Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ruzam yogun muydun bugun gözlerim senı aradı
ferdacan bugun yazcaktım bı fırsat bulamadım,parkyataga gırmeye calışman cok sevımlı ya,yıllar once bı vıdeo izlemiştim,baba bebegını uyutmaya calışıo senın gb park yatak benzerı bişeye gırıo bebek kolunu babasının ustune atıo,adamcagız şekilden şekile gırıo bebek süreklı engellıo onun yataktan cıkmasını bu arada bebek aslında horul horul uyuyo,cok sevımlıydıler ya,aklıma o geldi
Vavem dikizliyosin görüyorum seni:86:
Dün gece 10 defa kalktı şekilden şekile girdi karyolanın köşelerine girip durdu.sanırım ondanda başım ağrıyo, uykusuzluktan..öyle sabaha kadar deliksiz uyumuyor tabi..ama çok sorunumuz yok çok şükür..2-3 defa kalkıyor, kalksada bişey yemiyor yatıyor mıkırdanıp aç aç
Aman canım yaa sorma bir de illa yatıcam, ben oturunca o da oturuyor sonra kucağıma gelmeye çalışıyor Ya bu gece yine yanında yatmıştım, gece ikibuçukta bir uyandım, ben ordan çıkmışım, çocuğu almışım, bizim yatağa yatmışız... Ama hiiiç hatırlamıyorum Çok dengesiz uyuyorum ondan galiba. :26:
Bişey yok anacım ya gittim kokulardan galiba.
Ekmeği niye doğruyosunuz faydalı diyemi, tok tutsun diyemi..bizimkinin tok olma derdi yok zaten vermesem bütün gün yemez..
He bide gece iyi kötü 50-60 cc içiyodu 1 haftadır onuda bıraktı 12 saat bişey yemiyo totalde(
Gece beslenmeleriniz ne durumda?? ruza sen cevap verme
Size de gunaydın kızlarr.
Hayırlı cumalar..
Ruzaaa yaa anlatmaaa böle(( sonra eve gidip kusana kadar yediriyorum çocuğu. Çabuk ye bak utku kocaman oldu hadiii diyorum
Şaka bi yana maşallah
Bidılcusssssssss
Akşam pasta yaptım yine ama çok komıktı yaww. Gecen hazırladığım şeker hamurlarını kullanayım istedim.pastayı yaptım ama bu seferde şeker hamurlarım açılmadıı eşim bile açmaya çalıştı bi karış açabıldık o kadar.en son hevesim geçsin yapamadım demıyeyım diye kapladım pastanın üstünü yarım yamalak:)) sonrada çıkarıp fındık ve cevize buladım üstünede nutellayla burağın B si yazdım :)))) ruzamm bi gün pastamı alıp geliciim kuzumm :))
oy yavrum benim.. madem yemek yemicen neden uyanıyosun dimi..
ferdacım nasıl dalgın uyuyorsun öyle.. ben dalgın uyumam en ufak seste uyanıyrım ama yanıma almaya korkarım. hiç de almadım yanıma. uyku hali ölüm hali diyorlar ya, ne olur ne olmaz.
Ruzammmmm valla nasıl oldu ben de anlamadım, normalde öyle değilimdir, ama bu aralar ya 9'da yatıp gece yarısı kalkıyorum, ya gece 3-4'te yatıyorum, ondan oldu galiba, kendim de hayretler içindeyim, geceden beri düşünüyorum ama hatırlamıyürüm :44:
Ben bu ara makinede ekmek yapıyorum, sonra dilimleyip fırına koyuyorum iyice kurutuyorum, sonra rondodan geçirip toz haline getirip kavanoza koyuyorum. Biraz uğraştırıyor tabi ama en azından içinde katkı olmuyor.
Öğretmenler için ne kadarlık bütçe ayırdınız canım? Bir öğretmen için max ne kadar mesela?
Aman canım yaa sorma bir de illa yatıcam, ben oturunca o da oturuyor sonra kucağıma gelmeye çalışıyor Ya bu gece yine yanında yatmıştım, gece ikibuçukta bir uyandım, ben ordan çıkmışım, çocuğu almışım, bizim yatağa yatmışız... Ama hiiiç hatırlamıyorum Çok dengesiz uyuyorum ondan galiba. :26:
Ruzammmmm valla nasıl oldu ben de anlamadım, normalde öyle değilimdir, ama bu aralar ya 9'da yatıp gece yarısı kalkıyorum, ya gece 3-4'te yatıyorum, ondan oldu galiba, kendim de hayretler içindeyim, geceden beri düşünüyorum ama hatırlamıyürüm :44:
Ben bu ara makinede ekmek yapıyorum, sonra dilimleyip fırına koyuyorum iyice kurutuyorum, sonra rondodan geçirip toz haline getirip kavanoza koyuyorum. Biraz uğraştırıyor tabi ama en azından içinde katkı olmuyor.
Öğretmenler için ne kadarlık bütçe ayırdınız canım? Bir öğretmen için max ne kadar mesela?
ferdacim ben bu sorunu cozdum canim. artik hepberaber bizim yatakta uyuyoruz
dun saglik ocagina gittim. 9300 olmus. 400 gr almis 2 ayda
meme sorunumuzu soyledim. gece artik emmemesi lazim. memede uyuya kalsa bile uyandir oyle yatir yerine dedi. agliyo dedim. aglar ama alisir ileride daha zor olur vs dedi. memede uyuyan cocuk her uyandiginda agzinda meme yoksa kendini boslukta hisseder ve emmek ister. ister 2 yasina gelsin hala aynisi olabilir vs dedi durdu. beni de ikna etti.
iste gece emerken uyudu yine bizimki ben de uyandirip yerine yatirdim basladi aglamaya. elini tutuyorum ninni soyluyorum daha da kuduruyo. 3 dk snra goZlerini kapadi hala agliyo. 5dk oldu icini ceke ceke agliyo ama esim 10 kez geldi yeter bu kadar diye yalvariyo . arada iki kez kucagima alip sevip tekrar biraktim daha da ciglik atmaya basladi.
10 dk sonunda hala durmayinca baktim atesi cikacak aldim artik. emiyo ama hala hickiriyo. belki yarin saat icini cekti arada aglama kriZlerine girdi gece. bizimle yattigi halde kavga ede ede uyandi 5 dk boyunca agladi ne yapsam susturamadim. nalet olsun dedim ya ebedi biZimle yatsin birak
Bugün evdeyim süt iznim
Çok güzel evde olmak yaaaa
Ama tv de cok tırt programlar var hep evde olanları bi yanım ozenmeyi birakti ama bebislerin yanında olmak şahane bisey tabikide ozeniyorum
Bursada olanlar koruparka gelmeyi dusunurseniz bugün ya da yarin bulusabuliriz
Hmm bi de koruparkin kipa kapisi girişinde chicco muazzam büyük bir çadır kurmuş epey indirim varmış bu sabah 10 da açılmış ben gidicem bakalim gün içersinde isterseniz katılın bana ruza burcak tutku derya size diyommmm
ferdacim ben bu sorunu cozdum canim. artik hepberaber bizim yatakta uyuyoruz
meme sorunumuzu soyledim. gece artik emmemesi lazim. memede uyuya kalsa bile uyandir oyle yatir yerine dedi. agliyo dedim. aglar ama alisir ileride daha zor olur vs dedi. memede uyuyan cocuk her uyandiginda agzinda meme yoksa kendini boslukta hisseder ve emmek ister. ister 2 yasina gelsin hala aynisi olabilir vs dedi durdu. beni de ikna etti.
iste gece emerken uyudu yine bizimki ben de uyandirip yerine yatirdim basladi aglamaya. elini tutuyorum ninni soyluyorum daha da kuduruyo. 3 dk snra goZlerini kapadi hala agliyo. 5dk oldu icini ceke ceke agliyo ama esim 10 kez geldi yeter bu kadar diye yalvariyo . arada iki kez kucagima alip sevip tekrar biraktim daha da ciglik atmaya basladi.
10 dk sonunda hala durmayinca baktim atesi cikacak aldim artik. emiyo ama hala hickiriyo. belki yarin saat icini cekti arada aglama kriZlerine girdi gece. bizimle yattigi halde kavga ede ede uyandi 5 dk boyunca agladi ne yapsam susturamadim. nalet olsun dedim ya ebedi biZimle yatsin birak
ekmek yapmak çok daha mantıklı. bende makina olsa yapardım. çok iyi olmuş canım.
bir öğretmene max 50 tl. ayırabiliyoruz. imkanlar biraz kısıtlı. öğretmen de çok olunca.. 12 bir de ben 13.. bir de müdüre alsak 14.
kuzummm.... tamam anlatmıcam bi daha.. üzülmeyin siz.
ben de tam onu dicektimm... pastayla beraber bekliyorum okula.. şekli bozuk olsun önemli değil, tadı güzel olsun yeter.. burağın b'sini ben yiyebilirim mesela. burağı da yiyebilirim mesela.
Bugra ile Utku aynı ölçülerde yiyor muhtemelen ruza sen de doyuramıyon çocuğu demek
ben de ekmek doğruyorum çorbalarına ruşeym de atıyorum. tok tutsun diye ama pek de tok tutmuyor yani 1 saat sonra hiç yemek wermemişim gibi oluyor, sağa sola saldırıyor.
canım benmari olarak biraz yumuşatsaydın öyle açması deneseydin. buzdolabına mı koymuştun?
Bugün evdeyim süt iznim
Çok güzel evde olmak yaaaa
Ama tv de cok tırt programlar var hep evde olanları bi yanım ozenmeyi birakti ama bebislerin yanında olmak şahane bisey tabikide ozeniyorum
Bursada olanlar koruparka gelmeyi dusunurseniz bugün ya da yarin bulusabuliriz
Hmm bi de koruparkin kipa kapisi girişinde chicco muazzam büyük bir çadır kurmuş epey indirim varmış bu sabah 10 da açılmış ben gidicem bakalim gün içersinde isterseniz katılın bana ruza burcak tutku derya size diyommmm
Zor gerçekten tam bağımlı olmuş senınki..baba evde yokken denesene? İnsan bazen babaların stresinden daha çok rahatsız oluyor.. Emzik versene kucağına alıp.uyku sersemi meme ararken emzirme pozisyonuna al ver emziği bakalım ne yapacak. Şimdiden çare bulsan iyi olurdu ilerde daha zor olucak..Allah kolaylık versinferdacim ben bu sorunu cozdum canim. artik hepberaber bizim yatakta uyuyoruz
ekmek yapmak çok daha mantıklı. bende makina olsa yapardım. çok iyi olmuş canım.
bir öğretmene max 50 tl. ayırabiliyoruz. imkanlar biraz kısıtlı. öğretmen de çok olunca.. 12 bir de ben 13.. bir de müdüre alsak 14.
oyy kıyamam... yavrum benim, çocuklara eziyet resmen ya.. tamam alışması lazım ama sigara tirkayisi nasıl bir anda bırakamazsa sigarayı onlar da memeyi bırakamaz. 9 ayın alışkanlığı bir günde biter mi.. ayağında sallamaya alıştırsan repum.. emzik falan dene. emzik bu saatten sonra zor ama sallamak belki fayda eder.
Tamm canm bidahaki yapışıma , ordayım inşş.
Sizin bebelerin içinde bence kurt var o yiyo herşeyi
Olmadı vavemm yaaa.sinirlendim attı. Çöpe:)) o kadar uğraşmıştım halbusüü:)) pudra şekeriyle açmay çalıştım.dolapta değildi kilere koymuştum.şuan için küstüm şeker hamuruna yapmam uzun süre
Esracım korupark bana baya uzak kalıyor iki aktarma gelmem gerekiyor o yüzden o taraflara pek gelemiyorumarada bebeği bırakıp eşimle alışverişe gidiyoruz o kadar..
Ferdacımm ne güzel uğraşıyorsun valla benım makınem yok o yüzdn tam buğday ekmeği falan kullanıyorum baZende bakkal ekmeği niye o kadar karmaşık vakıtlerde uyuyup uyanıyosun ki yawww( plan yapıp hep aynı saatlere denk getirsene uykuyu? Gecen gece burak ağlıyo bi baktım yerde düşmüşş... Ben onu ne ara yanıma aldım ne ara düştü anlamadım yaww iki kere oldu aynı şey...ruzanın dediği gibi yarı ölü oluyor insan
Zor gerçekten tam bağımlı olmuş senınki..baba evde yokken denesene? İnsan bazen babaların stresinden daha çok rahatsız oluyor.. Emzik versene kucağına alıp.uyku sersemi meme ararken emzirme pozisyonuna al ver emziği bakalım ne yapacak. Şimdiden çare bulsan iyi olurdu ilerde daha zor olucak..Allah kolaylık versin
Bide ben 15 :))))
Sen kendıne ne almak istiyosan onu al işte:))
sallamaya annem epey alistirmisti aslinda ama uyandiginda gece yine mememe geliyodu. ama daha az uyaniyodu sallanan bebekler de uyaninca sallanmak istiyo mu acaba