2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Purçak o kadder meyışla tükkanami cagirıyon kızi al elit bi mekana götür..gecen bana gel yemek ısmarliyim demistin kesin tavuk döner+ayran 2 tl lik seyden ısmarlarlıcaktin demiii çakalll..bide üstüne ben öğrenciyim diyip 1 tl ye kapatirsin kesin..

Tutkuuuu o iskender ve kestane şekeri yemekten tombiklesmis dudaklarından tek kelime dahi duymak istemiyorum.

İnsanın dudağı iskender yada kestane yiyince şişmez.doğuştan gelen bi güzellik benimki:)) nasıl desem sana böylee mmmm bilemedimki kendiml nasıl tarif etsem kenar mahallenin gülüyüm işte:)) kollarım kalınlaşmış biraz o kadar:))
Bugun içimde değişik duygular var.ne olduğunu bende bilmiyorum. Boklu böceğimi özledimmmmmm(((

Selermcim sizin diş doğumgününde gelecek bence:)) hem diş partisi hem doğum günü yaparsınız işte ne güZel:))) artık çıkmazsa da dişçi arkadaşlarından bi protez hediye gelir:)

Cocugu benzetcek daha kötü sıfat bulamadinmi len

Bende özlüyorum kapidan cikar cikmaz, boyle kafami arabanin camina yaslayip tribe giriyorum

gunaydin bayanlar ve baymayanlar 37: bu espriden sonra ilk gruba girdim heralde )

tutku turk arkadaslarim var onlar kahvaltiya ya da oglen kisir makarna salatasi vs yemege geliyo, bu aksam yemegine gelenler esimin arkadaslari ve onlarin esleri. tabi benim de arkadasim oldular simdi :)

dun aksam 1 tane hint usulu korili et yemegi yaptim 4 cesit de turk yemegi. tahmin edin hangisi bitti bi dahaki gelislerinde hepsini turk usulu yapicam

yok yok kestane sekeri yapiyor bisiler yüzüme nur geldi mesela benim baskasinin dudagini deil ancak gobegini sisirir :86:

Bitifil ozel konusmslarimizi nie desifre edion halbukim bn saga o cok sevdgn ahtapottan ismarlicektm

Devamı şöyle oldu; Annende sana bağırarak "bana ne soruyosun nereye koyduysan ordadır!!! çorap çekmecesine falan bak" dedi.

Şiiride beğendim bi ara devamınıda yolla

Öyle rüyanın devamı böyle olmalı doğru diyosun Şiirin devamı +18, hiç çaktırmıyor di mi başından, Cemal Süreya amcam yazmış.
Ya ben de bir kere yemekhaneden çıkıyordum, bizim okulda bir sürü kediler vardır, ay cici kedi sevimki kedi diye tam birini sevmeye gidiyordum kiiii, almış ağzına koca fareyi kan çanağına döndürmüş kendi ağzını burnunu az daha yediklerimin hepsi gidiyordu bir süre kedilerden uzak durdum böğğğğğğ

Valla bazen korkuyorum zaten, bir uyanıyorum yatakta Fatih arıyorum Zabaha kadar doğru dürüst uyumadık zati, herhalde rahat yirmi kere filan uyanmıştır. Galiba dişi çıkacak yavrumun, arada uyurken ıh ıh edip duruyor. Yatırmadan evvel fitil yapmıştım ağrısı var mı yok mu anlamak için, o da işe yaramadı Bu gece biraz anason demleyip vericem, belki o biraz rahatlatır.

herkese selam. koşturmacadan unuttum forumumu, giremiyorum ama şimdi acil bir yardıma ihtiyacım var.
Bir arkadaşım geçen hafta hamile olduğunu öğrendi bhcg değeri 5000 çıkmış. doktora gittiler kese görünmüş güzel oturmuş demiş doktor. ama şimdi 3 gündür az az leke şeklinde kanaması başladı. tekrar test yaptılar bu sefer 10000 çıkmış bhcg. yani ir hafta arayla 5000 ve 10000. gerektiği gibi artmamış. doktora gidecekler ama tabi ark. çok üzgün morali bozuk. sizce bebişi kaybetmiş olabilir miyiz? yoksa sadece kanamadan dolayı mı artamıyo bhcg

teşekkürler şimdiden

anladığım bir konu değil. yardımcı olamayacağım. ama umarım bebeğini kaybetmez.. geçmiş olsun.

ayyy ne biçim kedilermiş onlar öylee.... :83: :120: zaten huylanırım kedilerden.. bir de öyle görsem..

paşamın nesi var acaba.. :26: yavrum bi yeri mi ağrıyo da öyle yapıyor.. diş sıkıntısı da olabilir. azılar çok zor çıkıyormuş..

repumm geçmiş olsun diyelimm... bir dahakine acılı bi kuru fasulye yap bir de pilav tamam...

onu da yaptim hatta en az yenen kurufasulye oldu(barbunya) benim bayila bayila yedigimi tatmaya korkuyolar

gelen misafirlerde iki de bebek vardi biri oglumla yasit(ayit) biri 2 ay buyuk. ikisi de yuruyolar benim oglan peslerinde bes alti adim atiyo dusuyo garibim emekleyerek yakalamaya calisiyodu.
ayni ayda dogan kiz da oglumu tutup tutup isirmaya calisiyo, dovuyo. bizimki anca aglasin. cok saf yetistirmisim bunu ben ya

Ben de bir şey diyemeyeceğim, inşallah sağlığı yerindedir arkadaşının ve bebişinin.

Off bilmiyom Ruzacım yine saat 3 oldu, zor kalktım yanından, şimdi yine uyandı

Yavrum yaa iyi niyetli annesi ne yapsın Ya elbette sürekli koruyamayacağız ve öbürü de bebek ama böyle başka bebek ısırıp vurursa da sinir olurum hee Küçük hem de kızamazsın da... Bu arada "ayıt"ı tuttum

Yine ben ve esrarengiz ziyaretçi... Selam ziyaretçi

koynumda yatira yatira pisirik yaptim heralde

ben boyle kelimeler uydururum arada bir el atta tdkya kaydettirelim benim kelimeleri senin tanidiklarin vardir

ailecek hasta olduk bu kez de yaaa hamd olsun...
kızlar ilaç kullanabilir miyim ben emzirme şeysinden dolayı bilemedim
doktora da gidesim hiç yok

bizim topikte öldü beeee
bi repu gelmiş sabahtan beri gece kuşu ferdamm öpüyorum seni de

Çok üzgünüm bir kaç gün önce yasak olduğunu bilmeden, yeni temsilcisi olduğum bir kozmetik firmasının reklamını yaptım ve cezalandırılarak bir kaç gün siteye erişimim engellendi. Bilmeden ve istemeden sebep olduğum bu durum için siz güzel anneler ve kk yönetiminden özür dilerim.

Haftasonu pek ıssız oluyor topik
Ankarada lapa lapa kar yağıyor kışın ilk karı yerler tuttu baya yarına kalırsa erdemi çıkarıp göstereceğim :)
İyi haftasonlarınız olsun hanımlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…