2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Aaa polemige bile girmistik ama cikaramadin heralde nessseee...

bu arada bituful hanım cidden ben yokken forumda çok ciddiymişsiniz,cidden sizi cıvıklaştıran benmişim,yukardakı vaveye yazdığınız cevabı okudum da heryerınden fen akıyor

ruzamm montunuz ciciniz hayırlı olsun ,kuzu güle güle giysin

tubik çok üzüldüm ya ,çok gecmış olsun kagana.. allah yardımıcınız olsun..

Burçakçım babana çok geçmiş olsun canım
Barışmanıza çok sevindim eninde sonunda barışırdınız da her şerde bi hayır vardır derler ya babanın Hastalığı da öyle olmuş :))
cok tesekkurler canislarim. oglusum oksuruyo burnu akiyo balgami var. doktora goturmuyorum. yarin bi gotursem mi acaba?:44:
Repucum çok geçmiş olsun canım bence doktora gidin ya bi sırtını falan dinler gerekirse ilaç başlar
Çok geçmiş olsun canım
oğluşumun montu geldi.. çift taraflı imiş. içi de yeşil. kirlenirse ters yüz edip giydirebilirim..
Eki Görüntüle 881922 Eki Görüntüle 881924 Eki Görüntüle 881926
ruzacım güle güle giysin kuzuş çok güzelmiş:))

Çok geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşir

oğlum bugun çok az oksurdu, o da uykusunda. iyiye gidiyo gibi, şimdi randevu alsam 1 hafta sonraya

Hoşgeldin canım :)
oğlunun emeklemesi hayırlı olsun :)) dişi de yakındır. her bebek bir olmuyo işte.

sağol canım, kayınvalidenler çok ayıp etmiş, olacak iş mi yani hoşgeldiniz dememek terbiyesizlik.

Ruzacim sana da çok selam utkusa geçmiş olsun ya hastalık zor.
Ben hic devam sutu vermiyorum ya damlaya. Saçma mi. Ne kadar emdigini de bilmiyorum. İlla herkes veriyo mu.
Kizlar bu da benim yavrus

ben işteyken eşim veriyor, kahvaltısına falan ekliyorum onun dışında vermiyorum canım.

rapu geecmis olsun bizimkide hasta burnu cesme gibi akiyor silincede agliyor

sağol pariscim, geçmiş olsun seninkine de :2:

canım geçmiş olsun. hiç duymadım ben de el tahlili zaten, burda ne bıngıldağa bakan var ne bişeye

repu cnm sana gecmıs olsun dıcektım ondan alıntı yapmıştım,ama beceremedım
gecmıs olsun tekrardan senın söledıgın şeyı hayal edınce bıle içim fena oldu karşılaşmak daha zordur..

sağol canım, çok fenaydı ama iyi şimdi, iz falan kalmadı. senin de ailenle arayı düzeltmene çok sevindim, babana da geçmiş olsun inşallah.

Hobilerim : kitap okumak , sinemaya gitmek, sevdiklerimi kızdırmak:86:

beni sevdiğini öğrenmiş olduk yanii :26:
Günaydınnn
Repu geçmiş olsun balgam ve öksürük varsa götür istersen çünkü korkutmak istemem ama bebeklerde akciğerlere inebiliyormuş dün bir hekimin yazısında okudum sen önlemini al canım
bugun düzeldi biraz, kötüye giderse götürücem canım sağolasın.

oğluşumun montu geldi.. çift taraflı imiş. içi de yeşil. kirlenirse ters yüz edip giydirebilirim..
Eki Görüntüle 881922 Eki Görüntüle 881924 Eki Görüntüle 881926
güle güle kullanın. çok tatlı yalnız anlamadım, 2 mont mu var burda :26: 3 resim de farklı birbirinden :26:

geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun.

sonunda ben de uzun bi alıntı yaptım oh

teşekkür ederim kızlar çok sağolun...
kağanım yanlış teşhis antibiyotik kullandık 3 gün sonra başka doktora götürdük
iltihap yok dedi yani baştann ilaç teşhiş kan falan çocuğum harap oldu doktor ellerinde,
şimdi çok daha çok iyi şükür,
diğer olay da çok daha özelll ve korkunç hala kendimize gelemedik eşimle şoklardayız,
biraz kendime geleyim anlatacağım canlarım,
gelince hepsi üstüste çok ağır oldu çokk,
sizler iyisiniz umarım burçakk çok sevindim hadi gözünaydın,

Son düzenleme:
burçağımmm... çok sevindim barışmanıza.. Geçmiş olsun babana da. her şerde bir hayır varmış..
1 mont var canım. çift taraflı imiş mont.ilk resimde ışıktan dolayı renk farklı çıkmış.ilk resimle ikincisi aynı.
burcak gozun aydin ailenle barismana cok sevindimEki Görüntüle 883147 bakin teyzeleri buda benim kizim
oyyy..... çok tatlıymışş... ne güzel bi foto... tam yüzünü de göstermiş. maşallah..

Canım benim çok sağol, sen de öylesin benim için. Paşamı öperim, inşallah çabucak iyileşir. Tenleri de henüz çok hassas, onun da etkisi vardır; zamanla dünya şartlarına alışır merak etme Bu arada montu da çok güzelmiş Utku beyin. Görünce acaba ben de mi böyle alsam dedim, çünkü bizimkinin montu belin altında bitiyor, azıcık uzun olsa daha mı iyi olur diye düşündüm. Bu arada montu geçen baharda da rahat rahat giyiyordu, bayağı büyükmüş demek ki

Canım bitufulum sağolasın iyi kalpli arkadaşım iyi ki varsın...

Ohh iyi olmuş hadi geçmiş olsun, ortam düzelmiş senin de için rahatlamıştır. Ne güzel valla nazar değmesin maaşallah, ben de bizimkilerin inadıyla uğraşıyorum bak

burcak gozun aydin ailenle barismana cok sevindimEki Görüntüle 883147 bakin teyzeleri buda benim kizim

Canııım ne güzel maşallah ya bayılıyorum bu fotolara, ilk böyle görmek çok güzel bir duygu, daha karnındayken yüzünü görmek muhteşem... Allah sağlıkla mutlulukla tamamına erdirir inşallah.

Tuğbaaaa ne oldu? Kağana çok geçmiş olsun canım, öperim yavruşu. Her ne yaşadıysan umarım çözümsüz şeyler değildir, kolay atlatırsın. Merakta bırakma bizi...

Ankaradan güneşli ama buzzz gibi bir günden merhaba

Burçak tatlıya bağlanmasına çok sevindim

Ruzacım güle güle kullan utkucuk bizim evde 2 tane 1 yaşa göre mont var ama giydiremiyorum sıkıntı bende heralde kalın giydiriyorum( 3 kat :) ) sonra mont dar geliyo kapanmıyo put gibi duruyo erdem :) fazlamı giydiriyorum

Tuğba çok geçmiş olsun yavruna her ne yaşıyorsan allah yardımcın olsun çabucak atlatırsınız inşallah

Paris kızın çok tatlı şimdiden maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ferda üzülme haksızlık yapan herkes bir gün karşılığını kat be kat fazlasıyla öder kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz sen eşinle çocuğunla yuvanda mutlu ol yeterki o güç sevgi insanın herşeyin üstesinden gelmesine yardımcı oluyor

Doğumgünü için benimde aklımda çok şey var ama istanbulda yapacağımız için hazırlıklar nasıl olacak bilemiyorum süs fotolu magnet istiyorum kurabiyelerde güzel kararsızım şu an elim kolum bağlı . aralığın son haftası eşimin sınavı var ders çalışıyo bişey söylenmiyor adama yılbaşından sonrada eczaneyi devrediyorum 14 ü de doğum günü karambole gelmesinden çok korkuyorum dr kontrolü de var onada istanbulda gitcez acıbadem acıbademde dr canan hanım var kuzenimin fakülteden arkadaşı iyi bir hekimdir istanbuldaki arkadaşlar aklınızda bulunsun

Kizlar ne zamandır okuyorum bu türlü yazamadım hepinizi olmasada çoğunuzu öpüyorum. Puhaha. ..
Ferdacim canım benim üzülme sen sakin oldukça allah daha cok sabır veriyor inan bana.
Tugbacim geçmiş olsun inşallah tekrar ateşlenmez minigin. Sen de ne yasiyorsan çabuk atlatirsin inşallah.
Ruza mont güzelmiş. Bende ayninin kapsonlu ve ayakları da olan bişey arıyorum tulum mont tarzı gordunmu hic biyerde.
Burcak aile can dır yaw. Sevindim adına...
Asya asyacik nerdesin yahuuu. Motilium nasıl etki yaptı değişen birşey oldumu meraklardayim.
Ve bituful ve paris ve eylem ve repu ve aleyna ve baltasar ve fly ve ve ve unuttuklarim yok sanırım hepinize selam olsun.

ben de uzun zamandır ayakları çıkan ayaklı bi mont arıyodum sonunda buldum :))

Mini Club Baby Boys Snowsuit - Boots
ama emin olamadım oğlanın hareket kabiliyetini kısıtlarsa gıcık olur mu acaba

canım Allah çözümsüz dert vermesin geri kalan herseyde bi hayır vardır hiç merak etme sen umarım çabucak hayırlısıyla geçer gider

Paris maşallah çok güzel bi kız bu yaa
hayırlısıyla kucağına alda öyle bi foto daha istiyoz

Bu gün kontrole gittik kilomuz 7700 kafasıda küçükmüş(43,5cm) boyu 73,5 cm 2 gün sonra 11 aylık olucaz ev için tartı verdi doktorumuz her hafta tartıcaz bıngıldağı da çok genişmiş kapanmaya başlamamış ama her çocuğun gelişimi farklıymış çok da önemli değilmiş diş belirtisi de yokmuş( bence de yok) yine bi sürü kan tahlili yaptık yarın sonuçlar çıkacak kan alınırken epey ağladı paşam işin içinde olduğum halde içim gitti ya neyse hersey onun iyiliği için
bu arada hala yemek için zorlamıyorum hep aç yatıyo ama çok iyi uyuyo su gelişme geriliği olmasa yedirmeye hiç uğraşmıycam yemeyince çok mutlu bide dün açı biber salçalı ( kendim için yapıyorum eşim bile yiyemiyor ) bulgur pilavı yedi2 kaşık hem de kendi isteğiyle bide yere düşürdüğüm yarım limonu yalayıp durdu benim gibi acı ekşi ve tuzlu sevecek galiba başka acı yediren var mı ben artık ne yiyorsa onu veriyorum kızartma acılı tuzlu salçalı ne yaptıysam tadına baktırıyorum yerse yediriyorum her gün ona özel yemekte yapıyorum ama oğlum o yemeklerin tadına bile bakmıyo artık

benimki de seviyo acı ve baharatlı, hamileyken yemiştim te o zamandan alışıyolarmış bazı tatlara

Selam canlar..ya tel den girmem iskence bir cogumuzda ayni sorun var pc den yazanlar yazsin bizde okuyak nasıl fikir

Kagancim gecmis olsun, kötü olaylarda tez vakitte defolsun gitsin..

Repum bence kısitlar hareketlerini ama sizin oralarda soguk anca boyle bisey paklar..

Pariss e bu simdiden cok tatli dogsunda minik bebek sevek

Selerm canim seninle ozel ilgilenicim simdi yazmiyorum..fekat ben baharat katiyorum corbalarina..tuzsuz cok kotu baharatla daha yenilebilir bi hale geliyo..bende cok aci yerim sabah kahvaltisida dahil..bizimkide sever heralde dur bi ciküfte verem eline bigün:86:

Son düzenleme:

Bunlar ağızlarının tadını biliyorlar valla, ben neyi sevip yiyorsam bizimki de öyle; bugün çorba yemiycem diye tutturdu akşam, makarna verdim ööyle ağzını açıyor Geçen gün de ayıptır söylemesi pizza yiyorduk dışarda, çocuk bana da ver diye ağlayıp sızlanıyor sürekli. Resmen bir dilim yemiştir. Ben de üstüne yoğurt meyve vermeye çalışıyorum, yer mi yemez tabi. Ben artık akşamları sofrada onun yiyebileceği ne varsa ondan veriyorum canım. Acı vermiyorum ama sakıncası olacağını sanmıyorum; belki midesini ağrıtır ama huzursuzluğu olursa sen fark edersin zaten. Belki de seninkinin damak tadı erken oluştu ondan yemiyordur her şeyi. İnşaallah tahlili de normal çıkar.

Repucum mont çok güzel görünüyor ama rahat eder mi bilmem, ben bu sene bir ara düşündüm böyle bir şey, sonra huysuzluk eder diye vazgeçtim. Bir de benimkinin geçen baharda vardı böyle bir şeyi, bacaklarında çıtçıt-fermuar vb olmadığı için çok zor giydiriyordum, yani bacaklarını tutup içine sokmak çok zor oluyordu.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…