- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.106
Kes yaaa
alın işte gruba nolcak ki:))
grubun kurucusu bıtıfıl o alabiliyo sadece,kontrol bende olcek gırenı çıkanı takip edıcem dıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kes yaaa
alın işte gruba nolcak ki:))
valla ben verıorum kuzu dalağı,kuzu beynı,kuzu böbregi yıne,kafa çorbası fılan şuan verdıklerım arasında ,alışsın herşeyı yemeye ben severım evde de etin her türlüsü pişer çunku sora ac kalmasın fare ya bn faydalı oldgunu düşünüorum o yuzden cok dııl ama pişirip yedırıorum..
grubun kurucusu bıtıfıl o alabiliyo sadece,kontrol bende olcek gırenı çıkanı takip edıcem dıdı
nehir niye 13 kilo şimdi daha iyi anlıyorum dayadın çocuğa kanlı kanlı dalaklarııı:))) ıyyyykkkkkk iğrenççç:)) ay benım eniştem kasap o söylüyo dalak böbrek ayırayım diye yok diyordum(( anneme sölimde ben yokken o yedirsin barii üzüldm şimdikk ((
Ablamın komşusunun köyde keçisi varmış haftada 1 keçi sütü getirip satıyomuş.1 yaşından sonra bende ordan temin edicem inşşş
Aman iyi istemiyorum almayın gruba falan ben giderim ruzamla yüzyüze dedikodunun dibine vururummm hıh :)))
ya bn etin her türlüsü yıyerek büydüm hala da severek yerım etçilim yanı,tipime bakmayın canım tatlı matlı istemez ama evde hergun menude mutlaka et bulunur nehırınde genlerınde var sanırsam bır beyın yiyişi var sankı dersın kırk yıldır yıyo hıc yabancılamıyor doktor önerdı bızde bır aydan bıraz fazladır biz başladık işte..
ruza deme kıskandırma benı ,bıtıfılll tutkuya gruba al lütfen lütfenn nolurrrr
günaydın... gününüz güzel geçsin... kahvaltıya gitmeden yazayım dedim. öptüm hepinizi..
canım ben bağımsız anaokulundayım. sınıf öğretmenlerini tanımam pek. bir de yıldırım büyük bayağı, çok fazla okul var.
özledik seni.. yaptır bilgisayarını da gel aramıza.
afiyet olsun ohh ne güzel. tarifini koy bari siteye.
nasıl sığıyorsun park yatağa güzelim.. o halini düşündüm de güldürdün beni sabah sabah.. kıyamam ben de uyutunca uyanmasın diye çıt çıkarmamaya çalışıyorum, muhakkak bir yerim kütlüyor.. sinir oluyorum.
canım meyve ve yoğurdu ayrı ayrı versen daha iyi olmaz mı, sade yoğurt yemiyor mu? tadlarına ayrı ayrı alışması açısından demiştim.
ferdaaaa nasıl giriyon yataga küçüçük bebeler bizi ne şekle sokuyorlar bee.. her istediğinde verme memeyi gece biraz uğraşırsın ama alışır bence..
Düşemiyom ne yapiim aşıkım ben ona Evet valla sorma ancak uyutunca başlıyor koşturma, tabi yanında uyuyakalmadığım sürece Sağımı iki kez yaptım sonra maalesef kaldı Bir de eve gidince çocuk biraz dolu dolu içsin istiyorum, işyerinde sağınca boş boş kalıyor. Çocuk bir yaşına girecek, ben halen karar veremedim sağsam mı sağmasam mı :26:Günaydın yivriiilarrr..
Yasemin benim menümde aynı seninki gibi ne eksik ne fazla..meyveyle yoğurdu bir veriyorum yalnış yapıyorum ama vakit yok napim bea..bu arada leventteyim.
Ferda güldüm bende o yataktan çıkma çaban canlandı gözümde düş artık çocuğun yakasından:86: aynı saatte aynı işleri yapıyoz bide yazık ya bize..
Vavemm ne tesadüf benimde başımda 2 kişi var çok rahatsız ediyolar konuştukça konuşiler..bi çözüm bulursan banada söyle olmadı gruptan ayrıl:86:
O twixler nasıl duruyor orda nasıl nasıllll! Ben olsam çoktaaaan götürmiştümDolabımda; twix çikolata, kremalı bisküvi, meyve suyu günlerdir duruyor dönüp bakmadım, şimdi oruçluyum diye hepsi gözümde devleştiii hepsi birer okyanus oldu:)))çok cezbedici:))
Beyin: Evvelce bütün çocuk yemekleri tarifinde bulunan beyin son yıllarda
"sünger beyin hastalığı"
riski nedeniyle bebeklere yedirilmesi tavsiye edilmemektedir.
Zira bulaşma en çok beyin ve iç organlar sebebiyle olmaktadır.
Ben ne şimdi nede 1 yaşından sonra yedirmem sakatat. bide deli dana faktörü var..hayvanlardaki hastalıklar genelde beyin ve organlarda oluyo dikkat etmekte fayda var. ŞAHSİ GÖRÜŞTÜR..
SELAM anneler.ben lohusa depresyonundan çıkamadım galiba.çok mutsuzum.alıp başımı gidesim var.iş ev çocuk koca misafirler derken çok değersiz kıymetsiz hissediyorum kendimi psikologa gidecem ama hap içmek istemiyorum nasıl olacak bilemedim.bebekde çok düşkün değil baba.beni sevmiyo zannımca(
nerde ahali
herkes değil bana sen lazımsın anam
dalak beyin böbrek bunların mutlaka bi faydası vardır tabii.ne güzel yiyorsa maşallah
Almasın ya biz ruzayla takılıyoruz.belki bugunde uğrarım ruzama.. Çok gülüyor eğleniyoruz ruzaylaaa.. çatla patlaa.