Iyiyim canım idare ediyom iştegünaydın bebittolar.. geçen sene 18'inde doğum iznine ayrıldım ve 21'inde doğum yapmıştım.. ne çabuk geçti zaman ya.. doğuracağım güne az kaldıı...
canım benim ya sabret geçecek inşallah. paşam niye kusuyor ki bu kadar..
bitufulummm canım arkadaşım... özledim sizi..
selermcimm.. nasılsın?
Bitufulum canım aynı seyleri yaşıyoruz ve birçok kişi de yaşamış bence uzunca bi sürede böyle devam edecek bu yüzden ne yazık ki böyle yaşamayı öğrenicez ve eninde sonunda takmamanın bi yolunu bulacağızBilmiyorumki ruza teyzesi ya bişeyler oluyo ama teşhismi yanlış konuldu anlamadımki..
Selerm ağzın bal yesin emi sağol..İşte ana yüreği onlar yiyince sende yemiş onlar uyuyunca sende uyumuş gibi oluyosun, hatta sende uyuyosunGeçici bi süreç olsa tamam diyecek insan ama devamlı aynı şeyleri yaşayınca yıpranıyorum artık..insanlara göre durum çok normal ben kendimi deli gibi hissediyorum sonra..2 gün umursamıyorum sonra kendi kendimi yerken buluyorum..Bitane çocukluk arkadaşım var yurtdışında dün konuşurken oda fırça attı..Biz her ay burdan bi babaya kanser ilacı yolluyoruz ordan temin edemiyolar, senin dert ettiğin şeylere bak diye..Off sonra kendime geliyorum ama 2 gün sonra dellencem yine..Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.
Canım ya sıkıntılar biran önce geçer inşallahemoşum geçmiş olsun sizlere...
btfl inşallah düzelirler yaa benimki de yemiyor 2 saat bir kase çorba yedirmek için uğraşıyorum
ve sonu hep aynı kusmuk,
bebekler yürüyor mu benimkinde tık yok henüz,
gece uyanmalarımız devam ediyor uyku yok kendimi yemeğe vurdum
bu kezde sülalile içi sıkıntılar kafamızı meşgul ediyor 2013 bi gitseydi diyorum artık
belkim 2014 ii gelir bize
Sağol canımselerm diyetinde başarılar ben de yeşil çay içmeye başladım 1 haftadır
toplamda 3 kilo vermiştim hala aynıyım ama yaza spor salonuna gitce
kışın pekbi imkansız böyle aktiviteler malum çok soğuk
hee kağan hasta değil çok şükür de kendi kendini kusturuyo zevk alıyo heralde
Canım sen nasıl yapıyosun bilmiyorum ama ben siyah turbu soyup içini oyuyorum 1 kasık bal koyup bi kase yada bardağın üstüne yerleştiriyorum sabah yaptıysam akşama sızmış oluyo içip yeni bal koyuyorum gercekten rahatlatıyoSelerm ve fülya doktora goturdum ilac kullaniyoruz.
Aleynaaa sabahtan beri okuyon yazmiyon
Ya oksuruk icin bal turp kurunu uygulayan var mi ? Kizima kendime yapiyorum 3 gundr ama turpun icine koydugum balin akmasi lazim altindan ama akmiyor . Yanlis mi yapiyom bilemedim.
Selerm ve fülya doktora goturdum ilac kullaniyoruz.
Aleynaaa sabahtan beri okuyon yazmiyon
Ya oksuruk icin bal turp kurunu uygulayan var mi ? Kizima kendime yapiyorum 3 gundr ama turpun icine koydugum balin akmasi lazim altindan ama akmiyor . Yanlis mi yapiyom bilemedim.
Çok sağol canım öyle bi çok örnek var büyüdüklerinde kendi kendilerine yemeye başladıklarında rahatlıycaz heraldekağan benimki yürümüyo bi yere tırmanacaksa oraya kadar emekliyo. onun dışında hep sürünüyo. sıralıyo bi de.
ya tek elini tutnca yürüyo mu siznkiler. benmki korkuyo hemen öbrünü de tutuyo.
selerm kağan bituful yemeyle ilgili şınu söliicem. eşim de öleymiş. iştahsız ve kusarmış. ama şimdi normal insan. gayet sağlıklı. şimdi de dobişko diil tabii. ama olmaması daha iyi zaten. yani biliyorum takıyosunuz haklısınız. ama takmamaya çalılın. öptüm sizi
kızitolar napıyonuz. 10 sayfa geçmiş okudum çok yazmışsınız.
bituful sana geçmiş olsun diyemedim nasıl deran? kusuyo mu hala. ne zman iyileşirmiş.
vaveyla yürüyo mu buğra? yürümek istemiyo demişsin ya merak ettim.
burçakcım iyiyim ya. yavrus da iyi ama büyük ciddiyetle saat başı uyanmaya devam ediyo. seninkinin uykuları nası oldu?
repu ben o takımların hiçbirini beğenmedim kızmak yok:) aldın mı?
ya ben doğumgününü akşam kutliim diyorum da biz kimin doğumgününnü kutlucaz? akşam 9da uyuyo. uyutmazsam ağlayıp durcak. çok saçma:) gündüz de kızkızaa. fulyanın dediği mantıklıydı. gün gibi olcak. herkes bi yerden sonra dedikoduya dalcak. bense herkes damladan bahsetsin istiyorum:)
çiğdemduman maşşalhh hepimizin çocuğu gibi seninki de akıllı. benimki saat başı uyanıyo diye salak diil mesela:)
selerm ferda ruza tutku selamlar.
haa bi de emzirince kalori yakmıyoz mu yaaa
bayanlar kızıma doğumgünü elbisesini sipariş verdim gelecek 3 güne kadar pançonun sitesinden saks mavisi üstü siyah dantel olan bir elbise aldım fotoyu yükleyemedim ama bir ara bakarsanız sevinirim siteye siyah saç bandı alacam siyah rugan ayakkabı iskarpin tarzında olur biter kendim de sak mavisi elbise giymeyi düşünüyorum bakalım o zamana ne kısmet olur
Kendimi adnan hoca gibi hissettim masallah hepinize bende seviyorum..nesemi yerine getirdiniz..
Yeldacim
Kendimi adnan hoca gibi hissettim masallah hepinize bende seviyorum..nesemi yerine getirdiniz..
Yeldacim