Piiii hava -5 derece sanırsin bu hatunlarin hepsi dısarda fink atiyo..evdesiniz la yazsaniza iste ne artistlik yapiyonuz
Dun 5 kere giris yaptim bisey yazamadan ciktim hep bisey giriyo araya..evdeyük oglanda sıkıliyo bende sıkılıyorum malesef..esim fuara gitti temizlik yapcam hayat cok şahane..aksam bi film izliyek dedik cok uzunmus oda 2 de bitti
sonra yattim mide agrisi birakmadi uyuyamadim gece uykusuzum..
Repucum bak tembel diyosun ama yemek isinde döktüruyosun eferin kültürumuzu tanit ordakilere:86:
Fly zaten patlicAnin bi faydasi yok cok severim kendilerini bakla hic eve sokmuşlugum yok daha, ama ispanak ilginc geldi..Bende nemden sikayetciyim ama yüksekliginden biliyosun nem fazlaligida hasta ediyor..gece kalkip kalkip bütün evi havalandiriyorum %50 ye düsüyor camlari kapatinca hoop yine %60 oluyo..takigim bu ara bu işlere..
Bizimkinin 2 haftadir kusma derdi var..oksurugude var hafif bilmiyorum reflü falanmi acaba korkuyorum..hergun yatak yorgan yikiyorum bu aralar..bizim yedigimiz hic biseyi yemiyo..dun yogurt yemisti kv agzina yarim cay kasigi pilav verdi hepsini kustu
kuru gidalari yiyemiyoruz hala lapa herseyimiz..oyle sofrada biz yiyelim onada tattiralim sekli hic yok, elden hicbisey yemiyo..titizmidir nedir
hep sıkınti yemek yememiz..odum patliyo cikarcak diye..gerci dunden beri uykudan once bisey vermiyorum o iyi geldi biraz..uyurken hazmetmiyodu çünkü..