2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

Ehehee evet düsünunce cok komik geldi.masaya kadar gelmesi olay zaten düşunsene gobekli bıyikli bi pasta ustasina resmi gösterip "ben bu pastadan yaptıricemdaaa" diyosun adam merdaneyle kovalamaya basliyomus dadından yenmez

Hadi burcagi bi nebze anlarimda tutkuyu niye öpüyosun ya öpme

Niye beni öpmüyormuş bakalım?? Senin suyun ısındı ama dur bakalım.yakında büyük bi grup kurucam biz bu grubun içinde çooook eğlenirken sen bi köşeden bizi iZlemekle yetineceksin...

Selerm merhaba
Erdem için çok sevindim tahlilleri iyi çıkmış çok şükür emekliyormuşda maşallah hayırlı olsun ısrar etmeme konusunda en iyisini yapıyosun belki şimdi üzülüyorsun geriliyorsun ama uzun vadede kazanan sen olacaksın . Anne sütü alan bebekler daha kolay geçerlermiş ev yemeklerine maşallah erdem hızlı bir geçiş yapmış acıyla daha ne olsun :)) . Sen benden daha iyi bilirsin her çocuğun gelişimi farklı olduğu için besin ihtiyacıda farklıdır erdemin şu an büyümesi yavaş olsada bir iki yıl içinde hızlanacak arayı kapatacaktır. Bu sürede yeterki yemekten soğumasın çünkü bir süre sonra kendi isteğiyle hapur hupur götürecek sende şaşıracaksın . Benim erdemin senin erdemden iştah olarak hiçbir farkı yok hatta daha beter bile olabilir ısrarlarım sonucu bunalttım yavrumu şimdi zorlamamaya çalışıyorum . Dediğin gibi zorlamayınca o da bende mutluyuz. Aslında şanslı anneleriz belkide sürekli acıkıp mızmızlanmadıkları için yormuyorlar bizi, gün içinde gayet mutlular iyi uyuyorlar az masraflılar özel hazırlanmış besin istemiyorlar biz ne yersek aynısından istiyorlar daha napsınlar :)) obezite riskimiz yok bi kere, olacaksa boyu 2 cm kısa olsun ne yazar
Geyiğe doğru gidiyorum galiba toparlayayım hemen gelişimini takma kafana canım , annem de benim için yemiyordun içmiyordun emiyordun sadece diyor yemediğim şey de muhallebi bu arada :) her öğün düzenli yoğurdu meyvesi eti ne gezer , çocukken yoğurt beyaz peynir yediğimi hatırlamıyorum sonradan sevdim çok şükür 170 boyum var babamla annemin ortalamasıyım annemden de uzunum kiloyu karıştırmayalım evlilik doğum bozdu beni ama kilom idealdi hep
Öyle yani canım çok konuştum biliyorum seni rahatlatmaya çalışırken bende rahatladığımı farkettim o yüzden düşen çenemin kusuruna bakma :) erdemle öpüyoruz sizi

Niye beni öpmüyormuş bakalım?? Senin suyun ısındı ama dur bakalım.yakında büyük bi grup kurucam biz bu grubun içinde çooook eğlenirken sen bi köşeden bizi iZlemekle yetineceksin...

Kalabaligi sevmem yerimi ayır VİP den izlerim..uzaktan daha sevimlisin:86:

Seni iki kere öpeyim o zaman olur mu? Bak aklıma bir şiir geldi:
Seni bir kere öpsem ikinin hatırı kalıyordu
İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük

Bunun devamı da varmış, şimdi bakarken gördüm

Bizimki iki gecedir uyumuyor belki on kere uyanmıştı şimdiye kadar, ben de kalkamıyorum, hırsız gibi kaçtım yanından şimdi :) bir de huzursuz ve pek iştahı da yok. Ayrıca yanağının bir tarafında sebepsiz bir kırmızılık var. Dişe bağlasam mı bilemedim.

Bir de biraz önce rüyamda gördüm, bir bebeğîm daha olmuş ama erkenden çıkmış nasıl çıktıysa böyle 10 cm filan, sanki rahimdeki hali gibi buruşuk buruşuk. Sonra kaybediyorum evin içinde anneme soruyorum nereye koydun diye :S Üstüm açıldı herhalde hayırdır inşaallah :)

...sonrasi iyilik guzellik ferdam..

Devamı şöyle oldu; Annende sana bağırarak "bana ne soruyosun nereye koyduysan ordadır!!! çorap çekmecesine falan bak" dedi.

Şiiride beğendim bi ara devamınıda yolla

Bu kedilerin hepsi şizofren yaa..biri kocaman solucanla oyun oynuyo öbürü ağzında canlı kuş getirip bana veriyo al hediye diye, hayvanın bile manyakları beni buluyo..sabah sabah midem bulandı ya..:95:

Bu kedilerin hepsi şizofren yaa..biri kocaman solucanla oyun oynuyo öbürü ağzında canlı kuş getirip bana veriyo al hediye diye, hayvanın bile manyakları beni buluyo..sabah sabah midem bulandı ya..:95:

hahahahaa....
günaydınn sevgili kk ailesi... öperim sizi. kahvaltı yapayım yazcam.

Gunaydınlar.. Hayırlı cumalarr
Ferdamm uyku düzenini değiştirmezsen bi gün fatihide koyduğun yerde bulamayacan heee:))
Ruzaaa afıyet olsun canımcımm
Burçakcannnn seni kahvaltıya çağırmıyolarmı
Repuu orda türk arkadaşların varmı? Kimler geliyo bu kadar kalabalık??

Bitıfılll umarım yolladığım kedilerden gereken msjı almışsındır senınle solucan gibi oynar kuş gibi ezerim akıllı ol

tutku bı sabah izin alabilirsen bizim tükkana gelsene sana şöle güzel bı kahvaltı hazırlayayım
25000 liralık maaşımın büyük bi kısmını bunun için raat raat finanse edebilirim
davetımde ciddiyim bu arada

Saol burçakım. Öyle bi fırsatım olursa 25 bin gelirlı birinin ısmarladığı kahvaltıyı değerlendirmek isterim tabiikide:)))

gunaydin ahali

Selerm tahlilerde birsey cikmamadina sevindimm, dis yok mu hala?

Bana satasan cemkiren ilisen var mi gecmisi okumadim yine operim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…