2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

geçmiş olsun yavrum, üç aylıkken benimkinin de mama burnundan gelmişti çok korkmuştum. Allahım korusun yavrularımızı...

geçmiş olsun canım, çok zordur eminim.Allah şifa versin bi daha tekrarlamasın inşallah..

ferda bitfl burçak esterabim selerm esra eylem yasemin aklıma gelmeyen hatunlar hepiciğinize selam olsun
meraba canım napıyosun.. ben burdayım ,ama bu saydığın hatunlar pek görünmüyo bu ara nerdeler acep? burçak yeni topik lafı gezdirirdi bi ara terk mi etti ki ? du ben şunların profillerini bızıklıyım başka topiklerde mi geziyolar yoksa cidden işleri var giremiyolar mı araştırıyim

Utkuuuuu aşigim sanaaa..ruza o profil resmini gormek istiyorum acil dislerim kasindi...

Estaa ben valla yazamiyorum yoğunum..sagim yaparken yaziyodum iyi oluyodu onu kesince hic firsat kalmadi bea

Hehe esterabım korkutuosun benı bacım,sende kendıme aıt izler goruorum profıl bızıklama fılan,yirim seni
yahu giremıorum bıldgınız gıremıorum kesın bu tutku zillisinin nazarı değdi,hep bişiler oluo ben sayfaya giremıorum
bızım bey evde hasta oldu bırazcık da rapor verdıler onunla ılgılenıorum bu aralar,özlemişim evde olmasını,bnce guzel oldu
nehır aynı yıne çılgınlar gb uyanıo meme vermıım dıorum tekrar uyutamıorum bı de bu gece sabah beşte bı uyandı sankı otuz saattır uyuyor yok bole bı dıngınlık kucagıma aldım barı bende oynıım onla dıdim,bı saatı buldu dalması
öperim sizleri tutkunun nazarı gecerse yarın giriiciim inşşş
3 kulhuvallah bı elham,bı nas bı felak fılan okuyam da kendıme dogru ufleyem bare

neyse ben cıkam da yasemıne devredem görevı madem az sora gelır herkese bı cvp yazar,bıdı bıdı analtır durur bıtıfıla sevgılerını ıletır,nedır ınsanların bıtıfıla olan sempatisi hiç anlamış diilim

ruzacan ben o utkuyu yerım yaa,maşşalh kuzuma,bugun nehır bı ara pcyı görüp çıldırdı ,delıelr gb tuşlara basmaya başladı,ben de o arada mutfaga gıdem dedım ,bı geldim utkuyla olan fotolarından bırını masaustu yapmış,ınan sana abartısız anlatıorum, şuan masaustunde ıkısnın fotosu var çok şaşırdık babasıyla
arkadasını özledı heral

Utkuuuuu aşigim sanaaa..ruza o profil resmini gormek istiyorum acil dislerim kasindi...

Estaa ben valla yazamiyorum yoğunum..sagim yaparken yaziyodum iyi oluyodu onu kesince hic firsat kalmadi bea

valla anlıyorum işlere ancak yetişiliyo, niye sağmayı kestin? hamilemin kızz yoksa

sen mi bızıklıycan hep, seni de bızıklarız iştee ohh bizle dalga geçerken iyimiydi giremedik deyince, ohh gireme de anla bizi yok yokkkk vazgeçtim gir hep buralarda ol, sevdim kız işte git git git............... gitme kal yalan söyledim, sezen abladan sana armağan

günaydın ahali

geçmiş olsun diyen analar sağolun geçti gitti. allah bir daha göstermesin

ruza oğlunu yiycem maaşallah

tutku şu gündemdeki şizofren mi?wulf dorn yazarı? ben de okumak istiyorum

Günaydinlarrr

Estarab baci yok be hamile degilim Allah korusun:) artik sabah aksam yapiyorum sadece sütüm bittigi icin..

Purcak sana katiliyorum ilk defa bu tutku cadısınin nazari degdi bende giremiyorum insan gibi bu arada nehir resmi koyarak tartismaya noktayi koydu eferin ona..

Esrabeyaz nerde ya sabahin köründe girip yazmiyo artik..

yağmurlu bursa'dan günaydın herkese... :119:
off gece yine kötüydü ya.. bu çocuğun sıkıntısını anlayamıyorum ben. uyanıyor ne mama istiyor ne su istiyor, ayağımda sallayınca iyi yerine koyunca hemen uyanıyor ağlamaya başlıyor.. ağrı kesiciyi bile zor verdim. dudaklarını kilitliyor sıpa.. mama yedirmeye uğraşıyorum eliyle itekliyor ağlıyor, babası aldı güzel oğlum, tatlı oğlum hadi mamamızı yiyelim falan filan baktım yiyor.. nazı banaymış... anne kendini yırtsın baba iki sözle kandırsın, oh ne ala memleket.. bidaha dünyaya gelirsem baba olmak istiyorum.

sağol teyzesi... al bakalım ye. afiyet olsun.
ayy kuzum benim... yerim ben onu yaa... özledi demekki... nehiri isteyenler dikkatle okuyun lütfen.. nehir utkuyu seçti... tey tey teyy...

selermcim nerelerdesin ?

ela cok bosladin bizi bir de biz tavir yapacagimiz yerde sen tavir yapiyosun neyse hadi affettim. hosgeldin

ferdacim fatih besige alisti sen de rahat rahat uyumaya basladin heralde

Yok Repucum ya, yataktan değilmiş galiba bizimkinin çok uyanması, mamayı beğenmediği için içmiyordu, açlıktan uyanıyormuş galiba, şimdi bunu yiyor sonra uykuya devam çok şükür... Ben gece pek giremiyorum, yani uyanıyorum bazen ama bilgisayarı açmaya üşeniyorum :)

Ruzamm maşallah bu çocuk gün geçtikçe daha bir sıkmalık ısırmalık oluyor öp paşamı benim için.

Vavecim çok geçmiş olsun, Allah'ım korkutmasın bir daha.

Kış havası bastı herhalde bir üşengeçlik, bir tembellik... Garfield olasım var

Kahvaltıyı artık bulamaç olarak vermemeye başladım ve güzel güzel yiyor. Ekmeği ufalayıp üstüne mama döküp ıslatıyorum, yanına da peynir, yumurta, duruma göre salatalık rendesi ve azıcık zeytin ezmesi. Tatlı olarak da cevizle karışık azıcık tahin pekmez veya kuru kayısı rendesi. Sizin verdiğiniz başka şeyler oluyor mu? Bir de ben artık ufak ufak süt vermeye başlamak istiyorum. Veren var mı? Öptümmmmmm

Gunaydın kızlarr
Vave evet canım wulf dorn şizofren , psikiyatrist tide o yazmıştı onu okuyamadım da bu baya sürükleyici evde zaman pek olmuyor işyerinde aralarda okuyorum yarıyı geçtim güzel akıcı, merak uyandırıcı bi kitap.yalnız bi bölüm var yazıp yazmamakta kararsızım orayı okuyunca içim kötü oldu bi kaç gün.neyse sen okuda o zaman yazarım:)))
Ruzaaaaa afiyetle yicemm utkuyuuuu mmmmm. Çoook tatlı yaaaa Allah bahtını açık etsin...
Burçak bitifıl Ne nazarım değecek yaaaaaa sanki nee yazıyosanızzz köşe yaZarımısınız makale mi yazıyonuz hıh
Ferda ben sabh aç karnına keçi boynuzu pekmezi veriyorum tadı tatlı olduğu için çikolata sanıyor onu isteyerek yiyor.bende bulamaç yapmıyorum.gece hangş mamaya geçtiniz?? Süt sağıyormuydun sen?

köşe yazarı olmasak da kendı capımızda bı kıtlemız sevenlerımız var alla alla yaa
bana ne kdr çok özel mesaj gelıo sen bılıın mı sevenlerımdenn
ilginize layık olmaya çalışıcıımm

ya ferdam bnm de ole ya garfıeld olmak ıstıorumm,garfıeldın kurallarının yasalaşmasını ıstıorum,hep tembellık hep tembellık oleyyy

hehe taam ben de sana rakkası gönderıım bacım,durumla bı ılgısı yok hareketli die şeettim

tutku şu gündemdeki şizofren mi?wulf dorn yazarı? ben de okumak istiyorum

vave ben ejderha dovmelı kıza başlamıştım onu okuorum,bestseller okumak tarzın mı bılmıorum ama cok surukleyıcı cok guzel yahu,o kdr cok okudum kı dun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…