2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

vajina maketiyle salona inme şekline bayıldım.. kullanacağım bunu...

pastalardan da en çokk good luck rachel yazana bayıldım. çok gerçekçi. bundan yaptırcam.

Fantaziye bak mahallenin delisi vajina falan

Bu kadar dusunmeyin yaaa ben cok onemsemiyorum dogum gunu isini ugrasin sonunda yorulan ben olucam cocuklara da yine ben bakcam yaparim püskevitten bir pasta ortasina bir mum daha ne olsun ugrasmamm öyle organizeyşin falan

Ooo bitifıl senın farklı bişiler yapacagını sezmiştim zaten baksana süper fikirrlerin var.ruza nın beğendiği çok hoşuma gitti.
Ruza sen organizasyoncu falan arama bak bitifılın engin tasarım dünyasından faydalan:))
Vavee bi biskivitli pastaynan olurmu kızz ayıp ayıpp sen den beklemezdim.en hamarat olarak pasta tariflerinle çıkış yapmanı beklerdim.sonuçta oğlunun doğdugu gün seninde anneler günün:))
Ayyy ne guzel benım anneler günüm 10 ocak:)) onuda ayrı mı kutlasak acaba bak burçak köyde sansasyon yaratmak istersen iyi bi fikrim var.:)) kendıne de bi pasta yaptır anneler günüm diye:))
Kendi bebişine hediye almayı düşünen var mı? İlk doğum gunu hediyesi

Burçakım ya bende geceb sene Bugunleri düşünüyorum da içim bi tuaf oluyor ya.burda kayıt tuttuğum bi defter var .açtım eski tarihleri aklımdan geçiriyorum ayy şöyleydim böyleydim zor yürüyordum diye :)) güzel gunlerdi. Hamilelik resimlerimden yüklüycem bende biara.ama hepsi laptop ta ve laptop çalışmıyor şarj olmuyor bozulmuş(

bitıfıl şu halimde güldürdün beni çatlak seni nerden bulursun böyle şeyleri...
doğum günü hüç yapmak istemiyorum eşimin tarafı gelecek onlarla işler karışık off
ben de aile arası bişey düşünüyorum bizim ki 11 ocak ama 12 ocakta kutlarız 11 de kendimize ayırcam
güzel bir restorana gitcez eşim ben ve meleğimiz,12 sinde de kv.kp abi gelir tamam pastaya mum bile dikmicem
olsun bitsin...

sizin gibi memelketimde olsam toplarim ahaliyi yaparim bisiler benim icin 1 saatlik is fekat burda ugrassam kendi capimda egencem :86: ayrica kizin dogum gununu kutladim hevesi aldim 4 yildir oglani da sıkıca bir sarmalarim iste yeter onun su an sagikli bir sekilde var olmasi bizi hergun dusunduren, sukrettiren bir duygu.. dogum gununde de ayni seyeri hisseder bir mum ufleriz hepberaber

Ruzaaaa Allahım hayırlı uzun ömürler versin kuzumaaaa.. Hep mutlu olur inşş çok tatlı maşallah

ruzaa oglusun cok tatli ya masallahkizim icin guzel yorumlariniz icin tesekkurler teyzeleri hayirlisiyla bi dogsun resimlerini koyarim buraya
bituful ne alemsin sen ya gercekten boyle birimisin cok merak ediyorum arkadaslarini gulmekten olduruyorsundur sen
biz malesef dogum gunu yapamiycaz hic kimsemiz yokki burda

Tahmın etmiştim memleketinde olsa yapardı bişiler diye:))o zaman sen topikteki meraklı anneler için pasta yap :))

Tubacımm hakkınızda hayırlısı olsun Ya bende kv kp çok takıkım ama inan dün akşam atv de bi program izledim zahide yetiş var ya orda. Kaynana-gelin-görümce konusunda uzmanlar vardı. Biraz daha empati yapmaya karar verdim:)) sürekli olumsuz yönlerini düşününce herşey daha da zor oluyor. Mesela uzman diyorki o kişi eşinizin annesi ve bebeğin babannesi onları görüp sevmeye hakkı var. Sen kendınle ilgili kararlar verebılırsın ama eşin ve bebekle ilgili görüşmücekler diyemezsin diyor. Günah diyor. Bende artık duymamazlıktan gelıyorum bazı söyledıklerını. Eskıden herşeye cevap verırdım yada veremedim diye kendımı yerdım şuan çok fazla duymamaya çalışıyorum.Mesela onlar burağı severken ben başka şeylerle uğraşıyorum , eger konuşmaya odaklanırsam, bana göndermeler oluyo gibi seziyorum. Akşamki programdan baya etkılendım bakalım neler olacak..sende bi ara paylaş neler oldugunu merak ediyorum:))

sağol canımm..
kızın da oğlunun doğduğu gün gelmesin.. ne kadar güzel olur...
doğum o gün olmazsa ufak bi kutlama yaparsınız yine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…