aşk olsun bu kadar çok yazılır mı... yoğun insanlar var, girip okuyamayan insanlar var burda..
ayıp ayıp..
güzelll annelerimm... muhabbetleri kaçırmışım hep.
oğlanı bir yaş için doktor kontrolüne götürdüm bugün. kan idrar ve karın ultrasonu istedi. kanlarda ve ultrasonda sıkıntı yok çok şükür. demir damlasını da kesiyoruz. idrar yapamadık bir türlü. kenarlardan beze sızıyor çişi. en sonunda rutin kontrol diye vazgeçtim.
hastanenin yanında tapu işleriyle de ilgilendim. inşallah yarın halloluyor.. 11 kişiyi aynı anda aynı yerde toplamak ne zormuşş...
haftasonum temizlikle geçmişti. üşüttüm sanırım. hafif soğuk algınlığı ve halsizlik var. kolumu kaldıracak halim yok.
öte yandan haftasonu oğlumun doğum günü var. cumartesi günü. aynı zamanda ankaradan da kalabalık bir grup gelecek.. :) yemekti doğum günü hazırlığıydı üstesinden gelebilirim umuyorum.. doğum günü için ufak tefek şeyler aldım. doğum günü esnasında fotoğraflayıp sonra yayınlarım inşallah. bayramda giydirdiğim papyonlu gömleği giydireceğim kot pantolonla beraber. bir de utku 1 yaşında yazılı harfler aldım, onu beyaz badiye işleyip mum üflerken giydiririm. gerçi bu kadar hazırlık var ama eşim olamayacak o gün. vardiyası denk geldi. öğle 1 de gidecek gece 11 de gelecek..
repum kıyafetler için geç kaldım ama ben de en üsttekini beğendim. kartlardan da koyu renkli olanı. tercih senin tabi..
eminecim çok geçmiş olsun buğrama..
hastalıklar bıraksın şu çocukların yakasını..
ferdam burçağım tutkulu tutkummm :) yeldam fulyam hepinizi öpüyorum...
çiğdem hoşgeldin arkadaşım. renkli bir kişiliğin var. yazmaya devam et...
oğlan yeni yatmıştı ki eli ağzında uyandı baba sallıyor, gideyim ağrı kesici vereyim. muhtemelen diş sancısı. iyi geceler herkese...