2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
doğum günü için anı defteri alcam ya da babasıyla birer mektup yazıp kapatcaz
büyüynce veririz diyeee bide büyüyünce bu ne yaaa ne saçma derse moralim çok bozulur emmee
kıyafet almadım daha off vaktim olmuyor ki,internetten alcam alırsam varsa bildiğiniz yerler yazın bakem,
doğum gününe babanne dede amca ve yenge gelecek yoksa hiç uğraşmasam mı arkadaşlara ayrı doğum günü yapcam
aile içi huzursuzluklar var çünküm,
kayınvalidem hala arayıp sormadı büyümüyü işinden sonra yoksam o mu yaptırdı diyo annem
repu hangi takımı aldın akife,bu arada akif hangi ülke vatandaşı ingiltere mi?ne meraklıyım yaa
ruza kolay gelsin hazırlıklarda,ferda nerde?

selerm diyetinde başarılar ben de yeşil çay içmeye başladım 1 haftadır
toplamda 3 kilo vermiştim hala aynıyım ama yaza spor salonuna gitce
kışın pekbi imkansız böyle aktiviteler malum çok soğuk

hee kağan hasta değil çok şükür de kendi kendini kusturuyo zevk alıyo heralde

Selerm ve fülya doktora goturdum ilac kullaniyoruz.

Aleynaaa sabahtan beri okuyon yazmiyon

Ya oksuruk icin bal turp kurunu uygulayan var mi ? Kizima kendime yapiyorum 3 gundr ama turpun icine koydugum balin akmasi lazim altindan ama akmiyor . Yanlis mi yapiyom bilemedim.

emoşum öksürüğe ben bal karabiber karıştırıp gidip gelip yiyorum çok iyi geliyor,
turpu hiç yapmadım:44:

beni de sevin ben de iyi bir insanım bitfllll
ben kaçtım evi dezenfekte etcem

Iyiyim canım idare ediyom işte
sen nasılsın özlettin kendini doğum gününde eşinin olmamasına üzüldüm olsun ayrıca üçünüz başbaşa bi daha kutlarsınız hem iki kere kutlamış olursunuz
Bitufulum canım aynı seyleri yaşıyoruz ve birçok kişi de yaşamış bence uzunca bi sürede böyle devam edecek bu yüzden ne yazık ki böyle yaşamayı öğrenicez ve eninde sonunda takmamanın bi yolunu bulacağız
Canım ya sıkıntılar biran önce geçer inşallah
yememe sorununa hiç bişey bulamadım ama kusmayı alışkanlık haline getirmesin diye yemediğinde zorlamamaya çalışıyorum tabi hiç kolay olmuyo hatta bazen dayanamayıp zorluyorum ama genel olarak dikkat etmeye çalışıyorum

ya repu oldu mu bilmem. ben oğlum olsaydı galiba böyle giydirirdim bunun gibi yani. grili çocuğu beğendim hırkayı çıkarırsa da terleyip içinden de öle öbür çocuktai gibi askı çıkarsa çok tatlı olur. ya ben damlaya evdee pijama dışarda eşofman giydirdiğim için bunlar bana şık geliyo. ama sade de kaçabilir belki tören bu sonuçta. daha benimki pantolon etek falan giymedi hiç:)

vaveylaa buğraya geçmiş olsun:)))

bitiuful ben de seni seviyom uyku koçum:)

kağan benimki yürümüyo bi yere tırmanacaksa oraya kadar emekliyo. onun dışında hep sürünüyo. sıralıyo bi de.
ya tek elini tutnca yürüyo mu siznkiler. benmki korkuyo hemen öbrünü de tutuyo.
selerm kağan bituful yemeyle ilgili şınu söliicem. eşim de öleymiş. iştahsız ve kusarmış. ama şimdi normal insan. gayet sağlıklı. şimdi de dobişko diil tabii. ama olmaması daha iyi zaten. yani biliyorum takıyosunuz haklısınız. ama takmamaya çalılın. öptüm sizi

Sağol canım
Canım sen nasıl yapıyosun bilmiyorum ama ben siyah turbu soyup içini oyuyorum 1 kasık bal koyup bi kase yada bardağın üstüne yerleştiriyorum sabah yaptıysam akşama sızmış oluyo içip yeni bal koyuyorum gercekten rahatlatıyo
bide bizde tereyağıyla dut pekmezi birlikte ısıtılıp sıcak sıcak yedirilir üstüne su falan içmeden bi süre beklenir yada uyunur çok iyi geliyo Bi dene istersen

selam kk güzel hatunları ben bir giremiyorum sayfa almış başını gitmiş maşallah size,
vave nasılsın canım kızınmı rahatsız çok geçmiş olsun hasta olan bütün bebeişlere geçmiş olsun.
zaman ne çabuk geçiyor kuzucuklar yaşlarına yaklaşıyor geçen sene doğacaklar nasıllar kime benzicekler diye heyecanla beklerken şimdide doğum günlerini nasıl yapıcaz diye konuşuyoruz.
büyüyorla bizden çok şey alarak büyüyorlar çoğumuzda halen uyku yeme problemleri devam ediyor biz üzülüyoruz yıpranıyoruz neyapalım onlar sağlıklı olsun da bunlarda geçecek ben bunun geçici bir süreç olduğuna inanıyorum rabbim kuzularımızın sağlıkla büyümesini bizlere göstersin öperim hepinizi.

Çok sağol canım öyle bi çok örnek var büyüdüklerinde kendi kendilerine yemeye başladıklarında rahatlıycaz heralde
oğlumda emekliyor ve iki elinden tutunca yürüyor bizimki bişeylere uzanmak için tek elini bırakmak istiyo ama bırakınca hemen düşüyor

Kızlar hobitti izleyen var mı ben çok istiyorum ama buradaki sinemaya gelmedi Zonguldak'a gitmem lazım git gel yol 2 saat sinema 3 saat 5 saat olmuycam eşim o kadar saat bakamaz hafta sonu bakıcıya mı bıraksam diyorum sonrada vicdan yapıyorum film için oğlumu bırakıyo olmak rahatsız ediyo

bayanlar kızıma doğumgünü elbisesini sipariş verdim gelecek 3 güne kadar pançonun sitesinden saks mavisi üstü siyah dantel olan bir elbise aldım fotoyu yükleyemedim ama bir ara bakarsanız sevinirim siteye siyah saç bandı alacam siyah rugan ayakkabı iskarpin tarzında olur biter kendim de sak mavisi elbise giymeyi düşünüyorum bakalım o zamana ne kısmet olur

ben de salak demedim ki zaten:)

kızlara giysi çok giysi konusunda kız anneleri şanslı :)

Kendimi adnan hoca gibi hissettim masallah hepinize bende seviyorum..nesemi yerine getirdiniz..

Yeldacim

Kendimi adnan hoca gibi hissettim masallah hepinize bende seviyorum..nesemi yerine getirdiniz..

Yeldacim

bitt kusma konusunda benim kadar şanssız bir anne yoktur doğduğundan beri hep kustu dedik 6 ay olur geçer geçti de 7 aaylıktı yine başladı ne yapıyor biliyor musun kaşığı kaseyi görrüyor öğğğğğğğğ diyor parmakları ağzına sokuyor öğğğğğğğğğ kusuyor 1 kaşık veriyorum öğğğğğğğğ sabah kustu dün akşam kustu fışkıroyor burundan çıkıyor ama takmıyorum artık boşver anam sadece kendimizi üzüyoruz kızım 6 aylıktı ilk defa döndü doğdu kalbinde üfürüm vardı 1 ay araştırma hastanesinde neler çektim yememe problemi pütürlü hala yiyemiyor oturarak yiyemiyor ne yapayım eşek değil ya eninde sonunda yiyecek tak şanslı olduğum konu uyku konusubeni de o teselli ediyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…