Göremiyorum cnm galiba arkadaş listende olmam gerekiyoteyzeleri kizimin resimlerini yukledim isteyen bakabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göremiyorum cnm galiba arkadaş listende olmam gerekiyoteyzeleri kizimin resimlerini yukledim isteyen bakabilir
Göremiyorum cnm galiba arkadaş listende olmam gerekiyo
teyzeleri kizimin resimlerini yukledim isteyen bakabilir
maşallahya çok tatlı rabbim nazarlardan korusun zor ama hem oğlun hem kızın oldu birlikte büyüyüp gitcekler darısı ikinciyi isteyenlere
amin saol evet darisi isteyenlerin basina zorda olsa buyuyorlar iste hic pisman olmadim simdiye kadar
Canım mücveri bi ara yiyodu ben abartıp tavukla falanda yapınca bıraktı yemiyo artık
Ben yumurtayı yumurtalı ekmek omlet sahanda yumurta vb yaparak bide krep yaparak yedirmeye çalışıyorum az da olsa yiyo
rabbim pişman etmesin canım rabbim sana kolaylık versin bende istiyorum ama biraz erken oğlum çok yaramaz biraz büyüsün hayırlı evlat olurlar işallah
selam herkese,
benim oğlumda süt içmiyor sütü veriyorum hemen çıkarıyor sabahları işkence yumurta yemiyor bir ara yiyordu artık yemiyor bulamaç tarzı kahvaltıyı hiç yemedi zaten bende 3 gündür kabak mücveri ıspanak mücveri yapıyorum ne bulrsam atıyorum içine yumurtaya nispeten az da olsa yiyor. selerm bir dene oğluna istersen belki yer insan yemesi için ne deneyeceğini şaşırıyor. allah şükür yemeklerde çok sıkıntımız yok tek sorun yumurta ve süt .
benim oğlum hiç durmuyor hepinizin kuzuları öylemi pazar günü alış veriş merkezine gittik bakıyorum çoçuklar arabada gezmeyi seviyor benimki koşturuyor ne acelesi nereye yetişecek bilmiyorum korkmuyorda değilim yaramaz olmasından allah hepimizin yardımcısı olsun.
yaseminnnn pazar günü teğet geçmişiz desene bizde istanbul forum daydık.
çok anlattım :)
amin saol evet darisi isteyenlerin basina zorda olsa buyuyorlar iste hic pisman olmadim simdiye kadar
bizde viccodan ayakkkabı aldık. oğluna çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun rabbim çoçuklarımızla sınamsın bizi senin oğluna kim bakıyor
Çok geçmiş olsun cnm ya hastayken daha bi kapanıyor iştah
selam kızlar..
pazartesi yoğunluğundan dolayı yazamadım. hepinize selam ederim. geçmişi okudum ama aklımda pek bişi kalmadı.
gülcancım çok geçmiş olsun yine.. Rabbim şifalar versin.
pariscim fotolar çok güzel... maşallah kuzularına büyümüş bile kızın.. darısı isteyenlere olsun inşallah..
vavem evet insan rahatliga alisinca daha zor olur ama bana simdi koymuyor hic zaten pek rahat degildim ama suna inaninki rabbim herseyi dengine gore veriyor kizim cok uslu eger oda oglum gibi olsaydi bebekligi cok zor olurdu benim icin ALLAHim YUZUME BAKTI
selam kızlarBugra da yurudu gunden beri surekli bir telas bir kosturma icinde. Hadi ilk gunler heyecandan dedik de:) eskidik artik yaramazlik bunun ki tescillendi. Kafa goz sisiyor morariyor surekli.