Selamlar herkese
Muhabbet çok güzel çok güldüm :)
Bituful süpersin yaratıcı düşüncene espri yeteneğine bayıldım
Pastalar çok ... Be diyeceğimi bulamadım korkunç desem yapanların sanatına haksızlık etmiş olurum :) doğumgününde masada düşünüyorumda bir tanesini foto çekiliyoruz fotoda kp gözleri faltaşı gibi açılmış pastaya bakıyor falan :)) çok eğlenceli
Ruza utkuyu yerim yerim ben maşallah nazar değmesin yakışıklıya
Burçak Bituful Tutku alemsiniz yaa seviyorum sizi öpüyorummmmm
Ruzammm bayılıyorum ben bu çocuğa yanımda olsa o kadar öpüp mıncıklardım ki bir daha bana gelmezdiAvatar fotosu da süper, ce-ee yapıp kaçacakmış gibi
Tam en eski benem, bakın kayıt tarihime diyeceedim kiiii... Ben baktım ne zaman üye olmuşum diye, 9 Ocakmııış! Oğluşumun doğum günüüü! Aynı zamanda eşimle tanışma yıldönümümüz bizim. Ne mübarek günmüş yav
Hadi burcagi bi nebze anlarimda tutkuyu niye öpüyosun ya öpme
yok canım hiç rahatsız olmadı kuzum tahlillerinde de hafif bi Demir eksikliği dışında bi şey çıkmadı Demiri daha sık vericim artık:)))
Bunlar ne ya :))) bu pastalar yenemez kii((
nerden ve nasıl buldun bunları canım alemsin cidden:)))
ruzacım maşallah Allah nazarlardan saklasın çok çok tatlı yaa gerçekten kartpostal gibi yerime kocaman öpüp koklarmısın paşamı sana benziyor di mi
Canım anaokuluna mı başladı hadi hayırlı olsun senin için de ne heyecanlıdır kimbilir:))
Niye beni öpmüyormuş bakalım?? Senin suyun ısındı ama dur bakalım.yakında büyük bi grup kurucam biz bu grubun içinde çooook eğlenirken sen bi köşeden bizi iZlemekle yetineceksin...
Seni iki kere öpeyim o zaman olur mu? Bak aklıma bir şiir geldi:
Seni bir kere öpsem ikinin hatırı kalıyordu
İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük
Bunun devamı da varmış, şimdi bakarken gördüm
Bizimki iki gecedir uyumuyor belki on kere uyanmıştı şimdiye kadar, ben de kalkamıyorum, hırsız gibi kaçtım yanından şimdi :) bir de huzursuz ve pek iştahı da yok. Ayrıca yanağının bir tarafında sebepsiz bir kırmızılık var. Dişe bağlasam mı bilemedim.
Bir de biraz önce rüyamda gördüm, bir bebeğîm daha olmuş ama erkenden çıkmış nasıl çıktıysa böyle 10 cm filan, sanki rahimdeki hali gibi buruşuk buruşuk. Sonra kaybediyorum evin içinde anneme soruyorum nereye koydun diye :S Üstüm açıldı herhalde hayırdır inşaallah :)
Günaydınlar herkese hayırlı cumalar..
ooo purçak burdaymış
Bu kedilerin hepsi şizofren yaa..biri kocaman solucanla oyun oynuyo öbürü ağzında canlı kuş getirip bana veriyo al hediye diye, hayvanın bile manyakları beni buluyo..sabah sabah midem bulandı ya..:95:
Gunaydınlar.. Hayırlı cumalarr
Ferdamm uyku düzenini değiştirmezsen bi gün fatihide koyduğun yerde bulamayacan heee:))
Ruzaaa afıyet olsun canımcımm
Burçakcannnn seni kahvaltıya çağırmıyolarmı
Repuu orda türk arkadaşların varmı? Kimler geliyo bu kadar kalabalık??
Bitıfılll umarım yolladığım kedilerden gereken msjı almışsındır senınle solucan gibi oynar kuş gibi ezerim akıllı ol
tutku bı sabah izin alabilirsen bizim tükkana gelsene sana şöle güzel bı kahvaltı hazırlayayım
25000 liralık maaşımın büyük bi kısmını bunun için raat raat finanse edebilirim
davetımde ciddiyim bu arada