Gunaydin kizlar.
4 gün evdeyim diye dun gece karar verdim uyku eğitimi vereyim dedim. Tabii ki olmadi agladi. Aglayacagini biliyordum da bu kadar çabuk pes edecegimi bilmiyordum. Ya sizce aglatmadan kendi kendine uyumak öğretilir mi. Ama yani gece gündüz. Uyku aralari değil. Var mi yapan. Bi arkadsimin kizi pepe izleyip uyuyordu. Actim ama i i fayda etmedi.
İkinci soru su. Gece emmesini kesmek için erken di mi. Normalde bi yas diyorlar galba.
Kahvaltıyı artık bulamaç olarak vermemeye başladım ve güzel güzel yiyor. Ekmeği ufalayıp üstüne mama döküp ıslatıyorum, yanına da peynir, yumurta, duruma göre salatalık rendesi ve azıcık zeytin ezmesi. Tatlı olarak da cevizle karışık azıcık tahin pekmez veya kuru kayısı rendesi. Sizin verdiğiniz başka şeyler oluyor mu? Bir de ben artık ufak ufak süt vermeye başlamak istiyorum. Veren var mı? Öptümmmmmm
Gunaydın kızlarr
Vave evet canım wulf dorn şizofren , psikiyatrist tide o yazmıştı onu okuyamadım da bu baya sürükleyici evde zaman pek olmuyor işyerinde aralarda okuyorum yarıyı geçtim güzel akıcı, merak uyandırıcı bi kitap.yalnız bi bölüm var yazıp yazmamakta kararsızım orayı okuyunca içim kötü oldu bi kaç gün.neyse sen okuda o zaman yazarım:)))
Ruzaaaaa afiyetle yicemm utkuyuuuu mmmmm. Çoook tatlı yaaaa Allah bahtını açık etsin...
Burçak bitifıl Ne nazarım değecek yaaaaaa sanki nee yazıyosanızzzköşe yaZarımısınız makale mi yazıyonuz hıh
Ferda ben sabh aç karnına keçi boynuzu pekmezi veriyorum tadı tatlı olduğu için çikolata sanıyor onu isteyerek yiyor.bende bulamaç yapmıyorum.gece hangş mamaya geçtiniz?? Süt sağıyormuydun sen?
ferdamm... nasılsın canım? yakışıklım nasıl, iyi mi? öp yerime kocamannn...
tutkum... paşam çok yakışıklı çıkmıştı yine. aklıma geldi bişi yazmamıştım. çok öpüyorum onu...
ferdacım ben dün ilk defa süt denedim. ara ara az az vereyim de tadına alışsın artık diyorum. çünkü 11 ayı doldurdu. tadını sevdi, içti bayağı.. rahatsızlık da yapmadı. uyutmadan bir saat önce falan verdim. yatarken verirsem gaz yapar rahatsız olur diye.. sıkıntı olmadı çok şükür. yakın zamanda doktora da götüreceğim. kanına baktırmamıştım hem onun için hem gelişimi için. sorarım o zaman da.
Bituful sen sallamiyo muydun derani? Sanki ole hatirlafim da ondan. Yani simdi yattiginda kendi kendine uyuyo mu. Bi de Nadi yaptin. Yani aglafigibda yanina gittin mi gidip ne yaptin?
Guzeel. Ben siyah seviyorum çocuklarda. Utku bayagi havali olur bunla:)
Cok guzel canim.. utkuya cok yakisir.Nerden bakiyon
Bituful bi soru daha:)
Peki sen dedin ya artik gece meme verme diye. Sen gece mama mi veriyosun yani biberon yoksa o da mi yok. Uyaninca bakiyo bi şey yok uyuyo yani. Ona ne kadar surede alistrdin
Ruzacim gule guoe kullansin paşam..
Purcak seninki biberon aliyomu sutu nasil vercen bardaklami len[/QUOhTE]
Bnm kizm ole seyleri kullanmio teyzesi suyu ihlamuru hatta ayrani filn da hep bardakla icio.. ama devam sutunu bardakla da icmio mesela bakem sutu beencek mi..