2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Tutku ah tutku eskileri açtın tutku!
Ben daha 1 haftalik lohusayken kv min komşuları geldi kari koca coluk cocuk 10- 15 kişi bu ilk gelisleri! oyle geçmiş olsuna sut helva falan getirdiler. Sonra hediyeleriyle altinlariyla ayni kadro yine geldiler ki mevlude 2-3 gün vardi haber yolladım mevlude gelsinler dedim yok gelceklermiş esleriyle gene bu ikinci gelisleri. Bi de mevlude geldiler bu sefer eşsizdi allahtan ettimi sana 3. Tam 3 kez geldiler. Oha cüs ve yuh dedim.
İçlerinden 2 si hamileydi dogursunlar bende onlara gitcem daha lohusayken dedim saygısız gibi uc kere gitcem dedim gülüyor kv. Olsun kızım onlar yabancı değil çok samimiyiz ondan geliyorlar diyo. Bi kere dedim samimi olsalar bu kadar erken rahatsız edilmiceni bilirler daha iyileşmeden geliyolar dedim. Gittim mi hayır tabikiii. Bi de ben tamam demeden kabul ediyo hayret bisi ya. Aksam sunlar gelceklermiş diyo eksik sayiyo sonra gelen gelene. O dönemde zaten her sey batıyor insana zorla depresyon sebebi. Bi de kendi annem deli ediyodu. Gelenlere ikramlar az geliyo kadina sunu da yapalım bunu da krizzzzzzz.... bi daha dogurunca kimseye haber vermesemmi acaba. Cocukla gidip süpriz ben coktan dogurdum mu desem.
Neyse ikinci çocuğa herkes gelmez heralde umarım.

Selamlar herkese

Reputable çok geçmiş olsun bizim oğlanda bir kere öyle ateşlenmişti başka bir semptom yoktu parasetamol vermiştim dr iyi yapmışsın dedi bebekler bazen hafif viral enfeksiyonlar atlatabilir demişti özellikle diş dönemlerinde daha yatkın olurlarmış

Ruza senin yavrukuş nasıl ? Bebekler büyüdükçe ihtiyaçlarıda azalıyor galiba erdem de gece kaç kere kalkarsa kalksın bir kere emiyor artık o da sabaha doğru diğerlerinde su içirip yatırıyorum acıkmamıştır belki oğluşun

Tutku dürtme olayını anlatınca çok güldüm eşimde geçenlerde beni bir kez öyle uyandırdı normaldede tırsağımdır zaten bide uykuda dürtülünce sıçradım yerimden eşim oğlan uyanmasın diye dürtmüş ama bbenim sıçramama uyandı kızdım sinirlendim bende , daha yapmışlığı yok :))

Ya benim kv de çocuklarıyla geliniyle torunuyla övünmeyi çok sever eve gelen misafirlere bizi göstermek akrabaya gidilcekse bizi de götürmek ister neyseki eşim pek hoşlanmaz istemez bazen eve misafir gelecekse kaçıyoruz görümcemlerde aynı kafa allahtan bakıyorum bozuluyor kv

ruzamm gecmis olsun dis cikariyor olabilirdedikoduya bende dahil oluyum birazcikbenimde normalde evime gelmeyen insanlar lohusayken gelesi tutmustu bizde ayip yani bide cok tuhafima gidiyordu kaynana kp konusunde ben cok sansliyim onlar tr de ohh

neden reddediyor acaba
ben de som agzimi actim oglan hasta olmuyor dedim su an atesi 38.4
benim yerime de uyusunlar bi zahmet
geçmiş olsun repum.. şimdi nasıl paşam?
tutkum benim... nedir bu kp den çektiğin.. sakin sabırlı ol. belki bir gün uzaklara taşınır kurtulursun.
ne bilem bitufulum.. belki de diş ama kızarıklık falan bişi yok. anlamadım gitti. biberonu alsa karnı doyacak hemen uyuyacak. o 90 mamayı yedi ayağıma alır almaz uyudu. sonra yerine yatırdım. 5 e kadar uyudu. 5 de tekrar mama yaptım, yarısını yedi bu defa da 8,30 a kadar uyumuşuz. anlamıyorum ben de.. gerçekten bir yeri mi ağrıyor yoksa inat mı yapıyor..
Ruza canim utku nasil? Donemsel birseydir belki yada disi cikacaktir. Konussalar da bir anlasak dertleri ne
aynen vavem... bir an önce konuşsa dese şunu istiyorum diye... valla çok canım sıkılıyor.
canım mama yemese de uyusa sıkıntı yok. karnı aç olduğu için uyumuyor da. ayaktayken iyi. yerine bırakınca 5 dk sonra ağlıyor. tekrar mama vermeye çalışıyorum eliyle itekliyor çığlık çığlığa ağlıyor. uykusunu aymaya çalışıyoruz yok şarkı söylüyoruz yok. kendi istemeden almadı mamayı. en son yedi uyudu. sanırım artık yememesi gerekiyor mama ama gece de sık sık yediği için alışkanlık oldu, ondan uyanıyor. ne bilem çözemedim valla.

fly, paris, ruza
sağolun canlarım ateşi düştü baya 37.3 şimdi baktım da

ruzacım utku gün içinde yeterli besleniyo da gece acıkmıyo mu acaba :26: aman biberonu da memeye bakıp güldüğü günkü gibi bırakmasın da :18: gündüz içiyor mu

2013 Ocak'ın tatlı güzel çekici zeki becerikli sevecen kraliçeleriiiiiii!!!!!!!!!!!! Nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir. Umarım cümleniz güzel mutlu mesut bol gülücüklü bir gün geçirirsiniz.

Kabus gibi bir gece... Biberonu reddeden oglumu iki saatir ikna etmeye ugrasiyoruz esimle.salla diyor baska bisey demiyor.ddaha yeni 90 mama yedirebildim.yine ayagimda.sanirim sabahlar olmayacak bu gece.benim yerime de uyuyun.

Ne yaptın canım nasıl geçti gece? Bu gece bizimki de pek rahat uyumadı, ben hava soğudu ve halıda değil de parkede oturmayı çok seviyor bizimki ne kadar getirsek de yine kaçıyor :) Karnı gurulduyordu ve gazı vardı, herhalde üşüttü ona bağladım. Mevsim geçişleri onları da etkiler artık.

Ay Tutkuuu ohh ne güzel dökmüşsün içini valla çok tatlısın yaa Bayağı sinir etmişler seni kıyamamm Valla benim de taşınasım var, kayın ailene bu kadar yakın olunca asla çekirdek ailenin rahatlığını yaşayamıyorsun. Ama ne yapalım işte en azından gözüm arkada kalmıyor, biliyorum ki ben olmasam bile çocuğuma gayet güzel bakılacak, benim doyasıya yaşayamadığım babaanneyle vakit geçirebilmeyi oğlum yapabiliyor. Bazen deliriyorum ve ruh sağlığımın bozulduğunu hissediyorum, hele bir anne olarak adam yerine konulmadığımı hissettiğim zamanlar... Ama işte, her güzel şeyin bir bedeli oluyor

Bizimki dün dedesinin telefonunu eline aldı "eleee gel gel gel" dedi Ay şok oldum resmen birden

Dış kapınin mandalımı:44: Sebep ne olursa olsun böyle düşünmezdim..Anne ve babasi onlar.. olmasalardi böyle eşiniz, bu kadar tatli evladiniz olmazdi. iyimser olmak lazım biraz

Son düzenleme:
Repucum geçmiş olsun canım, inşallah anlık bir şeydir. Hava ne durumda orada?

sağol canım, dün akşam çok ağladı baktım 39 derece ateşi, o yüzden dişi eledim, calpol verince rahatladı, sonra da 38.5 un üstüne çıkmadı Allaha şükür. Soğuk algınlığı heralde tıf tıf çok nadiren öksürüyo. hava bugün iyi, 10 derece

senin oğlan da konuşmaya başlamış, hayırlı olsun

acıkmasa neden uyanıp ağlıyor acaba? acıkmasa deliksiz uyusa sorun yok, uyandırıp yedirmem hayatta...
Allah korusun repumm... biberonu da bırakırsa naparız bilmiyorum. dün sinirlendim çıkardım meme bile verdim, belki bir ümit onu alır diye daha çok ağladı.. gündüz sorun yok. halası uyutmadan önce biberon veriyor. yiyor.
oyyyy.... kıyamamm... maşallah oğluma... ne tatlıdır ferdam... ye benim yerime emi...
iyi ve 10 derece... soğuk londra.. üşücek akif paşam..

Geçmiş olsun Repu
Ates kötü ya insan ne yapacağıni şaşırıyor
Umarım bi daha tekrarlamaz

Geçmiş olsun Repu
Ates kötü ya insan ne yapacağıni şaşırıyor
Umarım bi daha tekrarlamaz

sağol canım, ilk zamanlar çok korkuyodum artık 39 u geçmeyince korkmuyorum, kendi haline bırakıyorum. atesi yükselsin ki mikroplar ölsün
hatta ilk asıyı olmuştuk, derece 37 yi gösterince bende bi telaş hemen dayaımştım calpol u

arkadaslar bebeklerinizin bingildagi kapndimi bizimkinin hala kapanmadi

benim elimle bi hafif bi çukur hissediliyo ama yumuşak değil, açık mı olmuş oluyo :26:

benimki de süreki uyanıp ağlıyor ama karnının aç olmadığına eminim. mesela geç saatte ağır bi yemek yediyse, çok süt içtiyse bile.
anlayamadım, aç olsa da uyanıyor, tok olsa da

akif alıştı ya, trye gidince az iki kat giydirsem terliyodu.

Kadincakisler napiyosunz
Estarabiim canim hemşerim iyiym sen nasilsin. Evdeyiz tayildeyz yatip yuvarlaniyoruz kizimla. Keşke hep evde olsam hic calismasam
Uyku koçum bituful sen nasilsin?
Ya benimki ancak o gün iyi uyuduysa aksam agir bi şey yemezse banyo yapmissa iyi uyyo o da hep denk gelmiyo ki. Yoğurt gece kaliyo gaz yapiyo. Devam şutu bile agir geliyor bu çocuğa ama dun 20cc içti biberonla. Ama ole diklemiyo. Yemek gibi yudum yudum iciyo. Olsun eskiden agzina surmezdi.
Dun bi dilim mandalinayi yuttu ha kusacak diye beklerken bajtim yutmuş.
Bingildagi acik atiyo bazen görüyorum
Dun ben bi şarki dinliyordum agladim benimkisi babadiyla oynuyordu kızlar beni gördü agladigimi yanima geldi resmen uzuldu. Elimi tuttu yuzumu tuttu şefkat gösterdi bana. Yaa dun oon aylik annelik hayatimin en güzel aniydi:)

Bizim bıngıldak olan yerde hafif çukur var hatta düştüğünde sevinmiştim bıgıldağı açık bişey olmaz diye ama grçenlerde dr arkadaşım baktı kapsnmış dedi 6 ay ile 1,5 yaş arası kapanması normal hatta mümkün olduğunca geç kapansın düşmelere karşı koruyucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…