Yelda ben biraz pimpirikliyim yaptığım doğru demiyorum kesinlikle :) ön yıkamalı ekstra durulamalı 2.30 saat süren pamuklu programda yıkıyorum bazen uykuda sızıyor bezinden mamalı çamaşırlarda oluyor diye uzun yıkıyorum , bizimkilerlede kesinlikle karıştırmıyorum haftada bir makinelik anca çıkıyor zatenİki tane soru
Bebeklerin kıyafetlerini hala uzun mu yikuyisunyz. Benimki bebek kiyafetleri otomatik 40derece 98 dakika.
İki. İyi geceler cayi hic denedinuz mi. Ben hiç denemedim de. İnternette ise yariyo diye okudum.
Pariscim seni tanımıyorum ama kendim doğuracakmışım gibi heyecanlandım duygulandım allah yardımcın olsun sağsalim kucağına alırsın inşallah . benim de ara ara geçen yıl bu zsmanlar geliyor aklıma bir koşuşturma bekleyiş heyecan bir garip hissediyorum özlüyorum sanki :))iraz once izimin ve benim hastahane cantamizi hazirladim ben cantayi hazirlarkende oglum etrafimda dolanip durdu cok tuhaf bi duygu ayni seyleri tekrar ayni senesinde yasamakrabbim bunuda saglikli sihatli kucagima almayi nasip eder insallah kiz cantasi hazirlamakta ayri bi guzelmis cicili bicili tulumlar renkli rpembis pembis elbiseler tokalar falan
Sıkma canını dönemseldir büyük ihtimalle erdeminde emmesi değişiyor dönem dönem bide başka bir seçenek ek gıdayla fazlaca doyuyor süte ihtiyacı kalmıyor olabilir mi ? Okuduğum kitapta 1 yaşına doğru büyüme yavsşladığı için besin ihtiyacının azaldığından bahsediliyordu. Bilinenin aksine bebekler yediği için büyümüyormuş büyüyeceği için yiyormuş yani büyümesi hızlı olan bebekler daha çok besine ihtiyaç duyuyormuş büyüme hızıda değiştiği için ihtiyaç olunan besinde değişiyormuş walla dr carlos un yalancısıyım :)) bitıful takdir senin2 gundur hic süt iciremiyorum cok canım sıkkın sadece ek gidalari alıyo isallah dönemsel biseydir(
iraz once izimin ve benim hastahane cantamizi hazirladim ben cantayi hazirlarkende oglum etrafimda dolanip durdu cok tuhaf bi duygu ayni seyleri tekrar ayni senesinde yasamakrabbim bunuda saglikli sihatli kucagima almayi nasip eder insallah kiz cantasi hazirlamakta ayri bi guzelmis cicili bicili tulumlar renkli rpembis pembis elbiseler tokalar falan
İnşallah öyledir canım, yapıyorlar böyle şeyler ara ara, bu kadar vakit bırakmadıysa bundan sonra da bırakmaz herhalde.2 gundur hic süt iciremiyorum cok canım sıkkın sadece ek gidalari alıyo isallah dönemsel biseydir(
Selam tizlar. Uç sorum var
1 cohoslarin kahvaltisina reçel katiyo musunuz.
2 benimki iki gecedir çok kotu agliyo uyaniyo. Ama dis olduğunu biliyorum tam dayandi artik. En zoru bu altinci diş oldu valla neden bilmem. Ve ben iki gece aglamasi kesilmeyince yarim paranox verdim. Ve uyudu sonrasında sesi cikmadi. Yanlis mi yaptim. Siz napiyosunuz. Yoksa calpol mu vermeliydim. Hangisi ya da hiçbiri mi?
3 Çocuk birkaç gündür yoğurt yemiyo. Bu diş bu yüzden bu kadar zor cikiyo olabilir mi. Kalsiyum azligi falan?
Hepinize saygilar sevgiler. Telefondan yazdiklarinuzi begenemiyorum ya.
Uyku kocum bituful bu soru sana özel:) benimki gündüz iki uyku uyyo 45.dakikada uyaniyo bi daha salliyorum. 1 1,5 saat uyyo o zaman. Yoksa 45 dakika mi uyumali?
Paris inşallah kolay bi doğum olur. İnsallah saglikli huzurlu bi kizin olur. Çok zevkliydi ya doğumu beklemek. Her şey yeni yeni. Heyecan dorukta. Bi yil geçecek üstünden. Vay be.