Aaa polemige bile girmistik ama cikaramadin heralde nessseee...
eneeee okudu gitti beeben yazincaya kadar herkes kayboluyor
Aleynaa sen soyle askim naber :86:
Repucum çok geçmiş olsun canım bence doktora gidin ya bi sırtını falan dinler gerekirse ilaç başlarcok tesekkurler canislarim. oglusum oksuruyo burnu akiyo balgami var. doktora goturmuyorum. yarin bi gotursem mi acaba?:44:
Çok geçmiş olsun canımgünaydınlar gece hiç uyumadık.kızım uykusunda ağlayarak uyandı.burnu akıyo hafif öksürük var.anlamadım ne oldu dişi mi çıkıyo acaba.çok huzursuz.süt sağıp bıraktım bişeyde yemiyo.aklım evde kaldı valla
ruzacım güle güle giysin kuzuş çok güzelmiş:))oğluşumun montu geldi..çift taraflı imiş. içi de yeşil. kirlenirse ters yüz edip giydirebilirim..
Eki Görüntüle 881922 Eki Görüntüle 881924 Eki Görüntüle 881926
Çok geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşirçok kötüyüm çook...
kendime gelemedim kaç gündür çok büyük korkunç olaylar atlattık Allahın izniyle,
oğlum çok hasta devamlı kusuyor ve ateşş ateşşş....
sanırım bir dönemden geçiyorum hayırlısı olur inşallah,
geçmişi tabiki okuyamadım ama inşallah geleceği okurum,düzelsin artık bebeğim
toparlanmamız lazım ailecek offf hayat çok zor burçak...
öptüm herkesi
Hoşgeldin canım :)Ben geldim internet sorununu hallettik artık daha aktif girebilirim
oğlum dün emeklemeye başladı :))) çok mutlu oldum yaa
bide hala diş yok bizimki çıkmayacak galiba(
bu aralar çok iştahsız (aslında doğduğundan beri böyle) hiç bişey yemek istemiyor ben de artık zorlamıyorum çünkü yemek yedirmek için zorladığımda öyle bir hayal kırıklığı ile bakıyoki içim acıyo sanki anne bana bunu neden yapıyorsun diyo(( zorlamayınca o daha mutlu ben de daha az geriliyorum.
epey sayfa olmuş bakabilirsem geçmişe bakıcam
Bütün anneleri ve bebekleri kocaman öpüyorum
sağol canım, kayınvalidenler çok ayıp etmiş, olacak iş mi yani hoşgeldiniz dememekHe hee doğru diyosun vallaBende düzen müzen kalmadı, hep benim adamın yüzünden, gecenin körüne kadar oturuyor, ben de azıcık uyuyayım nasıl olsa birazdan kalkarım diyorum sonra horrrr!!! İlacı da bence balgamı hırıltısı yoksa çok keyifsiz değilse verme canım. Bu arada ellerine sağlık, biri beni dürtüklese de ben de yapsam
K.valide k.peder konusuna gelince, bu kadarla kalıyorlarsa boşver, gül geç. Kafaya taktığına değmez. Oluyor işte tuhaf tuhaf huyları...
Annemler geldi iki gün önce, gece beraber geldik bizim eve. Sabahına da kayınvalidelere bir tanıdıkları kahvaltıya gelmiş, onu görmek için kocişle üst kata çıktık. Laf arasında annemlerin geldiğini söyledim. Yazın gerilmişti araları, o zamandan beri hiç görüşmediler. Ama kayınailem tamamen haksız, üstelik yapmadıkları düşünmedikleri şeylerle suçladılar bizimkileri. Belki biraz mahcubiyet olmuştur, fikirleri değişmiştir diye düşündüm. Ama inip de bir hoşgeldiniz demediler. Annemler de onları görmeden evlerine döndü bugün. Ben çoğu şeyi içime gömdüm yazdan sonra, arada bebek var, kocamın ana baba hakkı var huzursuz olmasın diye. Kocamın tavırları yüzünden resmen ben arkadan iş çevirici ikiyüzlü muamelesi gördüm sanki ben ona yaptırmışım bazı şeyleri gibi, yine de içime attım. Ama şimdi hepten sinir oldum. İnşallah konusunu açarlar da söyleyeceğimi söylerim. Üstelik bizim adam yine yurtdışına çıkacak bu hafta, yani onlarla beraberiz. Yine bir kıyamet kopacak herhalde. İnsanı zorla kendilerinden soğutuyorlar.
Çok geçmiş olsun Repucum ya, kan görünce çok fena oluyor insan yavrum korktu hem de belki de ondan o kadar ağladı. İnşallah bir şeyciği kalmaz çabucak geçer.
Ruzacim sana da çok selam utkusa geçmiş olsun ya hastalık zor.
Ben hic devam sutu vermiyorum ya damlaya. Saçma mi. Ne kadar emdigini de bilmiyorum. İlla herkes veriyo mu.
Kizlar bu da benim yavrus
rapu geecmis olsun bizimkide hasta burnu cesme gibi akiyor silincede agliyor
selammmm :)
naber hatunlar
ben bugun oglumu hastaneye goturdum kan tahlili yaptırdım bileğiyle
elinden röntgen cekildi (dr sızdende ıstedımı el bilek rontgenı)
kemıklerının gelışımıne bakılıcakmış, ıdrar verdık yarın oglenden sonra sonuclarını alıp dr goturcez..
bıngıldagı cok acık hıc kapanmamış dedı kasıklı vıtamınler varmış ılk defa duydum onlardan kullan dedı
yazdı ama eşim daha getırmedı bilmiyorum nasıl bişey :26:
üstten iki diş gelmiş patladı patlıcaak bu demek oluyoki daha cok ısırıcak emerken vay halime
sizden naber sekerler paris hamişlik nasıl gidiyor 2,3 ay icinde bende istiyorum bitane daha ileriyi düsünüyorum
sonra vazgecıyorum hayırlısı bakalım olur inş
bittt ferda add kagan repu ruza selerm ve aklıma gelmeyen digerleriiii optummmmm hepinizi
repu cnm sana gecmıs olsun dıcektım ondan alıntı yapmıştım,ama beceremedım
gecmıs olsun tekrardan senın söledıgın şeyı hayal edınce bıle içim fena oldukarşılaşmak daha zordur..
Hobilerim : kitap okumak , sinemaya gitmek, sevdiklerimi kızdırmak:86:
bugun düzeldi biraz, kötüye giderse götürücem canım sağolasın.Günaydınnn
Repu geçmiş olsun balgam ve öksürük varsa götür istersen çünkü korkutmak istemem ama bebeklerde akciğerlere inebiliyormuş dün bir hekimin yazısında okudum sen önlemini al canım
güle güle kullanın. çok tatlı yalnız anlamadım, 2 mont mu var burda :26: 3 resim de farklı birbirinden :26:oğluşumun montu geldi..çift taraflı imiş. içi de yeşil. kirlenirse ters yüz edip giydirebilirim..
Eki Görüntüle 881922 Eki Görüntüle 881924 Eki Görüntüle 881926
geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun.çok kötüyüm çook...
kendime gelemedim kaç gündür çok büyük korkunç olaylar atlattık Allahın izniyle,
oğlum çok hasta devamlı kusuyor ve ateşş ateşşş....
sanırım bir dönemden geçiyorum hayırlısı olur inşallah,
geçmişi tabiki okuyamadım ama inşallah geleceği okurum,düzelsin artık bebeğim
toparlanmamız lazım ailecek offf hayat çok zor burçak...
öptüm herkesi
burcak gozun aydin ailenle barismana cok sevindimEki Görüntüle 883147 bakin teyzeleri buda benim kizim
burçağımmm... çok sevindim barışmanıza..biz barıştık bugun annemlerlebabam da çok şükür ii,doktoruyla da konuştum fazla tutmam yakında taburcu ederız dedı..
bu arada bizim ailede ilişkilerın dinamiği bıraz farklı yanı normalın aksıne durumlar yasanıyor,kvlerle annemlerın arası cok iidünürler olarak saf bı aşk yaşıolar,bıraraya gelınce muhabbet gırla gıdıyor espriler havada uçuşuyor,buna istinaden onları da istanbula gotursem mi diye düşünmüştüm aslında.. annemelr ortamda farklı insanlar olunca hele de bunlar sevdiği insanlar olunca çok daha olumlu oluyorlar çünkü,bıraz da geyıktı tabı,o kdr gerıldım ki tüm köyü de götürebılırdım peşimden yoksa hepiniz çok haklısınız kımseye gereğinden fazla bişe anlatılmamalı ,herkese hakketten sınırlı ve yeterlı değer verılmelı bi de laf aramızda goturmedım onları ben eşimle gittim ,onlar evde asli görevlerini yapıp nehıre baktılar
1 mont var canım. çift taraflı imiş mont.ilk resimde ışıktan dolayı renk farklı çıkmış.ilk resimle ikincisi aynı.oğlum bugun çok az oksurdu, o da uykusunda. iyiye gidiyo gibi, şimdi randevu alsam 1 hafta sonraya
Hoşgeldin canım :)
oğlunun emeklemesi hayırlı olsun :)) dişi de yakındır. her bebek bir olmuyo işte.
sağol canım, kayınvalidenler çok ayıp etmiş, olacak iş mi yani hoşgeldiniz dememekterbiyesizlik.
ben işteyken eşim veriyor, kahvaltısına falan ekliyorum onun dışında vermiyorum canım.
sağol pariscim, geçmiş olsun seninkine de :2:
canım geçmiş olsun. hiç duymadım ben de el tahlili zaten, burda ne bıngıldağa bakan var ne bişeye
sağol canım, çok fenaydı ama iyi şimdi, iz falan kalmadı. senin de ailenle arayı düzeltmene çok sevindim, babana da geçmiş olsun inşallah.
beni sevdiğini öğrenmiş olduk yanii :26:
bugun düzeldi biraz, kötüye giderse götürücem canım sağolasın.
güle güle kullanın. çok tatlı yalnız anlamadım, 2 mont mu var burda :26: 3 resim de farklı birbirinden :26:
geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun.
sonunda ben de uzun bi alıntı yaptım oh
oyyy.....burcak gozun aydin ailenle barismana cok sevindimEki Görüntüle 883147 bakin teyzeleri buda benim kizim
ferdacım yaşadıkların herkesin kaldırabileceği şeyler değil ama bosver.. biz bile anladık senin kalbinin güzelliğini.. göremeyenler utansın.. ailen de anlayışla karşılayacaktır durumlarını. siz eşinle iyi olun yeter. aileler için en önemlisi o..fatihimi öperim güzel gözlerinden...
bu arada geçen doktor oğluma çok hassas teni var egzama riski taşıyor falan dedi, sinir oldum.Allah korusun. en ufak şeyden kızarıyor, morarıyor.
ela hoşgeldin yavrumm.. nirelerdesin sen kız..çok boşladın bizi. oğluşa geçmiş olsun. ben de ilk defa duydum röntgen olayını.
perşembe götürcem ben de kan alınmadı sarılıktan bu yana, bi bakılsın bakalım.. gerçi hala üst solunum yollarında sıkıntı var. öksürük tıksırık.. kan almaz herhalde öyleyken..
Ruza cok guzelmis gule gule giysin..
Ferdamm anladim bebegim ince konular eştikçe insanin cani sıkılıyo o yuzden kurcalamayalim..canını sıkan bisey olursa haber ver 5 dk mesafedeyim aatliyim üstlerine:86: kimse sahipsiz sanmasin adinı ferdam koydumu..
biz barıştık bugun annemlerlebabam da çok şükür ii,doktoruyla da konuştum fazla tutmam yakında taburcu ederız dedı..
bu arada bizim ailede ilişkilerın dinamiği bıraz farklı yanı normalın aksıne durumlar yasanıyor,kvlerle annemlerın arası cok iidünürler olarak saf bı aşk yaşıolar,bıraraya gelınce muhabbet gırla gıdıyor espriler havada uçuşuyor,buna istinaden onları da istanbula gotursem mi diye düşünmüştüm aslında.. annemelr ortamda farklı insanlar olunca hele de bunlar sevdiği insanlar olunca çok daha olumlu oluyorlar çünkü,bıraz da geyıktı tabı,o kdr gerıldım ki tüm köyü de götürebılırdım peşimden yoksa hepiniz çok haklısınız kımseye gereğinden fazla bişe anlatılmamalı ,herkese hakketten sınırlı ve yeterlı değer verılmelı bi de laf aramızda goturmedım onları ben eşimle gittim ,onlar evde asli görevlerini yapıp nehıre baktılar
burcak gozun aydin ailenle barismana cok sevindimEki Görüntüle 883147 bakin teyzeleri buda benim kizim
ben de uzun zamandır ayakları çıkan ayaklı bi mont arıyodum sonunda buldum :))Kizlar ne zamandır okuyorum bu türlü yazamadım hepinizi olmasada çoğunuzu öpüyorum. Puhaha. ..
Ferdacim canım benim üzülme sen sakin oldukça allah daha cok sabır veriyor inan bana.
Tugbacim geçmiş olsun inşallah tekrar ateşlenmez minigin. Sen de ne yasiyorsan çabuk atlatirsin inşallah.
Ruza mont güzelmiş. Bende ayninin kapsonlu ve ayakları da olan bişey arıyorum tulum mont tarzı gordunmu hic biyerde.
Burcak aile can dır yaw. Sevindim adına...
Asya asyacik nerdesin yahuuu. Motilium nasıl etki yaptı değişen birşey oldumu meraklardayim.
Ve bituful ve paris ve eylem ve repu ve aleyna ve baltasar ve fly ve ve ve unuttuklarim yok sanırım hepinize selam olsun.
canım Allah çözümsüz dert vermesin geri kalan herseyde bi hayır vardır hiç merak etme sen umarım çabucak hayırlısıyla geçer giderteşekkür ederim kızlar çok sağolun...
kağanım yanlış teşhis antibiyotik kullandık 3 gün sonra başka doktora götürdük
iltihap yok dedi yani baştann ilaç teşhiş kan falan çocuğum harap oldu doktor ellerinde,
şimdi çok daha çok iyi şükür,
diğer olay da çok daha özelll ve korkunç hala kendimize gelemedik eşimle şoklardayız,
biraz kendime geleyim anlatacağım canlarım,
gelince hepsi üstüste çok ağır oldu çokk,
sizler iyisiniz umarım burçakk çok sevindim hadi gözünaydın,
Paris maşallah çok güzel bi kız bu yaaburcak gozun aydin ailenle barismana cok sevindimEki Görüntüle 883147 bakin teyzeleri buda benim kizim
Bu gün kontrole gittik kilomuz 7700 kafasıda küçükmüş(43,5cm) boyu 73,5 cm 2 gün sonra 11 aylık olucaz ev için tartı verdi doktorumuz her hafta tartıcaz bıngıldağı da çok genişmiş kapanmaya başlamamış ama her çocuğun gelişimi farklıymış çok da önemli değilmiş diş belirtisi de yokmuş( bence de yok) yine bi sürü kan tahlili yaptık yarın sonuçlar çıkacak kan alınırken epey ağladı paşam işin içinde olduğum halde içim gitti ya neyse hersey onun iyiliği için
bu arada hala yemek için zorlamıyorum hep aç yatıyo ama çok iyi uyuyo su gelişme geriliği olmasa yedirmeye hiç uğraşmıycam yemeyince çok mutlu bide dün açı biber salçalı ( kendim için yapıyorum eşim bile yiyemiyor ) bulgur pilavı yedi2 kaşık hem de kendi isteğiyle bide yere düşürdüğüm yarım limonu yalayıp durdu benim gibi acı ekşi ve tuzlu sevecek galiba başka acı yediren var mı ben artık ne yiyorsa onu veriyorum kızartma acılı tuzlu salçalı ne yaptıysam tadına baktırıyorum yerse yediriyorum her gün ona özel yemekte yapıyorum ama oğlum o yemeklerin tadına bile bakmıyo artık
Bu gün kontrole gittik kilomuz 7700 kafasıda küçükmüş(43,5cm) boyu 73,5 cm 2 gün sonra 11 aylık olucaz ev için tartı verdi doktorumuz her hafta tartıcaz bıngıldağı da çok genişmiş kapanmaya başlamamış ama her çocuğun gelişimi farklıymış çok da önemli değilmiş diş belirtisi de yokmuş( bence de yok) yine bi sürü kan tahlili yaptık yarın sonuçlar çıkacak kan alınırken epey ağladı paşam işin içinde olduğum halde içim gitti ya neyse hersey onun iyiliği için
bu arada hala yemek için zorlamıyorum hep aç yatıyo ama çok iyi uyuyo su gelişme geriliği olmasa yedirmeye hiç uğraşmıycam yemeyince çok mutlu bide dün açı biber salçalı ( kendim için yapıyorum eşim bile yiyemiyor ) bulgur pilavı yedi2 kaşık hem de kendi isteğiyle bide yere düşürdüğüm yarım limonu yalayıp durdu benim gibi acı ekşi ve tuzlu sevecek galiba başka acı yediren var mı ben artık ne yiyorsa onu veriyorum kızartma acılı tuzlu salçalı ne yaptıysam tadına baktırıyorum yerse yediriyorum her gün ona özel yemekte yapıyorum ama oğlum o yemeklerin tadına bile bakmıyo artık