Gunaydınlarrrr
Herkese hayırlı cumalarrr
Gece bizimde çok kötüydü yaaa saat başı ağlayarak kalktı ne oldu anlamadım ayağımda sallamama da izin vermedi. Öyle sesli ağlayarak kalkıyo ki korkuyorum noluyor diyeee:))
Kapılarım takıldı dün istediğim gibi oldu içime sindi çok şükür:)) iki gece önce burak yıne uyumuyordu yanıma almıştım eşimi dürttüm bişi sölücektim bana bi bağırdı ki aklım çıktı. Bana diyo ne şiddetli dürtüyosun korktum bunu kaçıncıya yapıyosun diye bağıra bağıra söleniyo
deli mi ne yaaa sonra bi tripler yorganı çekmeler falan... Bu ne ya diye bağırıp bi kalktım yataktan ödü koptu:)))
yeter lan yeter dedim sen bana ceza mı veriyosun dedim
aldım beşikte uyuyan çocugu gittim salona aldım ayagıma geldi arkamdan gel şuraya yataga diyo gelmicem git uyu rahat raat dedim.yarım saat sonra geldi aldı çocugu ayağımdan ben kaldım salonda
uyuyamadımda.gece 1-2 kere kalktı burak gittim süt verdim döndüm salona.
sabah oldu eşim işe gidiyo benle konuşmucak ya benî uyandırmak için açık kapıya vuruyo uyanamyımda çocugun yanına geceyım diyee
salata yaaa
öle iste delirtti beni yawww uyuz oluyorum bazen ama seviyorum yinede :))) dün eşim aradı kp in halası kalmaya gelmişti izmirden gidip görüşmüştük.şimdi o bizim evi görmek istiyomuş
kapılarda oldu yaa.. eşime dedim ev çok dağınık haftaya bigün gelsinler ben söledim artık dedi
kızdım biraz sölendim. dün kapılar takılıyo zil çaldı baktım kp :)) şaşırmadımm meraklı geç kalmış hemen:)) dedim ki hala daha burdamı hee burda dedi.dedim ki haftaya bigün gelseydi daha ıyıydı baksana evin haline heryer toz duman falan.yok be kızım o öyle temizliğe falan bakmaz dedi.olsun sonuçta ev görmeye geliyo dedim.merak ediyomuş çok dedi. Ben de tutamadım kendımı ne meraklı insanlar var ya dedim neyse gitti bu. 1 saat sonra eşim aradı babam aradı gelmicez işim ar dedi dedi sen bişey mi söledin diyo
hayır ben ne sölücem benim işim başımdan aşmış falan dedim..öle kaldı..kp boğasım varrrrrr!!!! O kadar meraklılar ki birilerini bize getirip evi göstermeye hava atmayaaa...ellerinden gelse eve her aldığımız yaptırdığımız şeyler için bütün mahalleyi sırayla göstemeye getirirlerrrrrr ...çıldırciiiimmmm taşınasımm varrrr uzaklaraaa