birileri hamilelik günlerini mi özlemiş...Burçakım ya bende geceb sene Bugunleri düşünüyorum da içim bi tuaf oluyor ya.burda kayıt tuttuğum bi defter var .açtım eski tarihleri aklımdan geçiriyorum ayy şöyleydim böyleydim zor yürüyordum diye :)) güzel gunlerdi. Hamilelik resimlerimden yüklüycem bende biara.ama hepsi laptop ta ve laptop çalışmıyor şarj olmuyor bozulmuş(
canım sen onlara yapmıyosun ki doğum günü.. oğlun için yapıyorsun. bence o gün için unut bazı şeyleri. sonuçta ilk doğum günü. ne yaşadığınızı bilmiyorum tabi, yine de sen bilirsin..bitıfıl şu halimde güldürdün beni çatlak seni nerden bulursun böyle şeyleri...
doğum günü hüç yapmak istemiyorum eşimin tarafı gelecek onlarla işler karışık off
ben de aile arası bişey düşünüyorum bizim ki 11 ocak ama 12 ocakta kutlarız 11 de kendimize ayırcam
güzel bir restorana gitcez eşim ben ve meleğimiz,12 sinde de kv.kp abi gelir tamam pastaya mum bile dikmicem
olsun bitsin...
Canim henuz gelmdi ama sabah birakirken cok mutluydu :)
oglumun ki 28 aralik aaa ocak annesi degilmis demeyin sakincunku oglum 12 gun onceden dogdu kizinkide 10 ocak oda erken gelmezse ruzam belki dedigin gibi oda aralikta geli verir
ruzaa oglusun cok tatli ya masallahkizim icin guzel yorumlariniz icin tesekkurler teyzeleri hayirlisiyla bi dogsun resimlerini koyarim buraya
bituful ne alemsin sen yagercekten boyle birimisin cok merak ediyorum arkadaslarini gulmekten olduruyorsundur sen
biz malesef dogum gunu yapamiycaz hic kimsemiz yokki burda
Olsun bu topik aralık- ocak anneleri topiği zaten:)) Allah kurtarsın inşş
Bide şubat başı anneleri
Bilmiyomki ben hep burdaydım senden eskiyim unutma31 ocak olcaktı 2 şubatta doğdu varmı dicen:86: şubattakiler facebooka gitmiş hele bide gizli gizli watssuptan konuşanlar varki onlar çok ayıp ediyolar
Keske hep ziyaretci olarak kalsaydin tutku:86:
amin insallah.Olsun bu topik aralık- ocak anneleri topiği zaten:)) Allah kurtarsın inşş
Yok bea resmiyim coğu zaman hatta nemrutun tekiyim iste özellikle ..öyle kimseyi öldurmedim daha cok cok ağızlarindan su püskürtüp sandalyeden düşürmuslügüm var:86:
yok canım hiç rahatsız olmadı kuzum tahlillerinde de hafif bi Demir eksikliği dışında bi şey çıkmadı Demiri daha sık vericim artık:)))Bunlar ağızlarının tadını biliyorlar valla, ben neyi sevip yiyorsam bizimki de öyle; bugün çorba yemiycem diye tutturdu akşam, makarna verdim ööyle ağzını açıyorGeçen gün de ayıptır söylemesi pizza yiyorduk dışarda, çocuk bana da ver diye ağlayıp sızlanıyor sürekli. Resmen bir dilim yemiştir. Ben de üstüne yoğurt meyve vermeye çalışıyorum, yer mi yemez tabi. Ben artık akşamları sofrada onun yiyebileceği ne varsa ondan veriyorum canım. Acı vermiyorum ama sakıncası olacağını sanmıyorum; belki midesini ağrıtır ama huzursuzluğu olursa sen fark edersin zaten. Belki de seninkinin damak tadı erken oluştu ondan yemiyordur her şeyi. İnşaallah tahlili de normal çıkar.
Bunlar ne ya :))) bu pastalar yenemez kiiAhahaaa pastayada karar verdim bi bakin
Yalniz +18 mideniz bulanmasin:)))) ugrasamam sonra sizle
Cake Wrecks - Home - You Want Vagina Cakes? I'LL GIVE YOU VAGINA.CAKES.
ruzacım maşallah Allah nazarlardan saklasın çok çok tatlı yaa gerçekten kartpostal gibi yerime kocaman öpüp koklarmısın paşamı sana benziyor di miEki Görüntüle 884310 Eki Görüntüle 884311 Eki Görüntüle 884312
al teyzesi ye... telefonda yok o fotolar.
Canım anaokuluna mı başladı hadi hayırlı olsun senin için de ne heyecanlıdır kimbilir:))Canim henuz gelmdi ama sabah birakirken cok mutluydu :)