2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
esracım gelemedim kusura bakma. whatsapp dan da mesaj gönderdim ama ulaşmadı galiba. okuldan geç çıktım, çarşı işi uzun sürdü. baktım akşam olmuş. oğlanı da aldım babasını işten aldık, biraz avm de dolandık. oğluşuma lcw den ciciler aldım yine.. :KK16: 15 liraya uyku tulumu aldım. bir tane kalmış. nasıl denk geldi hayret ettim.9-12 ay'dı. bayağı büyük duruyordu. giydirdim yatırmadan tam oldu.içim rahat uyuyabilirm artık.. :KK76: bir de dar paça kot pantolonun buz mavisi rengini gördüm, bayıldım.. hemencecik ondan da aldık.. bi de badiler eşofman falan aldım. kocacım sağolsun çok gezdirmedi. halı sahaya gidecekmiş de bilmem ne.. :KK4:
vave bi tabak da bana gönder aşure.. :KK14:

hayırlı olsun cicileriniz,güle güle giyin kuzucum:KK34:

bnm eşim de yok evde ,arkadaşlarıyla buluştu,bn de özgürlüğümü ilan ettım keyıf yapiciim:KK51::KK51:

hayırlı olsun cicileriniz,güle güle giyin kuzucum:KK34:

bnm eşim de yok evde ,arkadaşlarıyla buluştu,bn de özgürlüğümü ilan ettım keyıf yapiciim:KK51::KK51:

sağol bitanem... :KK54: çok daha güzelleri nehirimin olsun.. :KK16:

ben de keyif yapayım dedim uykum geldi. tozlu giyim diye bi yer buldum zevkime uygun şeyler var, orada geziniyorum. sen ne yaptın? bitti mi temizlik?

sağol bitanem... :KK54: çok daha güzelleri nehirimin olsun.. :KK16:

ben de keyif yapayım dedim uykum geldi. tozlu giyim diye bi yer buldum zevkime uygun şeyler var, orada geziniyorum. sen ne yaptın? bitti mi temizlik?

ehh bıtırdım sayılır aslında.. yarına bıraz sarktı ama toz alma fılan.. öğlen mısafırımız vardı onunla ılgılenırken oyalandım,bı nehırım saolsun ,arada o da oyaladı :KK34:
nerde bu tozlu giyim? bnm de şöle klasık bişiler almam lazım da belkı vardır orda..

ehh bıtırdım sayılır aslında.. yarına bıraz sarktı ama toz alma fılan.. öğlen mısafırımız vardı onunla ılgılenırken oyalandım,bı nehırım saolsun ,arada o da oyaladı :KK34:
nerde bu tozlu giyim? bnm de şöle klasık bişiler almam lazım da belkı vardır orda..

internette tatlım. değişik şeyler var hemi de uygun geldi fiyatları bana. bak bakalım.

Ruzacim gule gule kullansin pasam cicilerini..

Duruyomu ya uyku tulumunun icinde rahatsiz olmadimi?

Bizede lazim aslinda hep atiyo ustunden gece mecburen kombiyi yukseltiyorum.

Ruzacim gule gule kullansin pasam cicilerini..

Duruyomu ya uyku tulumunun icinde rahatsiz olmadimi?

Bizede lazim aslinda hep atiyo ustunden gece mecburen kombiyi yukseltiyorum.

sağol bitufulum.. en güzelleri deranımın da olsun.. :KK54:

öyle uykusu vardı ki, yarı uykulu haldeydi giydirirken direnmedi hiç.. :KK1: rahat görünüyor ama terler mi bu gece görcez. biz kombi yakmıyoruz evimiz sıcak oluyor. içine de pijama giydirdim yine. bakalım gece uyandığında belli olur.
$2013-11-15 20.17.41.jpg $2013-11-15 20.17.12.jpg

Repuyla ferda benimki de memede uyuyodi. Besikler sallaniyo mu bilmiyorum ama. Ben onun odasinda yatip salladim hep. Mikirdandikca tabi. Sadece ac olunca emzirdim. Yavas tavas gelisme oluyor. Ama odasi ayri. Bayagidir hem de. Bnm de annem bana resmen yazik cocuga aciyorum falan diyodu. Halbuki agladigi bi dakka falandir. Esim destekliyodu ama ben annemden korkuyirim:)
Ya kuzlar of moralim bozuk. Her gun evden cikarken anneme duyorm ku uyaninca bi daa sallama. Uc saatte bi yedir. Ben gelmeden once yedrme emziriyorm e sut birikiyo kusuyo. Bi geliyorum her sey alakasiz. Bi de altida uytmak ustiyorum annem uyutuyo mesela dortte. Ya ben bi suru sey denedim. Sadece biri tuttu. Ama uygulayamiyorum. Sadece ben tum gun evdeyken kontrol bende oluyo ya o zaman yapiyorum. Ay boyle iste. Ya insanin annesi de olsa kiziyo iste napiim. Salliyo uyandikca bebek bu uyumasi laxim diyo. Ama bnmki boyle napiim. Bas sisirdim biraz:)

Şu an gündüz uykularının toplamda üç saat, gece uykusunun da on bir saat civarı olması lazımmış canım. Evde olmayınca istediğin gibi olmuyor maalesef, ne kadar tembihlersen tembihle. Dün akşam bizimki de bir tabak bulgur pilavı yemiş, gece kendini arkaya ata ata ağladı. Ben normalde o kadar katı şeyler vermem mesela akşamları, versem de sulu bir şeyle veririm. Şimdi neyse de, laftan sözden anlamaya başladıklarında çok çatışmalar çıkar gibi geliyor bana. Şımartmamak anlamında özellikle.

Bi kaç gündür ara ara okuyorum ama yazamadım bi türlü
aklımda kalanlar
Ruza Repu Baltazar maşallah yavrulara:)) bide repu kolay gelsin canım oğluşuda çok ağlatmamaya çalış canım
burçak geçmiş olsun ellerine sağlık ve kolay gelsin
Bitiful baş ağrısı çok zor ya umarım çabucak geçer benimde su aralar hep oluyo ben de sinüzitten şüphe ediyorum ha bide uykusuzluktan da olabilir
vave kestane şekeri ve aşûre mi ???? Maşallah maşallah hayatının hiç bi döneminde üşengeçlik yaptın mı:)))) çok merak ettim ya ellerine sağlık ve afiyet olsun enişte çok çok şanslı her açıdan:))):nazar: Aşûrenin tarifine baktım üşenmezsem yarım ölçüsünden hafta sonu yapıcam çok özendim çok:))
Tutku ellerine sağlık bence şeker hamurundan vazgeçme tekrar dene bence sen yaparsın neler yapıyorsun onu mu yapamıycaksın
Ferda canım nasıl sığıyosun park yatağa bide hadi sığdın oğluşu uyandırmadan nasıl çıkıyorsun maşallah yaa bu yavrular bize daha neler neler yaptıracaklar acaba
Fulya oğluşunun ismi sadece erdem değildi di mi diğer ismi neydi bizimki Mehmet erdem de merak ettim aynımı diye

Bir de bana sor :) Zaten şimdi vazgeçtim, iyice dalınca alıcam yatağına. Ama içim de rahat değil bizim yataktan düşer diye.

sağol bitufulum.. en güzelleri deranımın da olsun.. :KK54:

öyle uykusu vardı ki, yarı uykulu haldeydi giydirirken direnmedi hiç.. :KK1: rahat görünüyor ama terler mi bu gece görcez. biz kombi yakmıyoruz evimiz sıcak oluyor. içine de pijama giydirdim yine. bakalım gece uyandığında belli olur.
Eki Görüntüle 862418 Eki Görüntüle 862417

büyümüş bole daa bı sevımlı daa yakısıklı olmuş sankı,maşşallh:nazar::nazar::nazar:

Ruza maşallah oğluna çok tatlı bende de idil bebe nin uyku tulumu var kolsuz olduğu için endişeleniyorum üşürmü diye gerçi yedek almam lazım gece kazalarına karşı kollu bulursam alıcam
Peki üstüne bişey örttünmü

Ruza maşallah oğluna çok tatlı bende de idil bebe nin uyku tulumu var kolsuz olduğu için endişeleniyorum üşürmü diye gerçi yedek almam lazım gece kazalarına karşı kollu bulursam alıcam
Peki üstüne bişey örttünmü
sağolun teyzeleri.. Rabbim hepimizin evladını korusun.. video da atıcam sonra başarabilirsem.
üstüne bişey örtmedim canım. kalın bayağı.

İi aksamlar herkese sizi uzun zmndr okuyorum ama sifremi unuttgm icin giris yapip yazamiyodum su an bile dogru yere mi yaziyom emin degilim bnde telden yaziyom burdan brz daha zor oluyo bide ama artik dayanadim uyku sorunundan bahsetmisiniz gece emmerini kesmeden bu konu hakkinda aylardr okuyom arastiriyorum ama iste aglama kismina gelince tikaniyom bzmkide cok fazla emen ve gece saat basi kalkan bi bebek ve bu artik hayatimi cekilmz hale getrdi uykuszluk hem bnm iliskilerimi hmde oglumla kaliteli vakit gecrmemi engelliyor gece emmelerini kesmk istiyorum ama bunun icin sizden destek bekliyorum sanirim ayni sorunu olanlarla burda birbirimize destek olsak daha kolay basarabilirz sanirim

Bnde ogretmnim bu arada 3 gun sonra oglum 10 aylik olucak adi mertdeniz tekirdagdan araniza katiliyorum yarismaci arklara basarilar dilerim:))

İi aksamlar herkese sizi uzun zmndr okuyorum ama sifremi unuttgm icin giris yapip yazamiyodum su an bile dogru yere mi yaziyom emin degilim bnde telden yaziyom burdan brz daha zor oluyo bide ama artik dayanadim uyku sorunundan bahsetmisiniz gece emmerini kesmeden bu konu hakkinda aylardr okuyom arastiriyorum ama iste aglama kismina gelince tikaniyom bzmkide cok fazla emen ve gece saat basi kalkan bi bebek ve bu artik hayatimi cekilmz hale getrdi uykuszluk hem bnm iliskilerimi hmde oglumla kaliteli vakit gecrmemi engelliyor gece emmelerini kesmk istiyorum ama bunun icin sizden destek bekliyorum sanirim ayni sorunu olanlarla burda birbirimize destek olsak daha kolay basarabilirz sanirim

Hoş geldin canım, valla ilaç bulsak sürücez başımıza da maalesef henüz çözüm bulamadık :KK34: Eğer şanslıysam kucağıma alıp evin içinde birkaç tur atınca tekrar uyuyor, yoksa mecbur yine meme. Mama veriyor musun?

Oyy ruza cok tatli bu ya :nazar: he bu normal tulum gibiymis ben su kol ve bacak kismi dumduz olandan diye dusundum..kundak gibi onlar rahatsiz cunku bu sorun olmaz..

Nillmoon hosgeldin..cozecez bu sorunu isallah takipte kal:KK51:

su an pcden gırıyorum cozmeye calısıyorum nasıl nereye yazılır kıme nasıl cevp verılır bı yandanda beyaz showu ızlemeye calısıyorum normlde bu saatlerde uyuyo olurumda bu gece zorluyom kndımı bakalım ne kdr dayabılcem

Hoş geldin canım, valla ilaç bulsak sürücez başımıza da maalesef henüz çözüm bulamadık :KK34: Eğer şanslıysam kucağıma alıp evin içinde birkaç tur atınca tekrar uyuyor, yoksa mecbur yine meme. Mama veriyor musun?

yok cnm hıc mama vermedim ılk 6 ay sadece anne sutu aldı hıcbsy tattırmadık bıle kıloumz ııydı hep 9 aylıkken 11,5 kıloydu ptesı bakalım 10 olcz kac kılo olduk ogrencez doktorumuzlada uyku konusunu uzun uzun konuşmayı düşünüyorum ama ağlatmadan kesmenın yolu yok sanırım bakalm ne dıcek bı mucıze olsa keşke dıyorum durup duruup geliyorum böyle gaza tmm kesıcem kesmm lazm gıbılerınden sonra vazgecıyorum babamızda bu konuda destek olmuyo tabı bılmıyorum nereye kdr gıdıcek bakalım boyle

yok cnm hıc mama vermedim ılk 6 ay sadece anne sutu aldı hıcbsy tattırmadık bıle kıloumz ııydı hep 9 aylıkken 11,5 kıloydu ptesı bakalım 10 olcz kac kılo olduk ogrencez doktorumuzlada uyku konusunu uzun uzun konuşmayı düşünüyorum ama ağlatmadan kesmenın yolu yok sanırım bakalm ne dıcek bı mucıze olsa keşke dıyorum durup duruup geliyorum böyle gaza tmm kesıcem kesmm lazm gıbılerınden sonra vazgecıyorum babamızda bu konuda destek olmuyo tabı bılmıyorum nereye kdr gıdıcek bakalım boyle

Reputable arkadaşa doktoru böyle devam eder eğer kesmezsen demiş, sen de yazarsan iyi olur belki değişik bir şey söyler de uygularız.

Ya galiba ben de biraz üşeniyorum, yatağını bir türlü ayıramadım, gece ağlayınca yanımda yatarken hemen emzirmek kolay oluyor; öbür türlü zor geliyor. Kalk, çocuğu al, pışpışla uyut, dalmasını bekle... Çocuk da alıştı tabi bende de kabahat var :KK17:

maşallah... :nazar::nazar::nazar: hoşgeldin bu arada. :KK52:
ben bişi buldum, uyku sorunu tamamen memeyle alakalı arkidişler. :KK53::KK53::KK53: bilmiyordunuz dimi, aydınlattım sizi. kesin memeden çocukları rahat rahat uyuyun. ohh mis. :KK24:

Oyy ruza cok tatli bu ya :nazar: he bu normal tulum gibiymis ben su kol ve bacak kismi dumduz olandan diye dusundum..kundak gibi onlar rahatsiz cunku bu sorun olma

Nillmoon hosgeldin..cozecez bu sorunu isallah takipte kal:KK51:

takıpteyım aylardr ama bu konu uzerıne daha yoğunlaşmamız gerekıyo bnce bzm ufaklığı ıkı aydr bıberonu alıstrdım belkı dedım hanı arada bıberonla mama verrım ıhtıyacı yok ama cazıp gelır daha az meme ıster gece bı ıkı kere bıberonla mama vermeyı denedm almadı elıyle ıttrdı ve aglmaya devam ettı zor bı çocuk açıkçası yada her bebegın ayrı sorunları var aslında ama ıste gun ıcındede hıc durmayan sureklı kucak ısteyen yada kolundan tutucan oda oda dolasıcan oyle kndı dursun fln mumkun degıl aslnda brzda bız oyle alıstrdık ama ınsan dayanamıyor cok tatlı oluyolar cok sevılıyolar hıc kıyamıyo ınsan

X