- 21 Ağustos 2013
- 1.071
- 678
hepinize alıntı yapmaya çalıştım çok sağolun arkadaşlar. şimdi daha iyiyiz ama gözümün önünden gitmiyo oğlumun o hali hayırlısıyla tekrarlamaz inş tekrarlarsa ilaç vericeklermiş
allah beni ne yapmasın. ağzımı açtım çocuk burnundan gelecek şekilde çıkardı yediklerini. üşütme falan değil. çorba burnunu tıkadı. yedikten 2 saat sonra oldu bu olay. morardı acile götürdük. nefes alamadı. herkesin çocuğuna allah iyilik güzellik herkesin kalbine güzellik versin. azğımı kapadım açmıycam bir daha
herkese günaydın umarım herkes ve tatlı bebekleri iydir. çok sık yazamıyorum ama takip edip okuyorum yazdıklarınızı. bende ocak annesiyim sizler gibi.biz emhamdülillah şu anda iyiyiz ama 15 gün önce ciddi bi ateşli havale ile birlikte mikrobik ishal atladık önce oğlum sonra sırayla tüm ailemiz. Rabbim düşmanımın başına vermesin çok zor bi andı bi anne için bebeğinin gözü önünde havale geçirmesi resmen kucağımda öldü zannettim
meraba canım napıyosun.. ben burdayım ,ama bu saydığın hatunlar pek görünmüyo bu ara nerdeler acep?ferda bitfl burçak esterabim selerm esra eylem yasemin aklıma gelmeyen hatunlar hepiciğinize selam olsun
meraba canım napıyosun.. ben burdayım ,ama bu saydığın hatunlar pek görünmüyo bu ara nerdeler acep?burçak yeni topik lafı gezdirirdi bi ara terk mi etti ki ? du ben şunların profillerini bızıklıyım başka topiklerde mi geziyolar yoksa cidden işleri var giremiyolar mı araştırıyim
Utkuuuuu aşigim sanaaa..ruza o profil resmini gormek istiyorum acil dislerim kasindi...
Estaa ben valla yazamiyorum yoğunum..sagim yaparken yaziyodum iyi oluyodu onu kesince hic firsat kalmadi bea
sen mi bızıklıycan hep, seni de bızıklarız işteeHehe esterabım korkutuosun benı bacım,sende kendıme aıt izler goruorum profıl bızıklama fılan,yirim seni
yahu giremıorum bıldgınız gıremıorum kesın bu tutku zillisinin nazarı değdi,hep bişiler oluo ben sayfaya giremıorum
bızım bey evde hasta oldu bırazcık da rapor verdıler onunla ılgılenıorum bu aralar,özlemişim evde olmasını,bnce guzel oldu
nehır aynı yıne çılgınlar gb uyanıo meme vermıım dıorum tekrar uyutamıorum bı de bu gece sabah beşte bı uyandı sankı otuz saattır uyuyor yok bole bı dıngınlıkkucagıma aldım barı bende oynıım onla dıdim,bı saatı buldu dalması
öperim sizleri tutkunun nazarı gecerse yarın giriiciim inşşş
3 kulhuvallah bı elham,bı nas bı felak fılan okuyam da kendıme dogru ufleyem bare
Gunaydın kızlarrrr
Bugun yağmur yok soğuk ve güneşli birgün:))
Vaveee biraz geç oldu ama çokkk geçmiş olsun cnm çok üzüldüm kuzular Allaha emanet valla..
Bende öle çok pahalı oyuncaklar almıyorum A101 de yada Bim de olan uygun oyuncaklardan alıyorum arada. Genelde hepsinde olduğu gibi mutfak eşyalarından ve çekmece içleri karıştırmaktan daha çok keyif alıyor..
Yemek konusunda bende biraz ısrarcıyım sanırım kaseyi yarıya kadar isteyerek yıyor sonra oyun ve tv karşına geçip saçlarımla oyun yapıp tepeliyorum:)) ama açıyo ağzını:)) istemese açmaz sankimoda seviyor zorlanmayı:)) mazoşiztlik ruhumuzda var sanırım. Ikı gecedir 1 kere uyanıp süt içip yatıyordu dün gece nazar değdi uyumadı (( mır mır mırrr:)) saat 7 gibi bi kase etli çorba yedirdim sanırım kastı biraz bundan sonra çorbayı öğlen vericim anca eritir.
Bu arada benim buzluktaki stok bitmk üzere(( gunluk 500 cc tamamlamam için devam sütüne başlamamız lazım şuan 400 cc falan çıkıyo azaldı artık ( sağlık ocagı 3 tane. Numune verdi bebelac onlarla başlarım.
Yoğurdu ne kadar da bir mayalıyorunuz??
Dün Yeni bi kitaba başladım ŞİZOFRENyarısına geldim bile çook heyecanlııı
Ruza işe burçak ta yok ortalardaaaa
Utkuuuuu aşigim sanaaa..ruza o profil resmini gormek istiyorum acil dislerim kasindi...
Estaa ben valla yazamiyorum yoğunum..sagim yaparken yaziyodum iyi oluyodu onu kesince hic firsat kalmadi bea
ayy kuzum benim... yerim ben onu yaa... özledi demekki...ruzacan ben o utkuyu yerım yaa,maşşalh kuzuma,bugun nehır bı ara pcyı görüp çıldırdı ,delıelr gb tuşlara basmaya başladı,ben de o arada mutfaga gıdem dedım ,bı geldim utkuyla olan fotolarından bırını masaustu yapmış,ınan sana abartısız anlatıorum, şuan masaustunde ıkısnın fotosu varçok şaşırdık babasıyla
arkadasını özledı heral
selermcim nerelerdesin ?
elacok bosladin bizi bir de biz tavir yapacagimiz yerde sen tavir yapiyosun neyse hadi affettim. hosgeldin
ferdacim fatih besige alisti sen de rahat rahat uyumaya basladin heralde
Gunaydın kızlarr
Vave evet canım wulf dorn şizofren , psikiyatrist tide o yazmıştı onu okuyamadım da bu baya sürükleyici evde zaman pek olmuyor işyerinde aralarda okuyorum yarıyı geçtim güzel akıcı, merak uyandırıcı bi kitap.yalnız bi bölüm var yazıp yazmamakta kararsızım orayı okuyunca içim kötü oldu bi kaç gün.neyse sen okuda o zaman yazarım:)))
Ruzaaaaa afiyetle yicemm utkuyuuuu mmmmm. Çoook tatlı yaaaa Allah bahtını açık etsin...
Burçak bitifıl Ne nazarım değecek yaaaaaa sanki nee yazıyosanızzzköşe yaZarımısınız makale mi yazıyonuz hıh
Ferda ben sabh aç karnına keçi boynuzu pekmezi veriyorum tadı tatlı olduğu için çikolata sanıyor onu isteyerek yiyor.bende bulamaç yapmıyorum.gece hangş mamaya geçtiniz?? Süt sağıyormuydun sen?
Yok Repucum ya, yataktan değilmiş galiba bizimkinin çok uyanması, mamayı beğenmediği için içmiyordu, açlıktan uyanıyormuş galiba, şimdi bunu yiyor sonra uykuya devam çok şükür... Ben gece pek giremiyorum, yani uyanıyorum bazen ama bilgisayarı açmaya üşeniyorum :)
Ruzamm maşallah bu çocuk gün geçtikçe daha bir sıkmalık ısırmalık oluyor öp paşamı benim için.
Vavecim çok geçmiş olsun, Allah'ım korkutmasın bir daha.
Kış havası bastı herhalde bir üşengeçlik, bir tembellik... Garfield olasım var
valla anlıyorum işlere ancak yetişiliyo, niye sağmayı kestin? hamilemin kızz yoksa
sen mi bızıklıycan hep, seni de bızıklarız işteeohh bizle dalga geçerken iyimiydi giremedik deyince, ohh gireme de anla bizi yok yokkkk vazgeçtim gir hep buralarda ol, sevdim kız işte git git git............... gitme kal yalan söyledim, sezen abladan sana armağan
tutku şu gündemdeki şizofren mi?wulf dorn yazarı? ben de okumak istiyorum