- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Gece emmemesi lazım demek... Onu sen gel bizimkilere anlat... Ben de birkaç denedim poposuna pış pış filan, ayağını elini tutuyorum yok olmuyor. Sabaha doğru uyandı ağlayarak, babası kucağına aldı bırak ben kucağımda dolaştırarak uyuturum diye yok nerdeee. Aldım yanıma yatırdım dayadım memeyi 5 dk da gitti :26: Ben artık önce bizim yatakta uyutup sonra gece 12-1 gibi biberon verip bitirince iyice uykuluyen yatağına yatırmaya karar verdim. Zaten 4-5 gibi uyanıyor yine, ondan sonra yanıma alıyorum mecbur. Belki böyle yavaş yavaş alışır ne bilem :44:
İsme özel şeyler yapılıyor ya, belki öyle bir şey olabilir canım, hem herkesinki aynı olmuş olur, hem de kendine özel olmuş olur Birkaç link atıyorum özelden, belki fikir verir.
ben her gece ilk yatagina koyuyorum uyuduktan sonra 2 saat sonra falan yatagimiza aliyorum sonra sabaha kadar eme eme uyuyo. sen deyince aklima fikir geldi. bir de sabah uyanmadan once yatagina koyayim diyorum. orda uyansin. insan ilk gozunu actigi yeri benimsemiyo mu. belki bu da benimser hem belki bizle yatmasinin ruya oldugunu falan dusunur