2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
kızlar bizde bugün kontrole gıttık paşam dıs cıkarıyormus hiç bışı yemıo ıshal var ve huxsuz kılosu 9600 300 gr almış bu ay dışın kolay cıkması ıçın tetangıl dıye bı toz verdı daha kolay cıkartırmış ve agız bakımı yapıyormus aranızda kullanan varmı paşam yavaş yavas adımlara başladı rasgelea

Yasemin günden güne iyileşicek üzülme o burun akıntısı biz yetişkinlerdede günlerce geçmiyor virüsü atsında toparlanır kuzucuk

Yemek konusunda daha öncede yazmıştım rahattım ben ne olduysa 9 aylık kontrolde drun beni panikletmesiyle oldu 6-9 ay aradı 1 g bile almamış oğlum dr da mamalar ilaçlar vs gaza getirince beni 1,5 ayda yarım kilo aldı zorlama oyuncak tv ne gelirse aklınıza yaptım ancak az da olsa severek yiyen oğlum şimdi herşeyi reddeder oldu yemekten soğudu ben istiyorum ki kendi tercihleri olsun inatlaşmadan özgür olduğu bilincinde severek zevk ve tat alarak yesin o zaman evet ihtiyacı olduğu kadar yedi diyeceğim ve vicdanım rahat edecek çok şükür 10 kilo şu anda 100 g da verse 1 kilo da verse problem değil boyu uzasın kafası büyüsün yeter bana artık , ha bu psikolojiye gelene kadar çok zorlandım çok savaştım krndimle vicdanımla çok okudum araştırdım ve girdim bu yola bakalım 1 ayda neler olacak eşimde destekçim saolsun 'büyümezse gelişmezse elini kolunu bağlar midesine hortum salar yediririz senin bu zorlamandan farklı olmaz ' diyor haklı
Bu arda d vitaminini düzenli veriyorsun değilmi ablam d vitamini eksikliğinde de bebeklerin çok terlediğini söylemişti nevresimin kıyafetlerinin pamuklu olmasına dikkat edebilirsin bende oğlana zıbın pijama tulum giydirdiğimde terliyordu tulumu çıkardı terlemiyor şimdi
Oyuncak konusunda en iyisini yapmışsın biz acemiliğimizle ve eşimle yaşayamadığımız çocukluğumuzun etkisiyle bissürü oyuncak aldık ama bunların yanında sıpamın oynadıkları pet şişe poşet plastik kaplar pijama ipleri vs .. :))) daha yeni yeni oyuncaklarıyla ilgileniyor

Vave bebişinin iyi olmasına çok sevindim allah birdaha böyle sıkıntı vermesin inşallah her an herkesin başına gelebilecek bir durum benimki de bazen uzandığı yerde kusuyor aklım çıkıyor bir saniyelik bişey çünkü aspire etmesi (

Bituful söylediğin şey çok hoşuma gitti " yediği kadarıyla mutlu olmak " işte benimde iki gündür yaptığım tam olarak bu :)

Hayırlı olsun darısı yürümeyenlerin başına inşallah
Tetagil gıda takviyesi olarak geçiyor tarım bakanlığı onaylı ben bu ürünlere karşı temkinliyim hele söz konusu bir bebekse içeriğinde kalsiyum ksilitol alman papatyası var kalsiyum malum kemik yapı taşı diş daha hızlı büyür ( bebek anne sütü ve ek gıdalarlada kalsiyum alır ayrıca takviye edilen kalsiyuma gerek var mıdır peki ya böbrekler ? ) , ksilitol antiseptik bakterilere karşı dişi koruyucu ( ağzın florasını bozmak ne kadar doğru ? ) ,son çare olarak düşünülebilir bebek durmuyor yemiyor uyumuyor sürekli ağlıyorsa bebeği üzmemek için denenebilir ama şimdiye kadar dişin bu kadar sarstığıbir bebek de görmedim bizimde diş çıkarma dönemleri çok sancılı geçer 10 gün ara ara sürer ama diş jeli dahi sürmedim ama çok zorlandığını düşünsem jelide tetagili de denerdim

Çenem amma düşmüş yatayım artık iyi geceler mi diyim sabah okuyacaksınız günaydın mı diyim a mı diyim bemi diyim ne diyim

selermcim nerelerdesin ?

ela cok bosladin bizi bir de biz tavir yapacagimiz yerde sen tavir yapiyosun neyse hadi affettim. hosgeldin

ferdacim fatih besige alisti sen de rahat rahat uyumaya basladin heralde

Günaydın bebişlerrr..ohh erken güne başlamak mis gibi havanın tadını çıkarmak, kuş seslerini dinlemek paha biçilemez..şaka tabiki yere batsın hepsi uyumak istiyorum laayynn:95:

Yasemin heralde uğraşcaz azcık tamamen bırakalım demedim çok sıkmadan bunaltmadan, yoska onlara bıraksak ohooo 5 kilo olurlar:) bu arada tamamen aynı öğün ve miktarını veriyoruz senle yeter Allaha şükür..ama ben teknik nedenlerden yoğurdu öğlen çorbayı akşam veriyorum..Oyuncak kısmınıda iyi yapmışsın bizimkide yeni yeni oynamaya başlıyo..nerde antin kuntin şeyler var onu kemirme peşinde..yastık yada kıyafet ipliklerini söküp kemirmeye bayılıyo.. bi yumak yün alacam kedi gibi oynasın zaten hareketleride aynı öyle:86:

Fly kilosu gayet güzel maşallah hiç dert edecek bişey yok demektir bu durumda bence aynen devam et..

Repuu naber?? paşa napıyo..yabancı damat kızdırıyomu seni yine:)

Selerm nerde hakketen

Bak ela gitmiş yine şimdi 3 ay sonra gelip beni özlememeşsiniz dicek yine:)

Gunaydın kızlarrrr
Bugun yağmur yok soğuk ve güneşli birgün:))
Vaveee biraz geç oldu ama çokkk geçmiş olsun cnm çok üzüldüm kuzular Allaha emanet valla..
Bende öle çok pahalı oyuncaklar almıyorum A101 de yada Bim de olan uygun oyuncaklardan alıyorum arada. Genelde hepsinde olduğu gibi mutfak eşyalarından ve çekmece içleri karıştırmaktan daha çok keyif alıyor..
Yemek konusunda bende biraz ısrarcıyım sanırım kaseyi yarıya kadar isteyerek yıyor sonra oyun ve tv karşına geçip saçlarımla oyun yapıp tepeliyorum:)) ama açıyo ağzını:)) istemese açmaz sankim oda seviyor zorlanmayı:)) mazoşiztlik ruhumuzda var sanırım. Ikı gecedir 1 kere uyanıp süt içip yatıyordu dün gece nazar değdi uyumadı(( mır mır mırrr:)) saat 7 gibi bi kase etli çorba yedirdim sanırım kastı biraz bundan sonra çorbayı öğlen vericim anca eritir.
Bu arada benim buzluktaki stok bitmk üzere(( gunluk 500 cc tamamlamam için devam sütüne başlamamız lazım şuan 400 cc falan çıkıyo azaldı artık( sağlık ocagı 3 tane. Numune verdi bebelac onlarla başlarım.
Yoğurdu ne kadar da bir mayalıyorunuz??
Dün Yeni bi kitaba başladım ŞİZOFREN yarısına geldim bile çook heyecanlııı
Ruza işe burçak ta yok ortalardaaaa

herkese günaydın umarım herkes ve tatlı bebekleri iydir. çok sık yazamıyorum ama takip edip okuyorum yazdıklarınızı. bende ocak annesiyim sizler gibi.biz emhamdülillah şu anda iyiyiz ama 15 gün önce ciddi bi ateşli havale ile birlikte mikrobik ishal atladık önce oğlum sonra sırayla tüm ailemiz. Rabbim düşmanımın başına vermesin çok zor bi andı bi anne için bebeğinin gözü önünde havale geçirmesi resmen kucağımda öldü zannettim

Çok geçmiş olsun.bende çok korkarım havaleden.şimdi nasıl iyidir inşallah Rabbim korusun herkesin yavrusunu

offf çok kötü yaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun,birdaha yaşatmasın allah
evet sen anlatma canısı maşallahı var buğranın sen katılma iştahsız bebek muhabbetine tıppp

geçmiş olsun havaleden ben de çok korkarım inşallah birdaha yaşamazsınız
ve diğer bebeler

canlarımmm... günaydın...

işler yoğun biraz, okuyorum ama yazamıyorum... sizleri çook özledim..

vavemmm... çok üzüldüm canım ya... çok şükür ki atlatmışsınız.. nazar değiyor paşama... çok çok geçmiş olsun. allah bir daha göstermesin. kimsenin evladına... amin..

günaydın canım. size de çok geçmiş olsun. havalenin her türlüsü tehlikeli. Allah bir daha yaşatmasın..

biituful eskisi kadar delirtmiyo ama bamtelime basmiyor degil. ya da soyle diyim delirtiyo ama gonlumu de aliyo

glcn gecmis olsun hepinize, mikrobik ishal cok fena :18:

ruza biz de seni ozledik, uzun alintilarini ozledik

Kızlar merhaba nasılsınız telden giremiyorum işteki bilgisayardanda kkya girilmiyor şimdi girebildim geçmişi çok okuyamadım selam vereyim dedim Vavecim çok geçmiş olsun canım Allah korusun yavrularımızı Glyn çok geçmiş olsun canım Şimdi gidiyom en kısa zamanda gelicimHerkesi öpüyorum

hosgeldin canim biz de seni soruyoduk tam, kulaklarin mi cinladi

geçmiş olsun havaleden ben de çok korkarım inşallah birdaha yaşamazsınız
ve diğer bebeler

biituful eskisi kadar delirtmiyo ama bamtelime basmiyor degil. ya da soyle diyim delirtiyo ama gonlumu de aliyo

glcn gecmis olsun hepinize, mikrobik ishal cok fena :18:

ruza biz de seni ozledik, uzun alintilarini ozledik

hosgeldin canim biz de seni soruyoduk tam, kulaklarin mi cinladi

hepinize alıntı yapmaya çalıştım çok sağolun arkadaşlar. şimdi daha iyiyiz ama gözümün önünden gitmiyo oğlumun o hali hayırlısıyla tekrarlamaz inş tekrarlarsa ilaç vericeklermiş

Oğlumdan davul resitali... Demiştim bu çocuk ya davulcu ya şoför olacak.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…