Kızlar sağolun virüs ve soğuk olayını hiç düşünmemiştim :44:bugün biraz daha iyi ama tabiki bir rulo tuvalet kağıdını bitirdik nerdeyse foş foş aktı inş. yarına bişey kalmaz
Bituful zaten nolduysa salıncaktan sonra olduyemek konusuna ben pek katılmıyorum çünkü çocuk zor yiyo bende baskı yapmıcam istediği kadar yesin psikolojisi bilmem neyi derken 100 gr verdi annem ablam bana kızıp el attılar onlarda biraz abarttı ama gerçekten çok hareketliler ancak yetiyo yedikleri diye düşünüyorum ama bebişler arası fark var tabi şimdi tam oturdu yeme olayımız ama tv veya onu oyalayacak bi oyuncak ışıklı sesli topaç gibi bişey kullanıyorum herşeye itiraz ediyo ama yiyo yinede sabah kahvaltı,öğlen çorba,akşama doğru meyveli yoğurt hepside bir çorba kasesinden 1 parmak az olacak kadar bi gün birini ihmal edeyim ertesi gün kaka yapmıyo
Oyuncaklar hem çok pahalı ve hemde gerekesiz yer kaplıyolar diye karşıydım ama gerçekten çok oyalıyo doğduğundan beri iki puset oyuncağına 60 tl ilk piyanom 80 tl aldım üçünede bakmıyo oyun halısı filan hiç almadım boş pet şişeler suluk biberon kapakları tv kumandaları ve 5 tl bi topaçla ilgileniyo yani zaten para vermiyodum artık pahalı bişey almıcam.En büyük eğlenceside mutfakta en alt çekmece oldu tahta kaşıklar kepçeler oyuncak oldu yani bunlar.
Vave dehşet içinde okudumçok geçmiş olsun canım Allahım nazarlardan saklasın lojmanda kem gözlerde çok olur hepsinden korusun rabbim çok üzüldüm neyseki bişey olmamış
Baltasar haklısın çok terliyo ne kadar dikkat etsemde ne tarafına yatarsa orası su gibi oluyo bi zaman sonra dönüyo ıslak taraf üste geliyo soğuyo sonuç ortada babasına çekmedi sıpa geldi bana çekti adam saunaya girse terlemiyo
Repu bizim ev 25-26 derece ama biraz kapatsam kombiyi hemen üşüyo gibi oluyo şaştık valla:26:senin adam soğuk memlekette olduğunun farkında değil zannımca
Fulya bende geçenlerde aç uyudu çocuk yediremedim diye dertlenerek yatırdım deliksiz 5 saat uyudu yatmaya yakın çok fazla yedirmemek lazım gerçekten rahatsız ediyo bebişleri
kizlar sagolun. iyi cok sukur. acilde burnu acildi. Müşaadede kaldik bir süre,. O arada buraya üzuntü ile yaziverdim.olacagi varmis. Allahim korudu. Bir an kaybediorum sandim. Evde mudahale edince biraz iyi gibiydi ama nefes bir an kesilince mosmor olmustu.ömrümden ömür gitti anlayacaginiz.
kızlar bizde bugün kontrole gıttık paşam dıs cıkarıyormus hiç bışı yemıo ıshal var ve huxsuz kılosu 9600 300 gr almış bu ay dışın kolay cıkması ıçın tetangıl dıye bı toz verdı daha kolay cıkartırmış ve agız bakımı yapıyormus aranızda kullanan varmı paşam yavaş yavas adımlara başladı rasgelea
herkese günaydın umarım herkes ve tatlı bebekleri iydir. çok sık yazamıyorum ama takip edip okuyorum yazdıklarınızı. bende ocak annesiyim sizler gibi.biz emhamdülillah şu anda iyiyiz ama 15 gün önce ciddi bi ateşli havale ile birlikte mikrobik ishal atladık önce oğlum sonra sırayla tüm ailemiz. Rabbim düşmanımın başına vermesin çok zor bi andı bi anne için bebeğinin gözü önünde havale geçirmesi resmen kucağımda öldü zannettim
allah beni ne yapmasın. ağzımı açtım çocuk burnundan gelecek şekilde çıkardı yediklerini. üşütme falan değil. çorba burnunu tıkadı. yedikten 2 saat sonra oldu bu olay. morardı acile götürdük. nefes alamadı. herkesin çocuğuna allah iyilik güzellik herkesin kalbine güzellik versin. azğımı kapadım açmıycam bir daha
herkese günaydın umarım herkes ve tatlı bebekleri iydir. çok sık yazamıyorum ama takip edip okuyorum yazdıklarınızı. bende ocak annesiyim sizler gibi.biz emhamdülillah şu anda iyiyiz ama 15 gün önce ciddi bi ateşli havale ile birlikte mikrobik ishal atladık önce oğlum sonra sırayla tüm ailemiz. Rabbim düşmanımın başına vermesin çok zor bi andı bi anne için bebeğinin gözü önünde havale geçirmesi resmen kucağımda öldü zannettim
allah beni ne yapmasın. ağzımı açtım çocuk burnundan gelecek şekilde çıkardı yediklerini. üşütme falan değil. çorba burnunu tıkadı. yedikten 2 saat sonra oldu bu olay. morardı acile götürdük. nefes alamadı. herkesin çocuğuna allah iyilik güzellik herkesin kalbine güzellik versin. azğımı kapadım açmıycam bir daha
Kızlar merhaba nasılsınız telden giremiyorum işteki bilgisayardanda kkya girilmiyor şimdi girebildim geçmişi çok okuyamadım selam vereyim dedim Vavecim çok geçmiş olsun canım Allah korusun yavrularımızı Glyn çok geçmiş olsun canım Şimdi gidiyom en kısa zamanda gelicimHerkesi öpüyorum
geçmiş olsun havaleden ben de çok korkarım inşallah birdaha yaşamazsınız
ve diğer bebeler
canlarımmm... günaydın...
işler yoğun biraz, okuyorum ama yazamıyorum... sizleri çook özledim..
vavemmm... çok üzüldüm canım ya... çok şükür ki atlatmışsınız.. nazar değiyor paşama...çok çok geçmiş olsun. allah bir daha göstermesin. kimsenin evladına... amin..
günaydın canım. size de çok geçmiş olsun. havalenin her türlüsü tehlikeli. Allah bir daha yaşatmasın..
biituful eskisi kadar delirtmiyo ama bamtelime basmiyor degil. ya da soyle diyim delirtiyo ama gonlumu de aliyo
glcn gecmis olsun hepinize, mikrobik ishal cok fena :18:
ruza biz de seni ozledik, uzun alintilarini ozledik
Kızlar merhaba nasılsınız telden giremiyorum işteki bilgisayardanda kkya girilmiyor şimdi girebildim geçmişi çok okuyamadım selam vereyim dedim Vavecim çok geçmiş olsun canım Allah korusun yavrularımızı Glyn çok geçmiş olsun canım Şimdi gidiyom en kısa zamanda gelicimHerkesi öpüyorum
hosgeldin canim biz de seni soruyoduk tam, kulaklarin mi cinladi