalıktan süphelenildi bebeği kaybetme riskimiz oldugu söylenildi tabi kimseyi üzmemek adına ailelerimizle paylaşmadık durumu hatta ben burda bile tam olarak yazmamıştım.kendimi cok sucladım genetik oldugu için eşim de duygusal olarak yanımda olmayınca agır bi depresyona girdim bir sürü ilaç kullandım ne bebegimi emzirebildim ne bakabildim hayat bana bunu ögretti .cocugum için de önce ben ailem içinde önce ben allaha sükür 1 yasında son kontrollerini de oldu taş gibi oglum. hatırlıyorum bugra bebek eskidende iştahlı bi bebekti. inşallah düzelir iştahı yoksa cok yıpratıyo bu durum bizi